Helló!
Nem kell félve kérdezned. A mostani verzió nem működik? Kipróbáltad? A Kaos Engines már egy hónapja bekerült a fordításba. Maximum az utolsó javítás szövegei változhattak, az általában pár sor szokott lenni. Ha fent van GOG-on is a javítás akkor ránézünk majd, (általában késni szokott).
Az álmok üzenetek a mélyből.
Hello! De, jó lesz bármelyik verzióhoz. Sajnos megtévesztő a neve, mert anno Epic exkluzív volt, amikor pedig kijött Steamre megkapta ezt a nevet és mellé az összes addigi DLC-t is. Egyébként Epic Store, GOG és Steam verziókhoz lesz használható a fordítás, azaz eddig úgy néz ki, hogy az összes webáruházbéli variánssal kompatibilis; verziószám szerint pedig: 1.13.2 verzióval.
Üdv néktek!
Egy kis helyzetjelentés: Az új tartalom fordításra került, megkezdődött az egységesítés és hibajavítás folyamata. A teljes szövegmennyiséget átolvasom mielőtt landolna a lehetséges tesztelőknél. Aki jelentkezne tesztelésre és megvan az összes DLC-je a játékhoz, az jelentkezhet. A jelentkezést Discordon megejthetik velem.
További helyzetjelentés: A negyedik DLC fordítása megkezdődött. A régi tartalom egy része kis mértékben változott, itt-ott bővül, de valahol zsugorodott; vélhetőleg a balance update miatt. Nem tudjuk előre megmondani, hogy mikor leszünk vele kész.
Sziasztok!
Egy kis helyzetjelentés a fordítással kapcsolatban: TRC (bár ő csak a fordításhoz készült táblázatot biztosítja) és én (a többi részét gondozom) vettem át a fordítás karbantartását, az új tartalom olyan 70%-ban már le van fordítva, amit majd tesztelni. Viszont egy kis üröm azért vegyül az örömbe, mert október 1.-én jön egy újabb DLC a játékhoz, ami várhatóan hoz magával valamennyi szöveget, azt viszont nem tudjuk, hogy mennyit. Ezért a fordítás október közepénél hamarabb nemigen kerül ki a kezeink közül, mert megvárjuk a DLC-t is.