Egy kis helyzet jelentés :)
21330 sor van a játékban,amiből 19524 már kész van,de ebben nincs benne kb 2-3 ezer sor,amit az új dlc összekuszált a magyarított fájlban,és igy sajnos csomó helyre rossz fordítás került,ami nem is oda való.Lényegében 1806 sor maradt ami nincs kész eddig,plusz amiket még ellenőrizni kell.Ez a jelen állás,nemsokára újra jelentkezem :)
Szia.
Sajnálom de nem, én csak letölteni és megköszönni járok ide.Nyelvtudás híján nem tudok fordításban segíteni.
Csak ezt a felhasználónevet használom itt, és nem is jelentkeztem fordításhoz.
Viszont sokat játszottam a(z) Oxigen not included-l a korábbi magyarítást használva , ezért segíteni akartam a tapasztalataimat megosztva.
Szia!Előre is köszönöm, hogy neki álltál.
Nyelvtudás híján a munkában nem tudok segíteni.Viszont régen sokat használtam,úgyhogy egy állapot jelzést adnék róla.
Röviden: az alapjátékhoz készült csak viszont a sokk pacth miatt (új épületek hozzáadása,balansz (fogyasztás és termelés) ,főmenü) eléggé hiányos, valamint egyik DLC sem lett hozzáadva.
Sziasztok!Mivel nem rég jelent meg egy új kiegésztítő hozzá,és az előző fordítót sajnos nem lehet elérni ezért elkezdtem folytatni az ő munkáját,és belekezdtem az új kiegészitőbe...1/3 meg is van,viszont szükségem lenne majd egy-két emberre aki segitene tesztelni,hátha van itt néhány bátor jelentkező :D