Kicsi pályák? Azért 20 éves játék, de kicsinek nem nevezném, mert nagyon sok fele lehet menni.
A körökre osztott harc rendszer miatt én meg sem veszem, a Divinity OS-t is ez nyírta ki nekem: unalmas volt. 28 órát beleerőszakoltam, de elengedtem, pedig a sztori érdekelt volna. Bár azért kicsit túl volt vicceskedve néha, de ezt még lenyeltem.
A nyilatkozatok, gameplay, összefoglalókat nézve ez egy Divinty OS 3 átnevezve (harcrendszer, desing, meg úgy az egészen látszik, hogy sporolósan átemeltek egy csomó mindent).
Szerencsére elég sokan jelezték, hogy kell a RTwP harc rendszer IS. Tehát legyen mind a kettő. Ráadásul még Early Acces is lesz (gyanítom, hogy legyen pénz befejezni), úgyhogy lehetőségük lesz megcsinálni.
A Pillars of Eternity 1-2 sokkal jobban megoldotta, de ugye őket (Obsidian) már megvette az MS, úgyhogy ez van.
A másik, hogy nem értem miért szórták a pénzt mocapra, mikor ez a gameplayen ez nem látszik igazán... Azóta meg lenyilatkozta a Larian, hogy azért nem lesz jelenlegi konzolokra, mert azok nem bírnák el... :D Én PC-s vagyok, de ezen felnevettem, mert van PS4-em is. Nem is értem, hogy az Uncharted 4, God of War, és a többit, hogy bírta el? :D
Szóval nekem több sebből vérzik az egész és nagyot csalódtam bennük. Azért még figyelem majd, ahogy halad a fejlesztés, hátha...