Szia!
Ne add fel, nálam az epic verzióra van feltelepítve - működőképes.
(Hacsak azóta nem jött valami frissítés ami felrúgott mindent - kb. 1 éves az infóm.)
Üdv. Az EPIC-es verziót valakinek sikerült magyarítani? A leírtak nekem nem működnek sajnos.
Nem értem, miért kell variálni, mikor a telepítő és a benne leírt megoldás még mindig működik.
Sziasztok! A magyarítás telepítése után a parancsikon tulajdonságainàl a -fileopenlog szöveget szóközzel kell beírni a célhoz.
Hali.sikerült. Thx a segítséget.
Az innen letöltött magyarítás Content/Paks mappában lévőt erre nevezd át: pakchunk999-WindowsNoEditor.pak és a bat file prímán indítja magyarul.
A virágbolti verzióshoz én úgy mókoltam meg, hogy a gépi magyarítás bat fileját használod indításra a magyarítás használatához. Mindössze annyi, hogy az itt elérhető magyarítást telepíted majd a filet átnevezed a gépi oldalon lévőre és láss csodát működik.
Nem tudom, mit jelent a "világi", de a virág verziónál azt olvastam ma, hogy tökéletesen működik, ha követed a telepítő, és a telepítés utáni lépéseket leíró leírás utasításait.
Sziasztok. Egy kis segítséget kérnék. Világi verzióra lehetséges a telepítés? Mert én megpróbáltam, de nem fordítja le.
Előre is köszi a segítséget.
Hát meg gép is kell alá rendesen.
Nem mondom, hogy rossz a játék, de az árát szerintem jelenleg nem éri meg.
Viszont mivel csak eredeti példány létezik belőle, így némileg nehézkes a fordítás tesztelése és frissen tartása. Szerencsére kaptam most némi támogatást, így van rá esély, hogy most akcióban be tudom szerezni, és akkor talán felgyorsulhatnak a dolgok.
A fordítás a játék megjelenése után 2 hét alatt elkészült, de az azóta kijött frissítéseket nem láttam, így csak az első napi kiadás van lefordítva. Amint lesz megbízható megoldás a visszaültetésre, és/vagy ki tudtam én is próbálni vagy kísérletezni egy megoldást, hogy elkerüljem a napi szintű "nem megy, miért nem megy?" leveleket, amikre egyébként megoldást sem tudnék adni, akkor lesz kiadva a fordítás is.
És kb ugyanez a helyzet a Dead Space Remake-kel is, csak ott még folyamatban a fordítás.
Érdekelni érdekel több embert is, viszont nehezen megoldható egyelőre a grafikus motor "átszervezése" miatt a dolog. Nem úgy megy az, hogy ráfújunk és ukmukfukk már meg is vagyunk a dologgal.
Az álmok üzenetek a mélyből.
Kinek mi a hulladék, nekem pl a Calisto
Gyerekek! Most ez komoly hogy ez senkit nem érdekel? Mindenféle hulladék, értéktelen játékhoz meg van oldva pikk-pakk a dolog, de ehhez meg nem? Mondjuk minél később lesz megoldva, annál olcsóbb lesz a játék.
Hát több fórumon találkoztam azzal a megállapítással, hogy más verzió került a Steam-hez, mint az Epichez. Több mod csak úgy üzemel, ha külön Epic-hez variálják át. Ár/érték arányban jobb játékot vártam volna. Kevésbé bejárható, eléggé sztori orientált... A munkád / erőfeszítésen köszönöm mások nevében is, majd ha telepíthető lesz a magyarítás, akkor nekifutok még egyszer a történet miatt. :)
Nem tudom az milyen, nem tudom milyen forrásból van, nem tudom, mennyire megbízható. És mivel nekem jelenleg nincs meg a játék, tesztelni sem tudom, és így nem szeretném kiadni, hogy utána csak a probléma van vele.
Evin-hez lenne egy kérdésem. A játék magyarítás már jó ideje 100%. Megjegyzésvan hozzá fűzve hogy visszahelyezés megoldására vársz.
Van a gépi magyarítások csoport, félre értés ne essék nem támogatom és nem is használom azt ottani "munkákat", csupán annyi hogy ahhoz is készült gépi magyarítás, szóval megoldható a szövegek visza helyezése.
Esetleg az a modszer nem 100%-os ? Ezért nem használod és vársz egy tökéletes megoldásra? Hátha nem tudtál róla, bár ezt kétlem, de ha nem így lehet értesülsz. Valamilyen módon már most js megoldható.