Több embernek nem tetszett a ragozás megoldása, de hogy csináljuk relatív normális ragozás kellene csinálnuk egy ilyen moddot... persze nem működik még... https://github.com/w4team/HungarianTextProcessorMod
@Levente
Sziasztok. Megalink a forditásrol merre van?
W4T — 2023.09.23. 18:48
Szia. Amúgy nem értem, ha tesztelni akarod minimum elolvasod az első hozzászólást...
@Levente
Ja bocsi. én azt hittem hogy már kiadtad. Bétárol beszéltetek és azt hittem hogy ki adtad.
W4T — 2023.09.23. 19:58
Ha ki lenne adva már nem lenne ez a csoport... Azért volt szó a bétáról, mert annyi változás volt, hogy tutti nem százas, a stabil kiadással... sajnos a mostani béta tavalyi megjelenéskor kellett volna, így még 1 évet tuti basztatni fogják a készítők és illő is lenne...
@Levente
Értem. Akkor várok türelmesen tovább. Köszönöm szépen válaszát
W4T — 2023.09.30. 2:17
Ezért kellenek tesztelők, minél hamarabb ki lehessen adni... @Köblös Máté Elvileg van 1.2.4 béta... De sajnos a fordítófelület összeszarta magát vagyis a merevlemezek, de azért belenéznék, hátha nem kell a fordító felület... u.i. elvileg sikeres volt "ellenőrizve lesz pontosabban" kb kürt kft adatmentésével, linuxban wd merevlemez firmware írogatása a mentéshez, persze winfosban fizetős... Hát egy tesztelői csoport tuti nyers fordítás lesz, és azért egy kürt kft dolgot ne hasonlíts össze egy frissítési gonddal, ha már válaszoltam neked discordon...
110 sor hiányzik a fordításból, de készítők folyamatosan módosítják a szöveget, ki/be pakolgatnak több 10.000 sort.
A tesztelés is javában zajlik, de sajna a sok jelentkező ellenére, alig érkezik javítási javaslat.
Így pedig nehéz haladni vele, félkészen pedig nem kerül kiadásra.
Kérlek, normális hangnemben kommentelj legközelebb. Köszi
Lesz igen. Már majd nem kész van. Frissítés okozta gondokkal küzdenek csak. Nyers verziót le lehet tölteni tőlük a discordon.
A Magyarítások Portál gyűjtő- és közösségi oldal. Mi nem fordítócsapat vagyunk, csupán felületet biztosítunk a felhasználói és fordítói közösségnek. Publikáljuk az elkészült kézműves fordításokat, ami letölthető lesz bárki számára. Tájékoztatást adunk (adatlap formájában) készülő projektekről a fordítók elérhetőségével.
A fordítást olyan fordítócsapat végzi aki nem aktív itt a portálon. Ha információt szeretnél a projekttel kapcsolatban akkor javaslom látogass el a fordítók facebook oldalára (az elérhetőséget megtalálod a játék adatlapjánál) és ott tedd fel a kérdésed.
Az oldalon vannak regisztrált (megbízható) fordítók, ők nem szoktak kukázni bejelentett projekteket (maximum akkor ha technikai akadálya lesz a bejelentését követően mondjuk egy patch által).
Nem tudom pontosan mit értesz az alatt, hogy "mint sok más projekt" de ha arra gondolsz, hogy a W4T kukázott már több projektet akkor ezt náluk kellene leírnod nem pedig itt szemrehányásként felvetni mintha az összes létező kézműves fordító trehány és megbízhatatlan lenne.
Nem tudom a támogatás alatt pontosan mit értesz, de ha az is a W4T csapatra értendő akkor ezt sem itt kellene felvetni. Ha a portálra vagy a többi fordítóra gondolsz akkor, kérlek fejtsd ki, mert érdekelne a véleményed (lehetőleg a csevegés topicba).
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
:D
Keresd fel a készítőket. Ott az adatlapnál az oldalukra vezető link. Itt nem igazán szoktak válaszolni a kérdésekre.
Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu
Sziasztok.Lesz ebből valami vagy ez is kuka mint sok más projekt?Most komolyan és csodálkoztok hogy olyan kevés a támogató..
Megvárták vele a teljes verziót.
Nem tudjuk, csak annyit látok, hogy régóta nem frissítették a százalékjelzőt. A játék adatlapján van egy FB link, megkérdezheted magukat a fordítókat.
sziasztok szeretnék érdeklődni arról hogy mikorra várható a fordítás
A magyart gyakorolnod kéne egy kicsit.
De mint írtam 25-én jön a játék az az 9 nap múlva, és akkor lehet nekikezdeni valahogy egyáltalán.
Üdv sziasztok elösszöris szeretném megköszönni a munkátokat van nagyonsok ember aki nemigazán tud Angolul perfektül vagy mind én sehogyse 😁 de amien játékok lekötnek azok iszonyat bonyolultak általában és ha nemérted hogy mit csinálsz akkor nemtudsz játcani ittvanpéldául a most emlitett játékis szeretnékvele játcani de nemtudok mert nem Magyar aztszeretném megkérdezni hogy mikorlessz esély körülbelül arra hogy lelessz forditva teljesen illetve ami még érdekelne nagyon az total war three kingdoms válaszotokat előreis nagyonszépen köszönöm 🙂😉🙋♂️
Október 25 én pontot raknak ennek a hányatott sorsú játéknak is.
Júniusi megjelenést újra halasztották.
Kár, lesz egy farmolási lehetősége is most írták éppen a pgo-n.
nem tudom mikor jelenik meg a teljes
Év elején kijöhet?
Amikor megjelenik a játék
Mikorra várható a megjelenése?