Nyilván nem azon múlik :)
Kulcsos oldalakon 5 euro a játék ha ezen múlik akkor a felét állóm a másik felét meg valaki akarja még aztán elküldjük a kulcsot.
Felkerülhetne ide pl. egy link formájában, nem a kész adatbázisba. A készítője nem tette közzé.
Törölt felhasználó
Akkor legalább az a ~80%-os kerülhetne fel...az is bőven több mint a semmi. (Feltéve ha elhalt a project) Biztos lenne rá valaki aki befejezné valamilyen formában.
Szerintem ahelyett, hogy egymást túllicitáljuk, hogy ki a bunkó és ki nem és ki a lusta és ki nem és ki fordítja a játékot és ki nem: nem kaptam fordítást vissza attól, aki kérte a fájlokat. Nekem nincs meg a játék, megvenni nem is tervezem. Fordítani sem igazán érzek késztetést.
Kellene tudni, hogy a 4 kérdőjel mit sugall...bemész egy szobába, felelősségrevonsz mindenkit, és csodálkozol hogy nem tetszik.
Amennyire tudni lehet Keeper nem kapott még semmilyen fájlt, így valószínűsíthető, hogy ebből a kezdeményezésből nem lesz semmi.
Ja bocsánat hogy kérdeztem valamit nem kéne bunkónak lenni ha valaki kérdez valamit.
Van, igen, az a fejlemény, hogy nincs fejlemény.
Egyébként értem hogy akciós a kérdőjel valahol, de ne pazarold ennyire, tartalékolj más kérdéseidhez is.
Van valamilyen fejlemény a fordítással kapcsoltban ????
Nem akarom kitenni ide az eszközöket a teszthez. Ha úgy érzed olyan készültségi fokban van, hogy tesztre alkalmad, küldd/add vissza fájlokat, összerakom neked.
Köszönöm szépen!
Azt esetleg meg tudnád még nekem mondani, hogy hogyan próbálhatom ki?
Tesztelnem kéne mielőtt folytatom.
Sok erőt kívánok az újbóli fordításhoz! Ehhez a játékhoz feltétlen megvárom a fordítást, ha már évek óta vártam rá. :)
Nem feltétlen naprakész...
https://drive.google.com/file/d/1kVkPBxKtDz64JOKhG3OmF4sRPn-cbT-V/view?usp=sharing
Én egy 94 fájlos, részleges adatvesztésnél tanultam meg, hogy a fordítást mindig felhős mappába csináljam, folyamatosan oda dolgozzak, és hiba esetén az utolsó 10-20 verzió mindig visszaállítható, legyen az Dropbox, GDrive, OneDrive...
Szerencsére nem. A fordítást külön fájlba kezdtem el. Időnként kimentettem drájvra. Aztán folytatgattam. Már vajdnem a végén jártam. De a biztonsági mentésem sajnos kicsit karcsúbb. Szerintem 80% körüli. Ha újra megkaphatnám a nyelvi fájlokat, akkor szívesen befejezném. Talán idén is elkészülhetne.
Akkor nem ment kárba a fordításod?
Sziasztok. Sajnos az amúgy is lassan haladó fordítás megtorpant. Adatvesztés történt és elvesztettem a fájlokat. Máskülönben 85-88% körül volt, illetve van biztonsági mentésem. Keeperv85, megtennéd, hogy feltöltöd újra?
Azt mindenki döntse el maga.
Azt tudni kell, hogy a fordítók többsége már nem készít (fejezi be az elkezdettet) olyanhoz amihez már létezik valamilyen fordítás, akár milyen is legyen az.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Sziasztok!
A lent megosztott gépi fordítás mennyire volt okés? Illetve, amit tivike elkezdett el lehet esetleg érni valahol? Hátha valaki szeretné folytatni.
Köszi!