Törölt felhasználó
Nem tudtok mondani ehhez hasonló játékot amihez még fordítás is van a választ előre is köszönöm.
Maximálisan megértelek és igazad van! Mindig ez megy. Nem értem miért kell a hobby fordítókat macerálni. Nem pénzért egy előre beígért határidőre dolgoztok. Ti is csak emberek vagytok!
A hozzászólásod előtt hozzászólásomat olvasd el légy szíves! És ehhez is tartsd magad a továbbiakban.
Az álmok üzenetek a mélyből.
Törölt felhasználó
Azt szeretném meg kérdezni hogy idén várható a fordítás ?
Kedves felhasználók!
Nem a feszültségkeltés a célom, ugyanakkor én is csak ember vagyok, ahogy akárki más is. Megértem a türelmetlenkedőket is valamilyen szinten, de a dolgok elébe megyek és letisztázom ezt az ügyet mindenkivel. Mint azt láthattátok (legalább is azon személyek, akik nyomon követik a fordítás(ok) alakulását), a Portálon átállítottam a számlálókat 1%-os állapotra. Azért történt meg ez, mert újfent divat lett a követelőzés. Úgy vélem, ez a dolog nem járja, ezért SEMMILYEN INFORMÁCIÓT A TOVÁBBIAKBAN NEM ADOK KI a fordítás állapotáról; szóval: kész lesz, amikor kész lesz.
Természetesen a fordítás el fog készülni, csak információkat nem fogok megosztani a közösséggel, se email, se privát üzenet formájában. Az érintett személyek pedig szégyelljék el magukat mélységesen!
igazad van
Hagyjad Piko! Nem ér annyit ez az alak, ha lesz még kedve kötekedni, akkor az illetékesek intézkednek.
Fordítottál már egyetlen játékot is?
Neked is szép napot estherflask!
Ha becsapva érzed magad, hogy én, a csúnya, rossz és gonosz fordító raboltam a "drága idődet", akkor javaslom, hogy tanulj meg angolul. Nem olyan nagy dolog az, csak sokan azt hiszik. Ajánlom figyelmedbe Raymond Murphy könyveit, de ha az angol nem megy, még akkor is lehet héberül, olaszul, németül vagy akár oroszul is tanulni. Szóval, hajrá! ;)
Utóirat: Javaslom neked, ha ennyire ideges vagy, akkor szedjél hangyát vagy rágjál kavicsot!
Tekintettel arra, hogy a Bully fordítást átvette és én, mint a Bully fordításában közreműködő technikai jóember látom, hogy milyen minőséget tesz le az asztalra, megnyugtathatok mindenkit, hogy biztosan szuper fordítást fog kiadni a kezei közül.
Ja szerintem is a bullyt sokkal többen várják mint ezt.
Törölt felhasználó
Pont tegnap akartam kérdezni :) hogy halad a fordítás de türelem the room fordítást terem :)
Fordítsd le magadnak, vagy szedjél addig hangyát, ha nem tudsz várni. Nem hogy örülnél, hogy valaki ennyi energiát bele fektet, és a szabadidejét áldozza bele egy fordításba. Hozzá tenném azt is, közben elképesztő munkát öl olyan címekbe, mint a Bully ami bármikor megjelenhet, szóval szerintem inkább hálálkodnod kéne.
🦑 🦐 🦞 🦀 🐡 🐠 🐟 🐬 🐳 🐋 🦈
Ez se nagyon fog megjelenni. Ha csak nem magadnak fordítod, hogy teljen az idő semmi értelme felvenni egy rakás fordítást. Ha a közösségnek fordítod addig kidobott idő míg meg nem jelenik. Annak is mi értelme, hogy egyben akarod kiadni? Azon kívül, hogy tovább húzza az időt. Én ha valamit egyben akarok kiadni azért csinálom, mert gyorsan eltudom őket készíteni ami ebben az esetben nem igaz. Ezen felül milyen érzés visszaülni egy olyan fordítás elé amit hónapok óta nem láttál. Azt se tudod már, hogy mi volt benne.
Nem tudom megmondani, mert elhavaztam a többi fordításommal. Menet közben beütött még pár rajtam kívülálló dolog is. Sőt, még a tesztelése egy kissé körülményes.
Törölt felhasználó
Azt szeretném meg kérdezni hogy a fordítás mikorra várható?