Azért írtam, hogy nem kell engedélyezni, mert nincs mit és hol engedélyezni; az app nincs telepítve, így az engedélyezés úgy vélem, hogy vagy már nem szükséges, vagy pedig csak akkor kell, ha maga az app is telepítve van.
Idézet a cikkből: "Itt engedélyezzük a Speciális felügyeleti funkciókat. Ha nem találunk ilyet, nem kell megijedni, az azt jelenti, hogy ez a funkció már be van kapcsolva ennél a játéknál."
Ha arra érted, hogy változott a helyzet, hogy nem kell bekapcsolni, már akkor is így volt. Kivéve, ha most végigpróbáltad az ottani összes játékot, és sehol sem kell.
Olvastam, de maga a cikk másról szól, ha elolvastad te is; technikailag lehetséges a magyarítás, de hogy mely magyarítások támogatottak, az nincs benne taglalva, és ha elolvasod a kommentemet, máris láthatod, hogy a cikk publikálása óta is változott a helyzet, mivel semmit nem kell engedélyezni appon belül, legalábbis a The Plague Tale esetében nem kellett. Első magyarítás, melynél láttam feltüntetve a WS verziót is, ezért lepett meg és egyben örülök neki!
Crusaider Kings 3, Jurassic World Evolution 2, Football Manager 2022, 2023 én ezeket próbáltam
Érdemes néha a híreket/cikkeket elolvasni.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Például? Én egyetlen egyről tudok, a Skyrim személyében, az is mod formájában. A WS verzió esetében egyébként nem találja a telepítő a játékot, így azoknak, akik ezt használnák; manuálisan kell kikeresni az Xbox mappát, A Plague Tale mappát, majd a content mappát, s úgy telepíteni a magyarítást.
Korábban is voltak játékok, amit lehetett.
A leírásban úgy írják, hogy kompatibilis a Microsoft Store (GamePass) verzióval is. Valóban így van? Nem is olyan rég még nem volt megvalósítható a MS Store játékok magyarítása.
Hatalmas pacsi, eszméletlen, hogy ilyen gyorsan végeztetek.
Elérhető
Törölt felhasználó
Szia szerintem hamarosan fel töltésre fog kerülni csak az adminnak kell még jóváhagyni.
Sziasztok,
A webes felületen az van hogy kész a magyarítás de valamiért a letöltő link nem jelenik meg, esetleg azért mert még nincs feltöltve ,vagy nálam van a hiba?
https://www.youtube.com/watch?v=AldvcxshlnM
Csináljuk akárcsak az első részt, már leszerveztünk mindent. Lehet jelentkezni hozzánk. Dobj egy mailt.
Kukkants be a "játék adatbázisba", ott azonnal választ fogsz kapni a kérdésedre.
Létrehoztam ezt a témakört az A Plague Tale: Innocence folytatásának, tekintve, hogy holnap este fog megjelenni. Egy alapvetően lineáris, közepes hosszúságú játékról van szó, az ilyenekre elég gyorsan le szoktak csapni a fordítók. Kérdés, hogy van-e már jelentkező a folytatás lefordítására?