Olvastam valahol, hogy nem optimalizaltak valami jol (egyelore). Talan errol van szo.
Szia, lehet velem van a baj :-) mit értesz az alatt, hogy megeszi a gépet?
És igen ahogy várható volt eléggé meg is eszi a gépet.
Remek lesz hozzá magyarítás, 2%-on már, köszönöm. A játék remek, megérdemel egy fordítást, de rettentően sok a fordítani benne.
Akkor szuper, a bin fájlok szerkesztése nem gond, ezer fájlba sincs szétszórva (tool van már hozzá), csak a fordítandó szavak száma, ami időt igényel majd; 420+ ezer.
Szia! Megoldható, de hogy ki vállalja majd, az jó kérdés.
Sziasztok.
Hogy látjátok, megoldható lesz a fordítás?
Akkor mindenképpen egy csapat kell majd a fordításához. Egyedül már egy 10-15 órás kalandjáték is rengeteg munka.
Egyetértek, Tóth Tamás Boldizsár fordítása nekem is tetszene a játékban :)
Kíváncsi leszek rá. Az alapján, amit láttam (szándékosan kevés), egy kb. 20-30 órás akció/kaland mixnek tűnik. RPG és nyílt világ címkét is kapott Steamen, de nem hinném, hogy túl nagyra tervezik. Vagyis remélem. Inkább legyen kicsi és tartalmas, mint hatalmas és szinte üres. De majd kiderül.
Nyílt világú ami rengeteg szöveggel bír.
Elméletileg, az eddigi információk alapján megoldható lesz a fordítása, viszont a bemutatók szerint annyi lehetőség lesz benne, hogy valószínűleg a szöveggel sem fukarkodtak.
Hát 6 éves kártyák már de hogy egy 1080TI szintű kari az a 3060 most.
Off:
Minimum GTX 1070, az ajánlott gépigény pedig GTX 1080 Ti.
Szerintem ez nem meredek, de megjelenésig még optimalizálhatják
Ezt én is nagyon-nagyon várom. Még a gépigényét nem néztem. Vagy néztem, és a "talán elindul" kategória az én gépem? :-)))
Jó lenne, ha hivatalos magyarral jönne, és az fordítaná, aki a könyveket is. :-)
Hát meg hatalmas gépigénye van, itt nem tudom mennyinek van rtx 2060 vagy erősebb kártyája.
Februárra csúszott a megjelenés amit addigra újra eltolhatnak... megjelenés előtt értelmetlen foglalkozni a témával, szerintem