Fórum Magyarítások Assassin's Creed 2 és Assassin's Creed Brotherhood

Hiba bejelentés
hirdetés
Lehet tudni, hogy kb mikorra lesz kész, illetve lesz-e belőle valami? Ugyanis belekezdtem első résztől kezdve a sorozatba, és nemrég végeztem a 2. résszel, most következne a Brotherhood. Csak nem tudom hogy lehet-e erre számítani a napokban, vagy a következő kb 1-2 hétben.   Mert ha nem akkor kezdem angolul, és megoldom máshogy hogy értsem. 
2020. 07. 05. - 17:09
Köszönöm a választ :D Már nagyon várom a frissítést. :D Nagyon sok kitartást kívánok a fordítóknak. :D 
2020. 06. 25. - 15:57
Vezető szerkesztő
Senior fordító
Egyelőre nem, mert visszarakva a szövegeket, még fagy a játék.
2020. 06. 24. - 17:21
Szia.  Érdeklődni szeretnék az után, hogy a Brotherhood-hoz mikor kerül föl a frissítés ? Esetleg nem tudod ?  Azért kérdezem, mert nekem nincs meg CD-s változatban, viszont Uplay-en van meg és úgy sem sikerül telepíteni hozzá a magyarítást. :(
2020. 06. 23. - 20:53
A Brotherhood. Az AC2 nincs gond.
2020. 06. 10. - 20:18
Vezető szerkesztő
Senior fordító
Mármint melyik? Az AC2-höz töltsd le a friss telepítőt, az mindkét (régi, új) játékverzióval kompatibilis. A Brotherhood még nem került frissítésre.
2020. 06. 02. - 20:54
Sziasztok! Nekem egyik megoldással sem megy a magyarítás. Van valami más tipp is? Köszi a válaszokat!
2020. 06. 02. - 19:25
Senior fordító
Igen, a második rész nekem Steam-en van meg, szóval tudom miről beszélsz. Elvileg nem probléma, de szerintem biztonságosabb a Szaby-s megoldás, mert ott egy teljesen független Uplay kliens indul (offline módban).
2018. 02. 26. - 10:16
Tesztelő
Kösz. Azóta azt vettem észre, hogy az Uplay nem számolta a játékidőt. Azért a biztonság kedvéért inkább offline módba is tettem a klienst. Szerintem így nem kéne bajnak lennie. Egyébként a játék Steamen van meg (uplay így is kell hozzá). Értelemszerűen ha az Uplay alól indítom el, akkor elindul a Steam is és fordítva, mert olyankor a hivatalos verziót akarja elindítani. Természetesen ezért a kalóz verzió indítófájljával kell elindítani a játékot, ilyenkor csak az Uplay indul (offline módban). Annyit még újra kihangsúlyoznák, hogy a nem eredeti játék nincs a crackel (SKIDROW verzió) megtörve, így tényleg nem kéne bajnak lennie. Kb. ugyanaz a helyzet, mint amit te is mondasz, lemezről felteszem és kikapcsolom a frissítést. Vagy egy másik helyzet, amikor Steam alól készítünk egy játékról biztonsági mentést és odaadjuk valamelyik barátunknak. Ilyenkor ő a saját fiókja alól feltudja telepíteni, hogyha ő is rendelkezik a játékkal. Annyi a különbség, hogy abban az esetben ha van újabb verzió, akkor lefrissíti azt.
2018. 02. 25. - 15:36
Senior fordító
Szia! Ha lemezesen vannak meg a játékok és nem csak digitálisan, akkor lemezről fel tudod telepíteni mindet és manuálisan felpatchelni őket a megfelelő verzióra. A Uplay-ba belépve pedig gyorsan ki tudod kapcsolni az automatikus frissítést. Egyenlőre még így megoldható, de a Steam példájára lehet hamarosan ezt is kiveszik a Uplay kliensből mint lehetőséget. Tört verzió esetén nem tudom milyennel próbálkoztál. Azt semmi esetben nem ajánlom, hogy bármelyikkel belépj a Uplay-be. A veteményes magosnál volt egy Szaby59 által készített verzió a Br - Rev párosból amik külön emuláltak vmi régebbi Uplay-t, ami teljesen független volt az anya klienstől, és a játék mappájából indult. Azt hiszem ezekre nem ugrott rá egyetlen vírusirtó sem, bár azóta bővülhettek a definíciós adatbázisaik. Tört verzió esetén én ezeket a verziókat tudom javasolni.
