Fórum Magyarítások Divinity II

hirdetés

Ez még a pc gurus változat volt annó.

2026. 03. 21. - 12:41

A hiba nálad van. Nemrég kezdtem el, szépen haladok benne bőven túlvagyok az elején NULLA hiba nem volt eddig

2026. 03. 20. - 17:46

A játék elején volt egy küldetés ahogy bemegyünk a várba, egy pasas adta de nem lehetett megcsinálni mert kikresselt mindig. Meglett csinálva azóta?

2026. 03. 18. - 16:04
Nem még nem telepítettem fel. Csak felkészültem hogy telepítés előtt meglegyen minden :D Majd most rakom fel. Igen az a hiba amire emlékeztem én is. Vissza kelet rakni angolra hogy tovább játszhasd, majd ha túl mentél azon a részen megint magyarítani lehetett. Azt hiszem még egy olyan hely volt benne. De ha ez az utolsó legfrissebb változat a HUNosítók oldalán is akkor az már javított, én is úgy emlékszem. Nagyon szépen köszi a segítségét ;) 
2018. 01. 02. - 06:49
Senior fordító
Igen, elvileg jó a Developer's Cut verzióhoz is, bár a "fejlesztői felület" meglehet, hogy "hiányos" lesz. Úgy emlékszem, azon is kipróbáltam a magyarítást. A magyarítás legfrissebb verziójában kijavítottam a legcsúnyább bugot. Sajna így is maradt benne néhány karakter megjelenítési hiba, de az a bug, ahol Bellegar arénájában nem lehetett továbbmenni, meg egy másik helyszínen vmi más jellegű bug (kidobott a játék?), az is megszűnt ezzel.
2017. 12. 31. - 12:38
Kösz szépen az infót. Azt ott simán le tudtam tölteni. Megvettem Steamen 2 Euért a Divinity II Developers Cut-ot. Erre a változatra is jó? Azért kérdem mert emlékszem annó voltak hibák a Magyarítás körül de orvosoltátok egy frissíttet változattal.  Mindenkinek békés boldog új évet kívánok!!!
2017. 12. 31. - 10:33
Senior fordító
Próbáld meg a HUNosítók oldaláról letölteni. Vagy már próbáltad? [url=http://www.hunositokteam.hu/jatekok/letoltesek/category/2-divinityii]http://www.hunositokteam.hu/jatekok/letoltesek/category/2-divinityii[/url]
2017. 12. 30. - 18:15
[color=#10110e][size=3][font=MuseoSans-500]Bocsi de nem bírom letölteni. Mielőtt befejezi ki írja hogy a fájl hiányos és megszakad. Próbáltam több féle böngészővel, és próbáltam kikapcsolt vírus irtóval is. Esetleg tudnátok segíteni? Köszi[/font][/size][/color]
2017. 12. 30. - 12:15