Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy van-e arra esély, hogy egyszer ez a játék magyar felirattal lesz játszható. Sok évvel ezelőtt Patyek nekiállt, de akkor technikai problémák miatt megakadt a projekt. Később érdeklődtem egy másik oldalon, ahol FEARka válaszolt nekem és azt írta, elvileg nincs akadálya a fordításnak, van hozzá program, csak neki is, Patyeknak is rengeteg a dolga, fordítása. Esetleg nincs valaki / valakik, akik bevállalnák a fordítást? Talán a két említett úriember segítene is a technikai dolgokkal. Köszönöm, ha valaki reagál. Tudom, nagyon régi játék, kevés rá az érdeklődő és fogalmam sincs mekkora munka lenne, de talán lenne értelme nekiállni.
Törölt felhasználó
Nagyon szépen köszönöm a választ.
Emlékeim szerint volt tervben, el is kezdődtek a munkálatok, de valamilyen technikai probléma miatt leállt a projekt (néhány szöveg nem jelent meg, vagy fagyott, vagy hasonló). Hogy azóta ez meg lett-e oldva, és valaki tervezi-e, arról nincs információm.
Törölt felhasználó
Sziasztok semmi fejlemény nincs hogy készül e ehez a jàtékhoz minőségi fordítàs?
Törölt felhasználó
sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogy tényleg semmi esély hogy el készüljön a fordítás? most fejeztem be a dreamfall the longest journeyt és fordítás nélkül én nem nagyon akarnák bele vágni.
Törölt felhasználó
Sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogy a játékhoz esélytelen a fordítás? mert nagyon örülnék neki hogy ha a fordítás meg oldható lenne. Mert ez a jàték meg érdemelne egy fordítást. Most ma vittem végig a the longest joourneyt és valami eszméletlen jó játék volt :). Holnap kezdem a dreamfall the longest joourneyt. És nagyon örülnék neki hogy fordítható lenne a játék.
Törölt felhasználó
Sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogy a fordítást el keszte e már valaki?
Erre én is rég várok..
Szia! Én is régóta várom, de patyeknak egyelőre van elég projektje és voltak gondok a játék magyarításával is, így mikor tavaly rákérdeztem, nekem azt mondta, egyelőre nem, de majd egyszer. Szóval nem a közeljövőben várható.
Folyamatban: Kathy Rain 2, C&P, DC 1.
Kész: LoCV, Tsioque, TKTT, TAAESB, LADB, LM, KR.
Törölt felhasználó
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy a dreamfall chaptershez várható e fordítás?