Szevasztok!
Sokat gondolkodtam hogy illik rákérdezni, végül úgy döntöttem maradok az őszinte egyszerűnél, tényleg nem szeretném ha piszkálásnak venné a fordító brigád, csupán hogy heteket, vagy hónapokat/éveket várjak-e rá és foglalkozzak mással, ezért kérdezem:
Hogy áll a fordítás? :)
Köszi és tényleg no offense!!
Már egy éve várok rá elkezdtem vele játszani de elakadtam! Mivel sem a skil képességek táblázatait a tulajdonságok táblázatát,sem a küldetéseket és a tárgyak-fegyverek stb paramétereit nem tudtam értelmezni, mivel sok kifejezés nincs benne a kézi angol szótáramban ! Végül is, ha csak ezeknek az alap dolgoknak, táblázatoknak a fordítása lenne meg, már akkor tovább tudnám folytatni ! A játék angol feliratos párbeszédeit meg kitudnám filózni hogy miről is van szó !
Ez csak elmélet, de több idő megnézni a "fordítást" és összenézni az angollal. Gyorsabb és egyszerűbb egyből az angolt fordítani, bármilyen további ellenőrzés vagy összevetés nélkül. Mert lehet, hogy néhány mondatot jól fordít egy program, de inkább hátráltató tényező átnézni, mint egy normális, újat készíteni, ha már úgyis át kellene nézni az összes sorát.
Még mindig jobb mint a semmi .De állítólag kockázattal jár -adathalászat-vírusok stb ezért nem töltök le arról a weboldalról semmilyen gépi magyarítást ! Miért nem lehet a itteni fordítóknak felhasználni a yutubon található feliratokat a fordítás megkönnyebítése gyorsítása érdekében ?
A héten láttam hogy fent van a yutubon a teljes játék magyar felírattal a játékot !!! Akkor valakik lefordították ?!
link:https://www.youtube.com/watch?v=BWKNYKa3wqw&list=PL770bFqBFMSHKf1VRhieUEE9p3v8NXSDF
Vajon hol lehet letölteni ? Tudja ezt valaki közületek ?
A három meglehetősen lazán kapcsolódik egymáshoz (és a régebbiekhez), és inkább csak a jelenkori szállal. Személy szerint az Ezio trilógiát még ma is ajánlom, szvsz jó játékélmény. Ha esetleg a sztori érdekel, de játszani nem szeretnél velük, ajánlom a könyveket.
Egy röpke átfogó infót kérnék.
Ha jól értesültem a legutóbbi 3 rész úgymond egy trilógia (Valhalla, Odyssey, Origins)
Valóban így van? Mennyire épülnek egymásra? Valamint a korábbi részekre? Valahogy azok már nem hoznak lázba, nem igazán szeretnék belevágni a teljes sorozatba előről (még a legelső is kimaradt)
Lets Game!
Sziasztok!
A mostani PS akció miatt gondolkodtam el, hogy beruházok a játékra, ellenben nem tudom, hogy végül csak PC-s fordítás lesz-e kiadva, vagy tervben van, megoldható-e egyáltalán a későbbiekben PS-re is? Ha nem, akkor maradnék a PC-s verziónál.