SnowRunner

Leírás:

A magyarítás eredeti (Steames) 1.510203.SNOW_DLC_13 verzióra készült, a megfelelő működés csak ezen garantált. A verziószámot a következőképpen ellenőrizheted: menj a játék főkönyvtárába, majd itt jobb egérgombbal kattints a SnowRunner\Sources\Bin\SnowRunner.exe-re, tulajdonságok, Részletek fül.

A telepítő az alapjáték, valamint a season 1-13 (year 1-3 pass teljes) fordítását tartalmazza.

A fordítás a francia nyelvet helyettesíti, a játékba belépve a Settings-Game-Game Language-nél egyet jobbra léptetve lehet kiválasztani.

Miért a francia és nem az angol vagy más nyelv? Egyrészt angolnál bizonyos szövegeket továbbra is angolul jelenít meg a játék, hiába vannak lefordítva. Másrészt így lehetőség nyílik arra, hogy ha valamilyen okból vissza szeretnétek váltani angolra, majd vissza (például rá akartok keresni egy nehéz küldetésre youtube-on), akkor gyorsan és egyszerűen meg tudjátok azt tenni, csak balra-jobbra kell léptetni egyet a nyelven a beállításokban. Ez közvetlenül játék közben is megtehető, nem kell kilépni a főképernyőre.

Fordítók:
Készítő weboldala:
Feltöltve:
2023. július. 18. - 22:17
Frissítve:
2024. június. 30. - 10:27
Letöltve:
323 alkalommal
Fájlméret:
509.99 KB
Platform:
PC (MS Windows)
Letöltés verziója:
1.02
Kompatibilis játékverzió:
1.510203.SNOW_DLC_13
Kompatibilis bolti kiadások:
Steam, Epic Games Store

Fordítók támogatása

Mielőtt továbblépsz a letöltésre, lehetőségeidhez mérten fontold meg a fordítók támogatását, meghálálva nekik az eddigi munkát, illetve talán pont eme nemes gesztussal adsz nekik új lendületet, és ki tudja, talán a következő játék, amit fordítani terveztek, pont az, amire te is vársz!