Sziasztok!
Amint láttam már lassan 1 éve nem volt frissitve a forditás, várható lesz a közeljövőben esetleg frissitve? Mert ha a mostanit töltöm le és telepítem a játékhoz nem működik a játék.
Jójó,köszönöm :-)
Az update felülírja a fájlokat, ezért lett újra angol a játékod.
Légy picit türelemmel, mert eddig is hozzáigazították az aktuális verzióhoz a magyarítást.
Sziaa! Köszönöm a választ! Itt a portálon a Sims4 magyarításoknál,a 100%ost szoktam használni ami 1.106.148.1030-tól műkszik,és a tegnapi upp-ig tökéletesen működött,nem egyszer kellett használnom is,mert minden upp után újra kellett magyarítani a játékot.Esetleg nem az lehet a gond hogy mondjuk most már újabb a játék mint a magyarítás? /Lehet hülye kérdés bocs xd / Mert mindent ugyanúgy csinálok ahogy eddig is.
Szia! A játék adatlapján megtalálod a fordítók elérhetőségét, érdemes dobni nekik egy e-mailt, mert nem biztos, hogy gyakran járnak erre. A simsaddict... címet próbáld.
Sziasztok! A tegnapi Sims4 update ( 1.107.112.1030 ) óta nem tudom magyarítain a játékot,valaki valami help?
Köszönöm, perfekt volt.. megnézzúk
Azért mert kérdezek, nem kell rögtön megkövezni..
https://simsaddicts.info.hu/the-sims-4-magyaritas/
Nem érkezett új magyarítás a legfrissebb játékverzióhoz?
Az állandó frissítgetés rengeteg időt vesz igénybe. Így, ha csak pár szöveg változik is a játékban, nem biztos, hogy azonnal lesz hozzáigazított magyarítás. Ilyenkor az előző verzióval általában nagyrészt rendben működik a játék. Tehát ha pl. csak az 1.40.61.1020-as patch-hez van magyarítás, de a játékod 1.42.30.1020-as, próbáld ki a (1.40.61.1020-as) magyarítást. Ha sok szöveg változik, akkor a fordítócsapat igyekszik mielőbb frissíteni a fordítást, de értelemszerűen ilyenkor az új és megváltozott szövegeket is rendbe kell rakni/lefordítani.
Csak kérdezem, hogy a jelenlegi Magyarítás a 1.98.158.1020 verzióval is működik? Ha, nem lesz frissítés? Köszöntem.
Azért mert kérdezek, nem kell rögtön megkövezni..
Bejelentették a folytatását.
mert rossz a link
https://magyaritasok.hu/games/the-sims-4
nekem sikerült letölteni a játék adatlapjáról
Szia, a jatek adatlapjan van letoltheto magyaritas. Nem teljes, de erdemes lehet kiprobalni.
hát szomorúan ütötte fel a fejem, hogy a linket megnyitva nem található a fordítás a játékhoz, gondolom valami oka volt.
Tegnap este néztem, hogy irdatlan sok szöveg van ebben a játék, nem csoda, ha esetleg lassan jönne hozzá a fordítás.
Viszont ennek hatására ma éjjel azt álmodtam, hogy a készültségi szint 95%-ra ugrott. Jó álom volt. :D
lefordítaná nekem magyarra azt megköszöném.
Nem kell minden hozzászóláshoz új felhasználói fiókot létrehozni.
A megoldás már le lett írva. Tetszőleges platformon megvásárolod a játékot, felinstallálod, letöltöd innen a fordítást, azt is telepíted, és mehet a móka magyar nyelven.
magyarul legyen fordítva
Osztabüdös'..:D
szeretném ha magyarul le lenne töltve a sims4
Mit szeretnél?
szeretnék a sims4-játkba belépni