Köszönjük. Én is ezt tervezem, hogy az elejéről kezdem, és akkor megnézem a hibákat, ha a fordító nem reagálna.
Az új rész megjelenése előtt végigjátszottam az első részt, és találtam a fordításban néhány apró hibát.
Ezeket összegyűjtöttem itt: https://imgur.com/a/hellblade-senuas-sacrifice-magyar-t-s-3AQG0tc
Mivel a fordító nem adott közvetlen elérhetőséget, az SG.hu-s fórum pedig halott, ezért gondoltam, hogy megosztom itt, hátha eljut valahogy a fordítóhoz.
Törölt felhasználó
Azóta kapott ajànlott gépigényt is és mindenütt 16 GB RAM kell.
Törölt felhasználó
Igen azóta frissítve lett mert eleinte csak win 11 volt. Én is meg lepődtem.
Frissítették jah
Nem tudom te miket olvasol, de a játék érkezik Win10-re is.
STEAM
Nem nehéz kitalálni ha már nem jön win 10-re. 32 giga már alap 2024-ben. Már számos játék csak 32 gigával érzi jól magát.
Star citizennél meg még a 64 is kevés lesz XDXDXD
Sehol sem írja ajánlottba annyit. Mutasd már meg létszives,hogy hol irják.
Ajánlottba lesz annyi.
Törölt felhasználó
Ha minden igaz az ajànlott lesz a 32gb ram. De nem hiszem hogy egy ilyen kaliberű jàték meg eszik 32gb ramot.
Neked ez hol 32 giga RAM?
Kijött a gépigénye és ahogy várható volt, hogy Windows 11 kell hozzá 32 giga rammal.
Törölt felhasználó
Az nem olyan biztos... Nem látok benne semmi rációt hogy a MS a leépítések után ilyenre költött + arra sem hogy maga a ninja theory csinálta meg ezt a 27 nyelvet (pláne hogy az elsőben se voltak ezek és ennyi) Nehogy gépi legyen .. (mondjuk már elég jól tolja az ai)
Törölt felhasználó
Igen nagyon szuper magyar felirattal jön :)
Márcsak egy gépigény hiányzik.
Törölt felhasználó
Ej hogy nincs szerkesztés gomb. Ez a Hellblade 2-re értendő
Törölt felhasználó
Steam adatlapja alapján a game 27 nyelvet tartalmaz majd és az egyik az a magyar....
Sziasztok
A VR verzióra valahogy rá lehet erőltetni a magyarítást?
Megjelenéskor még működött a fordítás VR alatt is, mert magyar felirattal nyomtam végig, de most ha átmásolom a .pak-ot a nem VR-ből a VR-be, el sem indul a játék.
Előre is köszi :)
Törölt felhasználó
Tényleg..köszi...nem vettem észre.
Igen.
A letöltésnél látható, hogy mikor lett az adott fordítás frissítve.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Törölt felhasználó
Akkor ez azt jelenti, hogy a letöltéseknél már a frissített fordítás található meg?
Frissült a fordítás így, hogy tudomást szerzett a fordító róla!
A magyarítás telepítőjében megtalálod az elérhetőségét: felkeresheted a magyarítós SG-fórumon, vagy írhatsz neki e-mailt (illetve pontosabban a TaleHuntersnek [Hellblade tárggyal], az továbbítódik neki).
Ha jelzed a fordítónak, akkor biztos fogja frissíteni, feltehetőleg nem is tud róla, hogy ne működik.