Fórum Közösség Magyaritások.info bezárás.

Magyaritasok.info oldal végleges bezárása.
hirdetés
Törölt felhasználó

Nagyon szivesen. :) A CD még mindig megvan , De ezaért nem néztem fel erre a topicra, mert a Titan Quest-el játszom. Addig nem akarok se a ragnarhoz, se az Atlantiszhoz nyúlni, amig a forditó nem fejezi be a magyaritását. Van 3 karakterem, + 3 nehézségi szint.

2021. 01. 22. - 01:48
Cyrus
Vezető szerkesztő

Ha nem gond átírtam a mail címet az üzenetben, hogy a spam bot-ok kisebb eséllyel gyűjtsék be.

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

2021. 01. 07. - 12:37
Ateszkoma
Senior fordító

Nem is tudtam, hogy a Curse: The Eye of Isishez (Átok, Izisz szeme) készült magyar szinkron (vagy bármiféle lokalizáció). Átküldenéd a fájlokat az ateszkoma94[kukac]gmail.com címre? Meglesném.

2021. 01. 07. - 05:10
Törölt felhasználó

Hello Cyrus! Nagyon is igazad van abban amit irtál. Példának okáért sok magyaritást mentettem le én is Cd -re, és "vigyáztam " is rá , hogy ne vesszen el .( Ha érted mire gondolok ) szóval ha a régi magyaritás portálról nem jött át az új oldalra, "valami" akkor szivesen segitek , (feltéve ha megvan .) (Nem minden magyaritást mentettem el, de van jó pár. Van még olyan , ami magyarul jelent meg cimszó alatt , akit esetleg érdekel, felsorolom.:

PL: Runaway A Road adventure / 2003 év. magyar felirat.

Tropico 1 .rész /magyar szinkron ,magyar menü.

Átok, Izisz szeme. magyar szinkron ,magyar menü, és talán magyar felirat is. erre nem emlékszem pontosan , mert , /van egy pont a játékban , ahol "hibát észlel" és leáll. Nem tudom miért. Kiadó-:Wanadoo

Inkvizició /2002-..... ugyan az a hiba. Kiadó: Wanadoo

Myst IV. Revelation / magyar felirat, magyar menü ( ennek a játéknak az elejéből "Loptam ki egy részletet " :D https://www.youtube.com/watch?v=WSOofrbJ1GM

DRACULA "2 Az utolsó szentély , Magyar szinkron ,( magyar felirat- .ha jól emlékszem. ) menü magyar. (nálam a win 10-es gépen valahogy nem megy a mentés. )

A többi csak exe file.

2020. 12. 15. - 02:08
Lóránt Kiss

Köszönettel az áldozatos munkátokért...!!!!!!

2020. 11. 29. - 18:04
Cyrus
Vezető szerkesztő
a közeljövőben lenne ... köszönöm gomb,én nyomkodnám.

Tervezzük...

2020. 11. 26. - 20:38
djbigyo

Nagyon Szépen köszönöm mindenkinek a válaszát.Sajnos most tényleg nem tudok példákat felhozni, mert nem emlékszem azokra a dolgokra már.

Igen tudom hogy ide csak a kész fordítások kerülnek.Ha netán a közeljövőben lenne(vagy ha van akkor elnézést) köszönöm gomb,én nyomkodnám.

És azt is tudom hogy 34 éves létemre elég cikihogy nem megy az angol.

Köszönöm a fordítóknak a fáradhatatlan kitartó munkájukat.

2020. 11. 24. - 23:10
akyyy
Ha az oldal leáll, hogy is akarnád elérni az a kevés még működő linkeket? Ez kicsit ellentmondásos, nem gondolod?!

web-archive-re gondoltam, és ha él még a dropboxos link, akkor talán.

Fogalmam sincs, van-e amúgy olyan fordítás, ami csak ott érhető-e el.

Lehet ellentmondásos voltam, nem kéne meló után fórumozni, sorry.

A lényeg, hogy a portál soha ne szűnjön meg :D

2020. 11. 24. - 19:22
Cyrus
Vezető szerkesztő

Sajnos sokan nem gondolnak bele, hogy egy weboldal üzemeltetése igen nagy elkötelezettséggel és anyagi költségekkel jár. A felhasználók természetesnek veszik, hogy ott egy adott weboldal ami működik, amin van tartalom és hogy azt ők tudják mindig használni ha szükségük van rá.

Pedig ahhoz hogy az adott oldal üzemeljen (domain, tárhely, stb) vagy az üzemeltetésbe belefektetett idő, ahhoz hogy az oldal funkcionalitásában használható legyen, hogy legyen ott az adott tartalom ami egy harmadik féltől származik (ebben az esetben fordítóktól), az ő belefektetett idejük/pénzük... és naphosszat lehetne írni mi az ami szükséges egy ilyen oldal fenntartásához, ráadásul ennyi éven át.

De ebből a felhasználó annyit lát hogy jah hisz letölthető, akkor letöltőm és kész, egy köszönöm a (fordítók felé) vagy az oldal üzemeltetői felé... nah az ritkán van, ne csodálkozzatok ha megszűnik egy ilyen oldal mint most az info.

Az MP-nek is voltak nehéz időszakai (a leírtak miatt), de bezárás miatt szerencsére sosem kellet (eddig) szót ejteni, és reméljük a jövőben nem is kell, legalábbis amíg fordítók lesznek, mi is leszünk.

Lehet támogatni a fordítókat, mind anyagi támogatással, vagy akár csak egy elkészült fordításakor egy köszönőmmel, higgyétek el, nekik ez többet segít mint bármi más.

