|Keeper megnézi az üzeneteit...|
Röviden: NEM! Bővebben: nem, akkor sem. Utálom ezt a részt, nem akarom. Majd FEARka rendbe hozza.
Nem véletlenül emlegetem minden alkalommal amikor ez szóbakerül, hogy a San Andreas-t nem kijavítani, hanem újrafordítani kellene. Az utolsó képen indokolatlanul nagyot röhögtem.
San andreas-ra tényleg nem ártana ránézni és javítgatni a félrefordításokat, mert olyan alap fordítások vannak félre fordítva hogy csak fogom a fejem, pedig én se vagyok nagy angolos.
Itt van 1-2 ami nagyon szemet szúr:
http://www.kepfeltoltes.eu/images/2021/12/14/6181.png
http://www.kepfeltoltes.eu/images/2021/12/14/9092.png
http://www.kepfeltoltes.eu/images/2021/12/14/3963.jpg
Leggitől (Huntuti csapat) közel 4-5 fordítás verzió megtalálható nálunk is (a tárhelyen), köztök az is amit linkeltél. De közel sem az a legjobb minőségű. Korábban Keeperv85 átnézte őket és ami letölthető az elvileg a legjobb minőségű volt mostanáig**, amit Matthew csiszolgatott akkoriban.
** Újrafordítás.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Ismerjük. Van többi is még lementve. Sőt, a hibát is, amit nem tudtak kikerülni akkoriban. Ma már ennek nincs jelentőségé.
Nem tudom, hogy mennyire tudtok erről, inkább felhívnám rá a figyelmetek, hogy a Vice Cityhez és a San Andreashoz is van olyan magyarítás, ami itt az oldalon nincs fent. Ezeket még a Huntuti csapat készítette (VC-ből van fent itt is egy Huntuti féle, de van újabb verziója is). Rég játszottam már velük, de úgy emlékszek, hogy a VC ezen magyarítása jobb volt, mint az itt fentlévők, csak két helyen kifagyott miatta a játék (pedig a leírásban az szerepel, hogy elvileg nem fagyhat). SA esetén, abban sem vagyok biztos, hogy játszottam-e ezzel a magyarítással, de mivel az itt fentlévő sem túl fényes minőségű, ezért érdemes lehet egy hozzáértőnek rájuk nézni, kicsit összehasonlítani és a jobbat felhasználni az új kiadások magyarításához. Most annyira nem néztem, hogy mennyire könnyen lehet fellelni ezeket a verziókat, de régen én elmentettem magamnak, feltöltöm őket Drive-ra, hátha hasznos lehet.
Szia!
Tervben van. Egyelőre a Vice City teljes újrafordítása történik, de még a (majdnem) alap játékhoz. Technikailag nem kizárt, hogy át lehet ültetni majd a fordítást. A GTAIII és a San Andreas fordításaiba nem akarok belenyúlni, mert nem nagyon szerettem azokat, így elég hosszú lenne nekem átrágni magam újra a fordításukon, de ha át lehet emelni, át fogom az újra kiadásokba. Feltéve persze, hogy az eredeti fordítók meg nem vétózzák ezt.
Sajnos azt nem lehet tudni, hogy technikailag mennyire fog elválni egymástól a 3 rész, nem lesz-e egy fájlban pl. az összes szöveg. Vagy nem lesz-e egy játék szövege is több ezer fájlban. Ismerjük a motort jól (Unreal Engine 4 alap), számos eszközünk van a fordításaihoz, de még így is készült olyan játék nem is túl rég, ami nem fordítható.
Üdv mindenkinek!
Szóval tudom még nem jelent meg a Definitive Edition, de a játék megvásárlása mellett igen nyomos érv lenne nekem hogy esetleg az eredeti forditások mekkora esélyel lesznek használhatók a Definitive Edition-el!
Szóval igazából a kérdésem az lenne hogy szerintetek lehetséges lesz egy szimpla "Másol-beilleszt" módszerrel magyarrá tenni a játékot?(Mondjuk sajna én kétlem) Vagy valamelyest módon át kell majd konvertálni a fájlokat? Illetve hogy ha a második módszer lesz a nyerő akkor valakinek tervbe van ezt megcsinálni? :D
Előre is köszönöm a válaszokat!