Csak ha valaki elküldi. Nekünk jelenleg nincs meg.
A Sevenm-es játék magyar hivatalos fordítását fel lehet tenni? A The fall Last day of Gaia -ról lenne szó, a listán úgy van hogy Sevenm-es. Nem tudom hogy valóban az-e,a vaterán is csak az első borítója van fent.
Ugyanakkor azt is fontos megjegyezni, hogy sokszor a kiadók vagy fejlesztők is hibásak, mert nagyon sok esetben nem jelölik a digitális boltokban (jellemzően Steamen), hogy van benne magyar nyelv, miközben van benne magyar nyelv (amik általában egy frissítéssel kerülnek bele).
Tényszerű voltam, nem okoskodó! Úgy vélem, ha valamiért kiadsz némi pénzt, megnézed, az a termék megfelel-e számodra, ha pedig figyelmetlen vagy, ott a refund (én is éltem már vele, nincs ezzel gond), innentől kezdve pedig tárgytalannak kellene lennie a történetnek. Ott a Fallout 3, ami magyarul jelent meg, de digitálisan nem az, ahogy az EA számos játéka is ide tartozik, ami(k) magyarul jelent(ek) meg, de nem az(ok) Originen, vagy épp Steamen nem támogatják a nyelvünket.
Én sem bírok sok mindent, de mivel demokrácia van, el kell fogadnom a dolgokat... (az "ez" mutató névmást sem bírom, főleg, ha személyre használják, de na, így jártam) szóval nyugi, nem kell ilyen apróságok miatt felhúzni magad! Evin leírta a tutit!
Törölt felhasználó
Bocsánat, de én tök normális hangnemben kezdtem a témát...ez a Mr. K. játszotta el az okoskodó, de nem segítőkész felhasználót amit nagyon nem bírok..szóval kicsit meguntam a dumáját....sorry.
Az adatbázisban szereplő adatokat nem csak mi tartjuk karban, hanem a felhasználók is, hiszen minden regisztrált tag tud bejegyzést beküldeni, hogy az adott játék magyarul megjelent, vagy valahol elkészült a nem hivatalos fordítása.
Az említett játékot a magyar kiadó anno magyar nyelven árulta, tehát magyarul megjelent. Az valóban sajnálatos, hogy ilyen esetekben a játék digitális kiadásába ez már nem került/kerülhet bele, valószínűleg jogi vagy pénzügyi okból, ahogy az lenni szokott.
Lehet ezt normális hangnemben is jelezni, és odaírjuk, ahogy ezt meg is tettem.
Ehhez kapcsolódóan: ha valakinek esetleg ez a játék megvan eredetiben, és tud képet küldeni a tok borítójáról, az alapján utánajárnánk, hogy van-e még tulajdonosa a magyar fordításnak. Amennyiben megszűnt a cég, ki tudjuk tenni a letöltések közé, hogy a fordítást mások is el tudják érni később is.
Törölt felhasználó
Okoskodás meg kioktatás helyett talán segíthettél volna, de nem, csak a nagy pofádat jártatod!
...és igenis, az oldal hibája is, mivel nincs normálisan feltüntetve, csak az van ott, hogy magyarul jelent meg! De az már nincs oda írva, hogy ez csak a dobozos verziónál igaz, a digitális kulcsnál nincs magyar!!
Ha valakit esetleg érdekel INNEN le lehet szedni a második rész magyarítását!
Nem tudom, hogy miképp forgalmazzák a kész PC-ket, 30+ évesen sem érzek még késztetést arra, hogy így vegyek számítógépet; mindig magamnak, hardverenként válogatom össze és veszem meg, majd szerelem össze... ha már PC, akkor olyan legyen, amilyet én szeretnék. Az infó, hogy magyarul jelent meg, nem megtévesztés, hiszen Magyarországon, hivatalos forgalmazásban magyarul jelent meg, az pedig, hogy digitálisan miképp kapható, megint más kérdés -- egyébként minden digitális áruházban fel van tüntetve, hogy az adott játék mit támogat, ideértve a kontrollert, illetve a nyelveket is. Ez nem a Magyarítások Portál okozta megtévesztés, hanem a te figyelmetlenséged!
Törölt felhasználó
Hidd el nem csak én vagyok ezzel így! A mostani gépeket úgy adják, hogy alapból nincs benne olvasó, és ha valaki ezzel szeretne játszani és itt azt írják ki, hogy magyarul jelent meg, aztán valaki megveszi...mint pl. én és a magyar nyelv meg sehol bizony úgy érezheti, hogy az infó ami itt, az oldalon ki van írva hamis!
Azért, mert neked valami nincs, már kezeljük úgy, hogy nem is létezik? Ilyet még leírni is... Elhiheted, nagyon sokan vesznek még ma is dobozosan játékot, ha nem így lenne, nem forgalmaznák őket (ez a játék egyébként 2009-es, amikor szinte mindeki csak dobozos játékot vett) -- olvasó terén pedig, van már USB-s megoldás is. ;)
Kb 10 éve jelent meg a dobozos, akkor még többen használták..
ha írsz egy mailt akkor segíthetek a magyarítás témában..
Törölt felhasználó
Jah...hát olyat ki vesz manapság? Az én gépembe még olvasó sincs. Úgyhogy nyugodtan ki lehet írni, hogy nincs hozzá fordítás.
Mert csak dobozos kiadás tartalmazta...
Törölt felhasználó
Pedig nincs benne magyar nyelv, se azon ami a steam-en kapható, se azon ami a GOG-én...
Pedig magyarul jelent meg. https://www.playdome.hu/cikk/27401/secret_files_2_puritas_cordis_pc
Egy oldalon fenn van magyar nyelven..
Törölt felhasználó
Van ez a játék, amit a címben is írtam, hibásan szerepel az, hogy magyarul jelent meg, se a steamen, se a máshol nem kapható úgy, hogy alapból benne lenne a magyar felirat, a magyar nyelv. Gondoltam szólok és jelzem a hibát....fura is volt, hogy az elsőhöz és a harmadikhoz készült magyarítás a második meg magyarul jelent volna meg? Nem áll össze a dolog.