2020. 11. 24. - 11:19
Cyrus
Vezető szerkesztő
Biztos sok van...

Kérlek konkretizáld az a sokat?! Mert ezzel csak megtévesztesz más információt kereső felhasználót.

Nioh pl pár hete lett kész, onnan letölthető...

gyurmi91 (fordító) 2020.11.04 frissítette az adatlapot letöltéssel együtt, kérlek használd a keresőt mielőtt rossz példával hozakodsz elő.

...fordítás tudtommal szintén csak ott érhető el...

Lásd djbigyo üzenetére adott válaszomat miért nincs fent valami.

2020. 11. 24. - 10:56
Cyrus
Vezető szerkesztő
... jó lenne valahogy lementeni mindent

Mentsd le és tárold saját adathordozón/felhőben, adott a lehetőség...

...ami itt nem elérhető. (van egyáltalán ilyen?)

Biztos van, de kétlem hogy releváns lenne, vagy amiatt amit leírtam djbigyo-nak is miért nincs fent.

...az oldal akkor indult, mikor a portálon volt a malőr

Igen pontosan akkor indult (utána). És csak 2014-től napjainkig volt fent tartalom már amikor élnek a tartalmi linkek.

...kb minden magyarítás elveszett

Az a "kb minden" az közel 30-40% azt is a felhasználók összedobták, amiért köszönet a mai napig, de tudjuk hogy ha nagy baj van tudnka segítőkészek lenni a felhasználók, csak az a baj csak is ilyen esetben, pedig nem csak ekkor kellene.

...(Elvileg eleve droppboxos letöltést használ, szóval ha meg is szünik, a linkek attól még élniük kell x ideig. Jó lenne megoldani ha csak leállna az oldal, nem frissülne többet, de letölteni le lehetne a dolgokat.

A linkek többsége tudtommal nem működik, vagyis érdemi tartalom nagyon kevés van fent...

Ha az oldal leáll, hogy is akarnád elérni az a kevés még működő linkeket? Ez kicsit ellentmondásos, nem gondolod?!

2020. 11. 24. - 10:52
Cyrus
Vezető szerkesztő
...azokat nem lehetne valahogy áthozni ide erre az oldalra...
...nem minden fordítás található meg itt...

Amik itt nincsenek fent az azért van (és ez mindig is így lesz) mert a készítője nem osztatta meg velünk. Mi csak abban az estben teszünk fel bármit is az oldalra, ha abba a készítője beleegyezik (elküldi nekünk) ellenben más oldalakkal ahol a készítő beleegyezése nélkül használják a tartalmát (erről néhány fordító tudna mesélni).

(nem a legfrissebb) esetlegesen itt csak a legfrissebb található meg de ott a régebbi verzió is fent van.

Ez a fordítók felelősege, hogy mikor melyik verziót osztják meg.

2020. 11. 24. - 10:46
Kamiontauri
Tesztelő

Biztos sok van. A Nioh pl pár hete lett kész, onnan letölthető de itt még nem volt róla hír sem. Gondolom idővel lett volna de jelenleg még nincs. Az AC Origins igaz hogy még nincs kész de a pár héttel ezelőtti 90%-os fordítás tudtommal szintén csak ott érhető el. Pár mellékküldi nincs még kész de teljesen jó, hozzám hasonló angol noboknak hatalmas segítség még akkor is ha angolul már végigtoltam párszor. Szóval mint "letöltöm és használom" ember én sem tudom ezek hova kerülnének, és most csak ez a kettő jutott eszembe mert mindegyik pár hetes téma, de tuti hogy több is van.

Ide kész fordítások szoktak kikerülni, de ott látni hogy 10%, 20%, 50% meg hogy mennyi idő alatt lett XY-os és hogy halott a projekt vagy foglalkoznak vele. Vannak fordítok saját oldallal de van akinek nincs saját oldala. Sőt, olyat is láttam hogy a saját oldalán nem frissítette hónapok óta és ott 20%-on áll, de ezen a megszünő oldalon azóta már 5x frissítette és 80%-on áll, ez szintén tök hasznosnak gondolom, számomra mindenképpen az.Baszus hogy este 10-kor ilyeneket kell olvasnom... 2020 az időszámítás seggluka! :D

2020. 11. 23. - 22:17
Anonymusx

Mik azok, amik csak ott érhetőek el?

2020. 11. 23. - 22:01
akyyy

igen néztem én is, jó lenne valahogy lementeni mindent, sosem tudhatom, hogy pl jövőre, akarok egy olyan játékkal játszani ami eddig sosem vonzott, és ott meg lenne fordítás, ami itt nem elérhető. (van egyáltalán ilyen?)

Aztán meg az az oldal akkor indult, mikor a portálon volt a malőr és kb minden magyarítás elveszett, úgy kellet beszerezni mindent.

(Elvileg eleve droppboxos letöltést használ, szóval ha meg is szünik, a linkek attól még élniük kell x ideig. Jó lenne megoldani ha csak leállna az oldal, nem frissülne többet, de letölteni le lehetne a dolgokat.

2020. 11. 23. - 19:37
djbigyo

Kedves mindenki.

Érdeklődni szeretnék hogy azokkal a fordításokkal amik megtalálhatóak a magyaritasok.info.hu oldalon,(2020 dec 12.én megszűnik) azokat nem lehetne valahogy áthozni ide erre az oldalra? Csak azért kérdezem mert nem minden fordítás található meg itt vagy (nem a legfrissebb) esetlegesen itt csak a legfrissebb található meg de ott a régebbi verzió is fent van.

Azoknak a fordítóknak akik itt is vannak és áthozzák a munkáikat előre is köszönöm.

2020. 11. 23. - 17:02