egykét hiba azért akad. rögtön a tutorial résznél, a fán rekedt macskánál, az első választási lehetőség üres, hogy a telefonáló nézze meg maga :D
a másik, a vásárlásnál, a motor is biciklinek van írva.
ha még találok, írok.
amúgy legalább a városomba tudok játszani, eddig nem engedte, valamit frissíthettek.
sziasztok
feltelepítettem, eddig minden nagyon rendben van.
Nagyon szépen köszönjük. Ma ki is próbálom. ;)
Sziasztok, először is szeretnénk elnézést kérni mindenkitől, aki várta a fordítást és csalódottan vette észre, hogy sehol nem talál letöltési linket.
Az elmúlt napokban észre vettünk a fordításba pár hibát amit javítani szerettünk volna. Viszont nem szeretnénk mentegetőzni, lényeg a lényeg, hogy a mai nap folyamán közzé tesszük a Facebook oldalunkon a 911 Operator és annak összes DLC-nek fordítását.
Legyen szép napotok.
🦑 🦐 🦞 🦀 🐡 🐠 🐟 🐬 🐳 🐋 🦈
Üdv!
Én csak azt nem értem: Ha már elkészült vele, időt energiát beletett, akkor ha valamiért nem sikerült feltölteni oké, de legalább valami infó lenne ezzel kapcsolatban akár az fb oldalán ahova a letöltési link vezet, akár itt...
Lehet csak én vagyok ilyen maradi, de ha már kiírom az elérhetőségem - email, fb - és valaki veszi a fáradságot hogy rámír, akkor már csak az illem is azt diktálja, hogy válaszolok nem?
Én ráirtam behozz 1 facebook oldalt irtam neki de csak elolvasta semmi több
Szerintem felesleges pár naponta beírnod, nem fogsz elöbb választ kapni, ha esetleg mostanában nem járt erre a készítője. Talán érdemes lenne az elérhetőségén felkeresni.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
sziasztok,
mikor lesz letölthető ?
sziasztok.
Érdeklődni szeretnék, ha elkészült miért nem lehet letölteni ?
sziaa van fejlemény ?
Ez nagyszerű hír. köszi az infot nagyon várom.
Lefordítottuk a játékot és az összes hozzá tartozó DLC-t. Elkezdtük a tesztelést! 🤩
🦑 🦐 🦞 🦀 🐡 🐠 🐟 🐬 🐳 🐋 🦈
Sikerült valamennyit csinálni?
Szia!
Készül, viszont a suli kezdés kicsit hátráltat minket, terveink szerint szeptember vége felé kiadható állapotban lesz a fordítás!
🦑 🦐 🦞 🦀 🐡 🐠 🐟 🐬 🐳 🐋 🦈
sziasztok
lehet esetleg tudni mikor kaparinthatja meg a nagyközönség ? nagyon várós :)
Egyenlőre minden energiánkat az aktuális fordításunkba fektetünk, ettől független mindenképp leszeretnénk a 112 Operatort is, bár ahogy néztem időközben elkezdte valaki a fordítani.
🦑 🦐 🦞 🦀 🐡 🐠 🐟 🐬 🐳 🐋 🦈
Tudom, nem kívűánság műsor, de csak megkérdezem:D : az 112 Operatort nem tervezitek majd? Az elvileg a folytatása, több mindennel, meg nekem a 911-be nem tölti be a városomat valamiért, de az 112 már igen.
Köszönjük a tippet, elég sok időt spórolhatunk meg vele, és remélhetőleg sokkal hatékonyabban fogjuk tudni lektorálni a fordítást!
🦑 🦐 🦞 🦀 🐡 🐠 🐟 🐬 🐳 🐋 🦈
Ha nem vagytok biztosak egy összetett szóban, inkább írjátok egybe és majd a helyesírás-ellenőrző aláhúzza. Mert egyéb esetben az olyan helyesírási hibák, mint a "bele esett" nem lesz javítva.
A többit egy ellenőrzés ki fogja jelezni, mint; külömben, egyébb, nyujtottak
Nem tudom, miben folyik a fordítás, de esetleg egy Notepad++ és Dspell plugin javasolt lenne, és akkor már beíráskor lehetne látni és javítani a helyesírást.
de szuper sok sikert a munkához és várom szeretettel.
Szia! Köszi, hogy írtál! Előfordulhatnak még kisebb elírások, esetleges írásjelek is hiányozhatnak, mert még nem néztük át alaposan a lefordított szövegeket. Természetesen ezek javításra fognak kerülni.
Hali! Szuper, hogy nekiálltatok. Belenéztem a videóba, egy hibát azonnal kiszúrtam: Tájékoztatók/Incidensek/Keresés incidensek/ 1. pont: Az objektumot nem sikerül feltárnijuk. - nyilván elírás. helyesen: feltárniuk.
Sziasztok!
@ducimarci1222-vel elkezdtük a játék fordítását 07.23-án. Kicsit tovább tartott elérni az 50%-ot néhány egyéb tennivaló miatt, mint azt mi szerettük volna, de ami késik nem múlik. A szárazabb részén túl vagyunk és innentől felgyorsulnak a folyamatok. Jelenleg gőzerővel dolgozunk a fordításon.
Íme egy kisebb bemutató videó, melyben a már 50%-os fordítást tárjuk fel előttetek.