2018. 02. 23. - 09:43
Tesztelő
Én emiatt letöltöttem a "tiltott" változatot. Lelkiismeret furdalásom nem volt, mivel rendelkezem a játékkal. Az ESET bejelzett a törésre valami VMProtect AAA vírust (gondolom ez valójában nem az, a nevéből is sejteni lehet). Azért a biztonság kedvéért hagytam, hogy eltávolítsa. Ennek ellenére elindítottam a játékot, az elindította az Uplay-t és minden rendben fut, mert érzékeli, hogy rajta van az accomon. Tehát ebben az esetben még törés sem kellett. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ez így mennyire biztonságos, nem veszélyeztettem vele a fiókomat? 
2018. 02. 22. - 01:09
[justify]Mindhárom Ezios ac frissült. És mindegyikben módosultak  a datapc .forge és a datapc extra.forge.[/justify]
2017. 08. 16. - 19:47
Az eredeti Ac2 és Brotherhoodra jöttek ki frissítések, amikkel a datapc.forge és datapc_extra.forge módosultak. Régebben az a trükk működött, hogy az eredeti mellé felraktad a virágboltit, arra ráküldted a magyarítást, majd azt átmásoltad az eredetire. Jelenleg az ac2-ben ez a megoldás már használhatatlan, mert bár a menü és a leírások Magyar lesz és valószínűleg a párbeszédek is, még sem ér semmit, mivel a szövegek, fájlon belüli "elcsúszása" miatt, a játék közbeni párbeszédeknek csak a szövegdoboza jelenik meg, a felirat nem. A Brotherhood esetebén nem olyan régen még kifogástalanul működött, de hivatalosan(!) május 23-án bekerült a Copernicus dlc, ami eredetileg ps3 exkluzív volt. Amennyiben nagyon nem tudsz angolul ezt a megoldást tudod itt használni, bár lesz 1-2 hiba, mint például az iránytó gombok és menün belül a friends gomb kiírásának hiánya. Ezenkívül valószínűleg a dlc feliratok sem lesznek jók. Természetesen ez a fel patchelt verzióra vonatkozik. Illetve a fordítások kiválóan működnek a régi tört verziókkal. A revelations nekem nincs meg uplayen, szóval arról nem tudok nyilatkozni.
2017. 08. 15. - 10:53
Vezető szerkesztő
Senior fordító
Egyelőre úgy néz ki, nem. A frissítéssel annyira módosult a fájlszerkezet, hogy az eddigi tool(ok) nem jó hozzá. Esély van a megoldásra, de az még sok nyomozást fog igényelni. Én úgy tudom, csak a Brotherhood lett frissítve.
2017. 08. 14. - 18:56
Újra raktam a 2 a Revelationst és a Brothehoodot .Próbáltam telepíteni a magyarításokat de nem sikerült. Remélem mihamarabb sikerül orvosolni a problémát.
2017. 08. 13. - 13:27
Senior fordító
IcePick1983! Nálam is ez volt a probléma. Ha neked is CD-s változatban van meg akkor sima ügy. Onnan telepítsd fel a játékot, majd a játék indításakor ne telepítsd egyik frissítést se.  Üdv: Piftu
2017. 06. 29. - 14:37
Vezető szerkesztő
Senior fordító
Érdemes mindig a fordítást készítőinek jelezni az efféle problémát, levélben vagy a hivatalos fórumukon. Mivel nem a Magyarítások Portál készítette a feliratot, itt inkább a játékostársaknak érdemes címezni a kéréseket. Folyamatban a javítás, amennyiben technikailag lehetséges.
2017. 06. 21. - 08:25
Sziasztok A legújabb Assassin Creed 2 és Assassin's Creed Brotherhood patch miatt a magyarítás nem telepíthető.Azt írja DataPC.forge-ot és DataPc_Extra.forge-ot nem tudja módosítani így a játék sajnos nem lesz magyar. Másik probléma h a játék eredeti és amikor letöltöm az uplay-ről akkor már a patchelt változatot szedi le amibe integrálva vannak ezek a frissítések esetleg nem tudtok valamilyen megoldást h működjön magyarosítás az eredeti verzióval. Köszönöm figyelmeteket segítségeteket! IcePick =)
2017. 06. 20. - 10:07