szia neked sikerült ?
A telepítőkben a leírás nem véletlen van, érdemes lenne elolvasni telepítéskor, akkor sok felesleges kérdés meg lenne válaszolva.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Sikerült ahogy leírtad! Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)
Max nyomj Epicen a játéknál a 3 pontra, majd Verify. Ez kijavítja az esetleges hibákat, felül fogja írni a magyarítást is. Ha végigfutott, utána telepítsd a magyarítást újra. Hátha ez segít.
Epicről szedtem én is mikor ingyenes volt. Viszont már belekezdtem a játékba, mikor feltoltam rá a magyarítást. Lehet csak frissen telepítetten megy?
Az angolra került a magyar nyelv, szóval telepítés után magyar kellene, hogy legyen. Nem tudom, mi történhetett, de kiadás előtt az Epic és Steam kiadásokon is kipróbáltam és nem volt semmi gond vele.
Szia Evin!
Feltelepítettem a bio remasterd 1 magyarítást. A telepítő megtalálta a játék mappáját, azonban a játék menüjében nem lehet nyelvet állítani és alapból angolul hozza a be a játékot. Valamelyik config fájlt is át kell írni?
Infinite frissítve, és bekerült a The Complete Edition alá, mert ez már nem az alapjáték + Season Pass, de persze azzal is mennie kell.
Nagyon szépen köszönjük, sztem sokan örülünk neki :)
Nagyon köszönjük Evin!
Bio1-2 Rem fordítás frissítve. Az Infinite később lesz, ott több fájl van és abban nem voltam annyira benne.
Szia Evin, sajnos én még az elején járok, nem tudom megmondani :(
Valószínűleg kicsi rá az esély, de meg tudja valaki mondani, hogy a Bio1 utolsó videója, a 2 befejezés feliratozva van-e bármilyen nyelven? Mert elvileg igen, de felmerültek a fájlok kapcsán kétségeim. És nem akarom, hogy 2 felirat fedje egymást, ha mégis van már ott felirat.
Óhh, látom, akkor már dolgoznak rajta, köszönöm az infót.
Nézz be ide: https://magyaritasok.hu/forums/topics/2/magyaritast-keresek és görgess lejjebb egy kicsit.
Az álmok üzenetek a mélyből.
Üdv. Látom majd 3 év eltelt az előttem szóló óta, de a gond nálam is elő jött. Epic store-ba most ingyenes mind a 3 rész és persze le csaptam rá. Telepítettem az első részt és szerettem volna fel tenni a magyarítást is, de egy istenért nem fogadja el egyik mappát sem. Annyit vettem érszre, hogy a 2k kliensen belül lehet futtatni a játékot. Valami tanács?