Frissítve a letöltés/telepítő. DE, mivel a fordítás az 1.06-os kiadáshoz készült, az Epic Store-os meg 1.05, így lesznek hiányosságok, mint a játék betöltése szövegei, amik nem javíthatóak, mivel ehhez az .exe/dll fájlokat kellene piszkálni, amit nem tudok megtenni.
Ez jó hír. - (egyébként nem értem mi baj van azzal ha valaki megpróbálja működésre bírni... nem is értem. Mindegy.) A lényeg hogy a tisztelt korábbi készítő, gondoskodik erről. Köszönjük Evin!
Üdv! A játék verziószáma rögtön indításkor az Alan Wake logó bevillanásakor lent van feltüntetve. - egyébként igen, én is emlékszem hogy korábban menüben is datálva volt a sarokban... de lehet csak rosszul emlékszem :(
Valóban jó lenne. - ki tudtam csomagolni a telepítőt, a benne található fájlokkal. ./data/
ep999-005-en.bin
ep999-005-en.rmdp
ep999-006-en.bin
ep999-006-en.rmdp
ep999-008.bin
ep999-008.rmdp
De sajnos hiába. Továbbá nem találom miként, milyen konfigurációs vagy regisztrációs fájlban kéne átírni mire ... : /
Tiszteletem ! Az Alane Wake nek van egy nagyszerű fordítása , és a játék ingyenesen elérhető az Epic Store ból. De a magyarítást nem lehet rá telepíteni. Meg lehet ezt a problémát oldani valahogy ? Nem tudom milyen verziószámú a játék mert nem írja ki , illetve nem találom a játék beállításoknál sem. Pedig a kezdő oldalon szokott lenni. A játék csodálatos még mindig , a fordítás feledhetetlenül jó lett , most ingyenes is, csak nem tudom magyarítani. Aki ért hozzá szerintem 1-2 óra alatt össze tudja heggeszteni. Előre is köszönöm !