Fórum Magyarítások Horizon Zero Dawn Complete Edition

hirdetés

Bár én nem játszok ezzel a játékal mert valahogy nem fogott meg,de láttam mi ment a fordítás kapcsán.Köszönöm a fordítók kitartását,és munkáját.

2026. 06. 10. - 21:09

Nagyon szépen köszönöm a munkátokat! Érdemes volt rá várni :)

2026. 06. 09. - 20:06

Köszönjük szépen!

2026. 06. 06. - 08:36

Köszönöm szépen, meg is jött akkor a kedvem az újrakezdéshez anyanyelven ;)

2026. 06. 05. - 20:00
Vezető szerkesztő
Senior fordító

Kipróbálod, megosztod az észrevételed. Elvileg nem kell újrakezdeni, hogy minden magyar legyen.

2026. 06. 02. - 20:47

Hálásan köszönjük a beléefektetett munkát.

2026. 06. 02. - 19:51

Köszönjük szépen.

2026. 06. 02. - 15:54

Nagyon köszönjük ! Kérdésem : nemrég újrakezdtem a remastered pc-s epicgames verziót. ha most felteszem a fordítást folytathatom játékmentésből vagy elölről kell kezdenem ?

2026. 06. 02. - 14:56

Köszönöm szépen, még nem volt lehetőségem kipróbálni, de biztos nagyon jó lesz :)

2026. 06. 01. - 21:14
Vezető szerkesztő
Senior fordító

Nem lehet pontosan tudni, miért van már Remastered, legvalószínűbb ok, a pénz. Tartalmilag azonos a CE kiadással, csak mivel megkapta a HZD2 motorjának egy részét, és több technikai dolgot lehet állítani benne, illetve kicsivel szebb (pl a legelején esik a hó az alaphoz képest, rád ragad a hó stb.) Illetve az alapjátékot már nem tudod megvenni, csak annak van meg, aki még a Remastered előtt megvette (Steam, Epic).

2026. 06. 01. - 18:53

Üdv.

Nagyon szuper, hogy elkészült a fordítás, így a nyári vásáron már meg is van mi lesz a tuti vétel.

Viszont volna pár kérdésem, most hogy kész lett a complett meg a remasteredhez a fordítás.

Szövegben, tartalomban van bármi eltérés a két verzió között, vagy csak grafikai tuningot kapott a remastered? (annak a nevében nincs benne hogy "complett" volna)

Az "alap" játék se olyan nagyon régi és finoman szólva se csúnya, miért lett belőle feljavított verzió? (miért nem csak afféle upgrade?)

Itt azért nem áll fent mint pl egy Skyrimnél (10 év) bár ott meg a special alig szebb az eredetinél, Az Oblivion meg teljes grafikai tuningot kapott na mindegy ez már más téma csak fura)

Mégegyszer itt is köszönjük a fordítást!

Lets Game!

2026. 06. 01. - 18:05
Vezető szerkesztő
Senior fordító

Köszi, megvan a hiba, hamarosan javítva lesz.

2026. 06. 01. - 15:34

Ja meg az is gond hogy ha magyarra állítom akkor a beálitások nál a grafikai beálitások is eredeti nyelven vannak. és nem angol ahogy a játék indito kezdö képenyö se.

2026. 06. 01. - 10:27

Szia.

Van egy hiba az elején a játék forításában. Amikor Aloy még kislány a a játék elején miuátan kijöttünk a régi barlangbol és mikor elkezdti tanulmányozi a fokuszt akkor ott aloy és frost szövege eredeti nyelven maradt. De utánna hogy frost mondta hogy kövesük utánna már magyar rendesen.

Steam es Remastered verziom van.

2026. 06. 01. - 10:15
Vezető szerkesztő
Senior fordító

Élesben máris tudod tesztelni.

2026. 06. 01. - 08:33

Sziasztok!

Örömmel látom, hogy készül magyarítás a játékhoz. Szívesen részt veszek egy "tesztre" ha van ilyen lehetőség. Napi szinten játszoma játékot sokadjára.

Udv., z

2026. 05. 31. - 23:59

Kedves havonta "Sose készül el" sírógépek! Nem tudom néztétek-e az elmúlt napokban a projekteket... :)

2026. 05. 26. - 08:20

Szia!

Igen tisztában vagyok ezzel, szoktam is használni a portolásokat :) Úgyhogy várom a mielöbbi megjelenést! Remélem már nincs olyan messze.. :)

2026. 02. 27. - 13:57
Vezető szerkesztő
Senior fordító

Csak azzal számolj, hogy PS4-en eredeti gépen, eredeti szoftverrel nem lehet fordítást használni. (Lehet, ezzel tisztában vagy, csak elég sok kérdést szoktunk kapni olyanoktól, akik ezt nem tudják.)

2026. 02. 26. - 13:41

Sziasztok! Én is várom a fordítást, remélem ps-re is portolva lesz :) Addig nem kezdem el, pedig nagyon érdekel a game. Kitartást és hálás köszönet előre is! :)

2026. 02. 26. - 12:47

Én még sose írtam ide, de nagyon várom a fordítást! Ha kész lesz csak ezért fogom megvenni a játékot. Kitartást a fordítás hátralévő részéhez :)

Lets Game!

2026. 02. 25. - 12:13
Vezető szerkesztő

@FatMax

A "realitás" egy hosszú fordítási projekt esetében mindig az, hogy a toxikus egyének időről időre visszatérnek a kommentszekcióba és szándékosan szítják a feszültséget, próbálják hitelteleníteni a fordító(ka)t, majd az üzeneteikkel próbálják még azokat is hergelni akik csak csöndben várnak és reménykednek, hogy el fog készülni az adott projekt. Sajnos ez a "realitás" manapság.

Persze lehetne ehelyett az is, hogy emberek olyanokat írnának a fordító(k)nak, hogy:

• Nagyon várjuk, kitartást, rengeteg munka lehet benne.
  • Amint elkészül első dolgom lesz kipróbálni.
  • stb. stb.

Ezzel is motiválva a fordító(ka)t, de ehelyett sajnos pont az ellenkezőjét tudják egyes felhasználók.

Furcsa mód sosem látni ezeket az egyéneket pl. akkor amikor gyötrelmes 7 éves projekt végén elkészül egy fordítás és kiadásra kerül. Olyankor egy üzenetet nem látni tőlük, hogy:

• bár 7 évig ide jártam trollkodni, le a kalappal, hogy megcáfoltatok.
  • Szégyellem magam de elismerésem a munkátokat.
  • stb. stb.

Nem furcsa ez?

@FatMax

Egy apró konkrétumot , mondjál ,amibe bele lehet kapaszkodni, és hiszek Neked !

Készül!

A fordító meg várja majd a pozitív hangvételű üzeneteket (ahogy most is várná). Remélem akkor is ilyen lelkes lesz mindenki üzenetírogatás terén.

És ez nem csak erre a projektre értendő!

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

2026. 02. 21. - 12:10
Törölt felhasználó

A készítő nem írta sehol, hogy nem készíti többé..ez nekem bőven elég

2026. 02. 20. - 19:41

Egy apró konkrétumot , mondjál ,amibe bele lehet kapaszkodni, és hiszek Neked !

2026. 02. 20. - 19:18

Az mondjuk nagyon jó hír lenne !

2026. 02. 20. - 19:14