Fórum Magyarítások Oxygen Not Included

Magyarítás
hirdetés
Lyon

Azért vérzik ez a történet,mivel véletlen elfelejtetted leírni hogy volt privát üzenet vétel is a steamen,ahol konkrétan azt mondtad h szerinted nem fogod folytatni,nem azt hogy ha meglesz a dlc akkor folytatod...az hogy megörököltem,eléggé érdekes megfogalmazás :D volt egy fordításod,az új dlc nélkül,amit én leforditottam abban a tudatban hogy te nem fogod... "nagy hévvel belevetetted magad az én projektembe",a te projektedhez csak hozzáadtam,nagy különbség!Arról nem is beszélve hogy ha igaz lenne amit leírtál,akkor pénzt is csináltam volna belőle,de mint lehet látni,kicsit sem érdekel a pénz része...ellentétben veled.

Mindenesetre tanulni fogok belőle,és sajnalom hogy sokan így gondolkodnak ahogy te!

2026. 08. 23. - 14:48
Anvroc

Nem szándékozom vitázni, de pár mondatot, hogy tiszta legyen a történet. Nem kerestél meg egyáltalán a fordításod elkezdése előtt, a steam workshopon látszódik, hogy írtál egy üzenetet 17-én ebben szó sincs róla, hogy átadom-e a fordítás, majd 4 napra rá 21-én: ,,Ha esetleg visszatérnél,felvettelek barátnak,mivel elkezdtem folytatni a munkádat,és az uj kiegészítő 1/3-val kész vagyok már kb...", simán folyattad az én munkámat, miközben semmit se tudtál róla mi a tervem vele.
Azán beszéltünk és mondtam amíg nem lesz meg a dlc addig nem tudom folytatni, az ilyesmi miatt volt korábban hogy el fogom engedni a projektet. Aztán ezt te úgy gondoltad érteni, hogy akkor te ezt megörökölted. Tehát kérlek ne engem okolj az miatt, hogy te nagy hévvel belevetetted magad az én projektembe.

2026. 08. 23. - 13:42
Lyon

Komoly vagy!Pont ezért kerestelek a fordítás elött,hogy ne legyen két verzió,és sok felesleges munka...Először azt mondtad nem fogod folytatni,most meg bejelented a 100%-os fordítást :D Ha szóltál volna,még oda is adtam volna neked azt amivel már kész vagyok,ugyanis csak azért csináltam meg a fordítást mert nagyon szeretem a játékot,és sokan játszanak vele akiknek nem megy az angol...Köszi hogy ennyi órát kidobhatok az ablakon! GG

2026. 08. 22. - 22:53
Anvroc

Én vagyok Anvroc. :) És az eredeti fordítás már 100%-s és számos sor javításra is került benne. Több információt a steam workshop oldalon találtok.

2026. 08. 21. - 19:57
Hollow33

Köszönnöm szépem, a munkátokat .

2026. 08. 03. - 14:43
Lyon

Kint van a cucc!Jó szórakozást hozzá

2026. 08. 03. - 03:20
Hollow33

Az igen tudtam, hogy rossz a helyzet. Viszont 2-3 ezer sor összekuszáltak a dlc-k ez durva.

Látszik, hogy én csak használok, de fordítani nem tudok.Hatalmas kitartást kívánok hozzá és köszönöm a kemény munkádat előre is.

2026. 07. 26. - 11:25
Lyon

Egy kis helyzet jelentés :)

21330 sor van a játékban,amiből 19524 már kész van,de ebben nincs benne kb 2-3 ezer sor,amit az új dlc összekuszált a magyarított fájlban,és igy sajnos csomó helyre rossz fordítás került,ami nem is oda való.Lényegében 1806 sor maradt ami nincs kész eddig,plusz amiket még ellenőrizni kell.Ez a jelen állás,nemsokára újra jelentkezem :)

2026. 07. 26. - 01:42
Lyon

na így már értem..királyság :) amint olyan állapotba kerül a forditás akkor jelentkezem itt,és előre is köszönöm a segítséged :)

2026. 07. 14. - 02:47
Hollow33

Szia.

Sajnálom de nem, én csak letölteni és megköszönni járok ide.Nyelvtudás híján nem tudok fordításban segíteni.

Csak ezt a felhasználónevet használom itt, és nem is jelentkeztem fordításhoz.

Viszont sokat játszottam a(z) Oxigen not included-l a korábbi magyarítást használva , ezért segíteni akartam a tapasztalataimat megosztva.

2026. 07. 13. - 09:05
Lyon

Szia!Lehet most félreértek valamit,te vagy Anvroc?mert ha nem akkor teljesen elvesztettem a fonalat :D

2026. 07. 12. - 16:13
Hollow33

Szia!Előre is köszönöm, hogy neki álltál.

Nyelvtudás híján a munkában nem tudok segíteni.Viszont régen sokat használtam,úgyhogy egy állapot jelzést adnék róla.

Röviden: az alapjátékhoz készült csak viszont a sokk pacth miatt (új épületek hozzáadása,balansz (fogyasztás és termelés) ,főmenü) eléggé hiányos, valamint egyik DLC sem lett hozzáadva.

2026. 07. 04. - 14:41
Lyon

Sziasztok!Mivel nem rég jelent meg egy új kiegésztítő hozzá,és az előző fordítót sajnos nem lehet elérni ezért elkezdtem folytatni az ő munkáját,és belekezdtem az új kiegészitőbe...1/3 meg is van,viszont szükségem lenne majd egy-két emberre aki segitene tesztelni,hátha van itt néhány bátor jelentkező :D

2026. 06. 26. - 16:39