Behúzva.
Törölt felhasználó
Immortals Fenyx Rising (Uplay FREE)
2025 Nov 13 13:00 - Dec 2 13:00 UTC
https://store.ubisoft.com/us/immortals-fenyx-rising/5cec210a39798c0870c07684.html
Törölt felhasználó
5 éves az ubi connect. Ennek örömére 13 ától ingyen beszerezhető lesz az Immortals Fenyx Rising uplayre
Sziasztok,
tudunk valamit a magyarítás készüléséről? Sajnos kb. 1 éve nem frissült.
Köszi előre is a választ!
Üdv,
Bence
Attól, hogy az oldalt nem látogatja napi szinten (minden fordító) még nem kell rögtön rosszra gondolni. Mindenkinek van egyéb elfoglaltsága is a mindennapi élet mellett.
Discordon 24.03.30 😉
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Utolsó látogatás: 2024. 01. 13. - 16:00
Remélem minden rendben Ardeával
Sziasztok! Hogy áll a fordítás? :)
Nagyon szépen köszönjük az eddigi munkát... türelemmel várjuk a fordítást... :)
Köszönöm a türelmet. A két ünnep között végre megint tudtam egy kicsit fordítani - örömmel tapasztaltam, hogy még nem felejtettem el angolul. :-)
Amúgy ma írtam át 25%-ra az állást. :-)
Ma néztem, HL ár: 9,99€ a Steam-en a Gold verzió. Meg is vettem.
Ardea, előre is köszönöm a készülő fordítást. Kitartást a még hátralévő munkálatokhoz. Én kivárom mindenképp. Ez a játék megérdemli, hogy legyen egy jó magyarítás hozzá.
Evin küldött nemrég egy linket, hogy nem lesz 2. része.
https://www.gamekapocs.hu/hir/79791/elkaszaltak_az_immortals_fenyx_rising_folytatasat
Az idén biztosan nem lesz készen, mert az utóbbi hónapokban alig-alig tudtam a fordítással foglalkozni. De néha előveszem és fordítgatom, csak sokkal lassabban, mint eredetileg terveztem. Sok minden nem úgy alakul, ahogy "eredetileg terveztem"...
Törölt felhasználó
Minek az új része?
Holnap jön az új része.
Törölt felhasználó
Szia kedves Ardea az idén màr nem nagyon várható a fordítás?
Gold Edition lesz lefordítva, ami azt jelenti, hogy kompletten minden benne lesz. A DLC-k és a plusz ilyen-olyan kreditért megszerezhető cuccok is.
Persze érthető... :) gondolom hogy nagy munka, meg azért vannak fontosabb dolgok. Csak gondoltam rákérdezek :) kivárjuk amíg elkészül, hálás köszönet a fordításért... amúgy azt még megkérdezném hogy csak az alapjátékot tervezted fordítani vagy a dlc-ket is?
Igazából egyedül fordítom. Amikor több kedvem van hozzá, akkor jobban haladok. De egyelőre fogalmam sincs, mikor leszek készen, szóval nem ígérek semmit. Most kb. 21%-nál tartok, de a munkám nagyon lefáraszt, és esténként már nem nagyon van agykapacitásom nekiülni a magyarításnak.
Sziasztok.
Tudom hogy még az elején jártok a játék fordítsának, de előre láthatólag mikor készül el? Nagyon várom már ezt a fordítást, angolul végig játszottam már megjelenéskor, nagyon tetszett és már akkor arra gondoltam milyen jó lenne ha valaki lefordítaná. :) Előre is köszönöm a választ.
Idén talán ezt a magyarítást várom a legjobban :)
Ez az az tipic játék amit nem akarok angolul játszani, ahhoz sok benne a szöveg, hogy egyfolytában azon járjon az agyam, most mit is mond, hogyan értette stb.
A másik a Dragons Dogma Dark Arisen.
Végül csak elkezdtem nem bírtam kivárni amíg megjelenik a magyarítás. (mármindt a DDDA-t)
Értem - nagyjából - de így pont az a része veszik el, ami a lényegét adná, a finom történetszálak, mert amíg megértem, hogy el kell mennem XY-ba és kb. miért, addig az irodalmi finomságok nem jönnek át.
Szóval mindkét játék magyarításával egy olyan dolgot hozol létre ami nagy kincs nekem.
Egyetlen magyarítással voltam még így a Mad Max-éval, amikor végre megjelent, akkor ott ültem, kezen a letöltésgombon, és nem mertem elhinni, hogy egy gombnyomás választ el a Valhallától. Remélem minél hamarabb így leszek a DDDA-el is:)
Neked meg kitartást, és sok sikert!
Hát, ha így nézzük, biztos úgy van. Az eddigi fordításaimat tekintve, azt hiszem, eléggé következetes, hogy milyen játékok tetszenek nekem. :-) Ráadásul az IFR könnyed, vicces és rengeteg magasra feladott labda van benne (ld. szójátékok) fordítási szempontból, amiket nem tudok kihagyni. A görög mitológia meg amúgy is mindig érdekelt engem. Úgyhogy ez a fordítás most nekem maga a Kánaán. :-)
Jól sejtem, hogy ennek a fordításába azért is vágtál bele mert eléggé hajaz a Kingdoms of Amalurra,(itt is rajzos grafika, open world, akció rpg) ami amúgy is nagy kedvenced? :)
Lets Game!
És persze azok se aggódjanak, akik az IFR-hez várják a manuális magyarítást, mert - bár igen lassan - de ezzel is haladok, mert néha ennek a fordítása a pihenésem. :-) A mutatót még nem írom át, de a héten valamikor értem el a 12%-ot vele. :-)
De jó!
Köszi szépen!