Fórum Magyarítások Dreamfall Chapters

The Final Cut
hirdetés

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy van-e arra esély, hogy egyszer ez a játék magyar felirattal lesz játszható. Sok évvel ezelőtt Patyek nekiállt, de akkor technikai problémák miatt megakadt a projekt. Később érdeklődtem egy másik oldalon, ahol FEARka válaszolt nekem és azt írta, elvileg nincs akadálya a fordításnak, van hozzá program, csak neki is, Patyeknak is rengeteg a dolga, fordítása. Esetleg nincs valaki / valakik, akik bevállalnák a fordítást? Talán a két említett úriember segítene is a technikai dolgokkal. Köszönöm, ha valaki reagál. Tudom, nagyon régi játék, kevés rá az érdeklődő és fogalmam sincs mekkora munka lenne, de talán lenne értelme nekiállni.

2024. 12. 15. - 21:42
Törölt felhasználó

Nagyon szépen köszönöm a választ.

2024. 01. 27. - 15:32
Vezető szerkesztő
Senior fordító

Emlékeim szerint volt tervben, el is kezdődtek a munkálatok, de valamilyen technikai probléma miatt leállt a projekt (néhány szöveg nem jelent meg, vagy fagyott, vagy hasonló). Hogy azóta ez meg lett-e oldva, és valaki tervezi-e, arról nincs információm.

2024. 01. 27. - 11:54
Törölt felhasználó

Sziasztok semmi fejlemény nincs hogy készül e ehez a jàtékhoz minőségi fordítàs?

2024. 01. 27. - 08:40
Törölt felhasználó

sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogy tényleg semmi esély hogy el készüljön a fordítás? most fejeztem be a dreamfall the longest journeyt és fordítás nélkül én nem nagyon akarnák bele vágni.

2022. 05. 15. - 21:25
Törölt felhasználó

Sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogy a játékhoz esélytelen a fordítás? mert nagyon örülnék neki hogy ha a fordítás meg oldható lenne. Mert ez a jàték meg érdemelne egy fordítást. Most ma vittem végig a the longest joourneyt és valami eszméletlen jó játék volt :). Holnap kezdem a dreamfall the longest joourneyt. És nagyon örülnék neki hogy fordítható lenne a játék.

2022. 04. 27. - 21:58
Törölt felhasználó

Sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogy a fordítást el keszte e már valaki?

2022. 03. 31. - 21:00

Erre én is rég várok..

2022. 03. 01. - 00:14

Szia! Én is régóta várom, de patyeknak egyelőre van elég projektje és voltak gondok a játék magyarításával is, így mikor tavaly rákérdeztem, nekem azt mondta, egyelőre nem, de majd egyszer. Szóval nem a közeljövőben várható.

Folyamatban: Kathy Rain 2, C&P, DC 1.
Kész: LoCV, Tsioque, TKTT, TAAESB, LADB, LM, KR.
2022. 02. 28. - 20:28
Törölt felhasználó

Sziasztok az lenne a kérdésem hogy a dreamfall chaptershez várható e fordítás?

2022. 02. 19. - 08:59