A blackflaget megerősítették hogy jön a remake április közepén mutatják be.
Sziasztok!
Steamdeck v1.5.6. - eredeti
A magyarítás telepítése után a játék nem indul.
A fájlok ellenőrzése és frissítése után (steamen keresztül) angol menüvel és felirattal tökéletesen működik . Pár perc játék után, ahogy Raga is írta, újból telepítem a magyarítást, de a probléma ugyanaz.
Találkozotott már valaki ezzel?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Megmondom, sokszor bosszant, ha nem tudom, hogy egy gigászi (akár 100gb-os) játékban mit cserél le 1 magyarosítás installer. Ráadásul nem lehet visszatenni a régit. Pedig ezek már egyszerű dolgok, no de mindegy. Amiért írok: agy kis segítség azoknak akik a v1.5.3 verziót tették fel (Acoy_hun_v121a.exe 5,797,652 bytes install)... a következő file-ok lettek patch-elve:
DataPC_patch_01.forge 2,833,084,214 bytes
\dlc_13\DataPC_13_dlc.forge 478,017,420 bytes
\dlc_34\DataPC_34_dlc.forge 918,129,656 bytes
\dlc_44\DataPC_44_dlc.forge 87,946,332 bytes
Total: 4 Files 4,322,975,862 bytes
Ha ezeket lementitek valahová, akkor bármi gond van, nem kell a macera.
Ja értem ha nem ad hozzá a történethez nem lehet fontos.
A PS5-re jelenleg nincs olyan megoldás, amivel nem eredeti szoftvert, pl fordítást, használni lehessen. Szinte az összes konzolt fel kell "törni", hogy fordítást lehessen rajta használni, és ott is jellemzően a nem eredeti példányokkal lehet csak használni, a konzolok szigorú védelmei miatt.
De ha megnézed, a fordításnál mindenig jelölve van, melyik platformra vagy konzolra készült, így nem nincs PS5-re sem.
Sziasztok most töltöttem le a játékok ps5 re ezt is le magyarositani és ha igen hogyan? Előre is köszönöm a segitseget
Ilyen felfedező túra, ami történelmileg hitelesen bemutatja a környezetet. XY körbe vezet egy adott szakaszon, aztán lesznek kérdések, és válaszolni kell. Valami ilyesmi rémlik, sokat nem játszottam vele. Amolyan oktató anyag.
Ez az utak ami nem lett fordítva micsoda?
Törölt felhasználó
Na akkor már csak 21 eurot kell esnie...8 nál többet nem adok ki érte.
Enebán most a legolcsóbb.
29 euró körül szokott lenni az Ultimate, ha jól emlékszem.
Törölt felhasználó
Akkor jó. Már csak valami masszív ubi akció kell és be is szerzem. (Remélem lesz majd olyan mint az originsnél volt hogy a fullos verzió 8 euró lesz)
nem semmi munka lehetett srácok. köszönöm szépen. megyek meg is lesem
1.5.6 az utolsó verzió, abban jött ki a Valhalla crossover.
Közben kint a javított végleges.
Törölt felhasználó
Sose volt fent a game... De ez akkor már nem kapott több patchet? Mert elég régóta ezt az 1.5.6-ot látom...
Hálás köszönet a temérdek munkáért, pont az első penge öröksége DLC vége felé járok, ennél jobb időzítés nem is lehetett volna.
Ma még nem holnap van..
Mikor teszitek fel a teljes verziót?
Ez még mindig angol :(
Köszönjük szépen
Kösz srácok! Nagy királyok vagytok! :)
Valóban, sajnos homokszem került a gépezetbe és Alexiosz fájlja angol maradt az Atlantisz dlc-ben.
Holnapra kirakjuk az újat, kis türelmet.
Én nemrég szedtem le a legújabb Magyarításverziót ami elvileg tartalmazza az Atlantis DLC Magyarosítását is.
De ahogy belépek Atlantiszba (Pont ott tartok. Direkt megvártam a Magyarítást hozzá :D ) a játék ugyanúgy angol mint előtte.
Vagyis azzal lett tesztelve sok órán keresztül...
Ez már a virágbolti! :)
Akkor próbáld ki "virágbolti" verzióval, hogy azzal működik e?