Szia! Eddig még senki sem jelezte, hogy elkezdte fordítani. Ha/Amikor ez megváltozik, akkor készül majd egy adatlap a játékhoz.
Hali.
Az szeretném megérdeklődni hogy fogalakozik e valaki a Dragon's Dogma 2. részének a magyarításával?
Mert ha nem akkor szeretném én megpróbálni. Csak sajnos a programot nem találom sehol se a neten amivel ki lehet szedni és vissza rakni a szöveget.
Remélem hogy nem baj hogy ide írtam.
A választ előre is köszönöm.
Üdv: Dragon.
Délután 4-től lesz valami a 2-dik részből.
Idéntől sok exlúzív jön.
Gondolkoztam rajta elég sokat vajon megéri e mivel tisztában vagyok vele, hogy lassan kimegy a divatból, de úgy voltam vele, hogy mivel sosem volt konzolom, inkább nem feccölök egy bizonytalan élménybe 270-et, hanem megveszem a 4-est olcsóbban, az eddig kiadott játéokkal bőven elvagyok vele, hacsak a 2 db konzolt nézem amit kaptam hozzá, annak az ára már kiadta amennyit fizettem érte. (baráti áron vettem)
Nekem megérte, mivel nem akartam ps5-öt venni ami meg van ps4-re az jó nekem.
De biztos jobban tudod mi éri meg nekem és mi nem :)
A ps4 meg már nem éri meg mert kiment a forgalomból. Játékok se jönnek rá ami trippla cím a ragnarök volt az uccsó.
Törölt felhasználó
Hàt én is legtöbb jàtékot törtön nyomatom. De ez a jàték valamiért nagyon meg tetszett imàdom a fantasy jàtékokat :) és meg vettem :)
Mivel nem használok Steamet, Epicen meg nincs fent a játék, így maradt nekem a tört verzió.
Azt, hogy kinek éri meg vagy sem X ezer forintot adni a játékért azt meg felejtsük már el.
Ne nyúkáljunk már egymás zsebébe és ne nézzük le azt aki letölti.
Jelenleg 3 játékot vettem meg egy ps4 konzolt szóval és nem költenék többet ha nem muszáj.
Steamet meg nem akarok használni ennyi.
Fearka, köszönöm az érdemi választ.
Törölt felhasználó
Hát én még akkor vettem meg amikor làttam hogy màr utómunka van hátra a fordítàsból. Akkor még nem volt ennyire olcsó.
Ha valaki sajnálja érte az 4,79 eurós akciós árat (ami keményen 2000 Ft), az eneba-n még olcsóbban vehet hozzá steames kulcsot, kb.1.200-1.300 Ft-ért.
Törölt felhasználó
Sziasztok na szóval azért kérdeztem a tört verziót mert nekem csak az alap jàték van meg és azt hittem a plusz frissítésekért fizetni kell. De tényleg csak annyi volt a hiba hogy nem volt frissítve. Mostmár tökéletesen müxik a fordítàs :) és van 2022-es törés ami tartalmaz minden frrissítést is mivel én utána néztem csak jó helyen kell keresni :)
Kíváncsiságból rákerestem(pár perc elment az életemből), 2016 -os törések vannak. 2017 -est nem találtam.
8-10 éve még én is javában töltöttem a játékokat, aztán meguntam várni a törésekre. Azóta csak eredeti játékokat veszek és telepítek. Amit a megjelenés napján túl drágának találok, vagy várok még egy kicsit míg akciós lesz, vagy arra a játékra nincs is szükségem.
Írta valaki hogy most akciós a steames verzió. Meg lehet venni. Kisimulnak hamar a ráncok a homlokon és nem kell törni a fejet azon, hogy a kedves fordítók találnak e megoldást a problémára. Én nem is keresném a helyükben, ha működik akkor szerencséje van az egyénnek, ha nem akkor nem.
Bár a legtöbb játékhoz évekkel csak a megjelenése után készül magyarítás a hatalmas szövegméret miatt, ezért biztosan akciós lesz az adott cím.
Befejezem az offolást és elnézést a moderátoroktól.
Az a baj sehol nincs verziószám steamen. Az exe is 1.0.0.0. Annyit tudni, hogy steamen 2017.12.17-én frissítették. A GoG-ost meg 2017-06-07.
Az orosz fordítást alapul véve 1438 db .arc fájlt kellene módosítani. Ennyi fájlban van szöveg, szétszórva, és változó a szövegmennyiség, lehet egy fájlban csak 1 sor van, másban meg több. A jelenleg egyben lévő szöveget kellene szétdarabolni.
Direkt van a játékban egy message.pck fájl, aminek az lenne a szerepe, hogy ebben össze van gyűjtve minden szöveg és innen olvas a játék. Ez Steam esetében működik is. GoG-nál random az egész, valamit innen vesz valamit az eredeti helyéről.
Valószínűleg az utolsó Steames patchnél ezt javíthatták, hogy rendesen működjön ez a .pck fájl.
Törtből ha találtok valami 2017 december körülit, ami a steames alapján készült akkor azzal lehet működik.
Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu
Amit utoljára kiadtak hozzá nem tudom mikor.
Ha jól értelmezem, a tört verzióval egyikkel sem működik csak a steamessel?
tudom, hogy azon lett tesztelve, de attól még hátha jó törttel is.
Steamen melyik verzió van most fent?
Az eredeti steames verzióval megy rendesen. Gyorsan feltelepítettem és megnéztem. És még szemnek sem annyira csúnya a játék. Nekem eddig tetszik. A magyarítás meg szuper lett. Majd játszom vele, ha lesz időm.
Neki eredeti steam-es van, csak a haverjának van tört :)
Túl sokat vársz el tőle, azt se tudja eldönteni, hogy steames vagy sem a játéka.
Most majd folytatja a fröcsögést, hogy miért nem jó tört verzióhoz, mikor csinálják meg ahhoz is, never ending story.....
Korábban azt írtad, hogy eredeti steames verziód van. Próbálj meg ráereszteni egy frissítést, ha a Steam automatikusan nem frissítette a játékot. Vagy, ha már korábban játszottál vele, és azután tetted fel a magyarítást, akkor próbáld meg azt, hogy teljesen leszeded az egész DDDA játékot. A mentéseket is, mindent. Azután feltelepíted frissen a játékot, aztán rá a magyarítást. Akkor mindennek magyarnak kell lennie. Eredeti steames verzióban egyetlen mondat maradt angolul, amikor nulláról kezded, és az oktató rész végén megjelenik egy "And countles lifetimes come to pass..." mondat. Ennek a fordításához egy több száz megás videóba kellett volna belenyúlni, ezért döntöttünk úgy, hogy ezt így hagyjuk.
Van egy remek hírem, ha tudsz olvasni és szöveget értelmezni, ugyanis ez szerepel a hírnél:
"A fordítást eredeti steames játékon teszteltük, és jelenleg csak ezzel működik hibamentesen!"
Szóval meg kell venni eredetiben. Most akciós, csak 4,79 euró Steam-en, hajrá! :)
Törölt felhasználó
Azt szeretném meg kérdezni hogy a tört verzióhoz melyik verzió a kompatibilis?
A kígyófejet elvittem a fővárosba meg is haltam párszor végig magyar maradt steames, annó vettem meg 5 éve kb.
Törölt felhasználó
De valamikor meg teljesen magyar egy idő után most is jàtszottam vele 1 óràt valamikor teljesen jó. :)