Én is nagyon köszönöm.
Köszönjük!
A magyarítás immár szuperül működik, köszi a frissítést!
Köszönöm szépen! ♥
Tegnap jutottam el, hogy egyáltalán feltegyem a gépemre megint a Risent. De egy 2010-ben kiadott magyarításról beszélünk! Először azt se tudtam, hogy egyáltalán melyik mappában volt az a fájl, amiben a szövegek vannak. Újra fel kell elevenítenem, hogyan működnek a konvertáló programok, mert hogy duplán kell kikonvertálni meg vissza. Aztán össze kell hasonlítanom a fájlokat, hogy mikben volt változás és mikben nem.
Szóval türelmet kérek mindenkitől. A munkám mellett kevés időm és meg kevesebb energiám marad - lehet, hogy öregszem. :-)
Törölt felhasználó
Itt erről megy a téma.
http://www.hunositokteam.hu/forum/viewthread.php?thread_id=17&pid=6935#post_6935
Javaslom csatlakozz a Portál discrod szerveréhez és ott meg fogod találni, vagy itt a Fordítók menüpont alatt, név alapján (majd a profiljában megadott elérhetőségein keresztül...)
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Sziasztok!
Sok évvel ezelőtt már végigjátszottam egyszer a Risen első két részét virágbolti verzióban, a HUNosítók Team magyarítását használva, közben nem győzve dicsérni a remek fordítást, amivel számomra is érthetővé és élvezhetővé tette a két játékot.
Tavaly nyáron ismét kedvet kaptam hozzájuk, így egy akció keretében olcsón meg is vettem őket Steamen. Sokáig pihentek a könyvtáramban érintetlenül, mígnem egy nap (idén jan. 24.) meglepetten láttam, hogy az első rész 14 év után új patch-et kapott. Rögtön tudtam, hogy ez mit jelent - és a mai napon, amikor szerettem volna elkezdeni játszani, be is igazolódott a gyanúm. A magyarítás immár nem működik együtt a játékkal. Nem lehet telepíteni sem, hiába adom meg a megfelelő könyvtárat.
Az egykori fordítók közül Ardeával szerettem volna valahogy felvenni ezügyben a kapcsolatot, de nem találtam hozzá elérhetőséget. Esetleg nem kószál errefelé valaki a hajdani magyarító csapat tagjai közül? Lehetséges lenne-e az új frissítéshez igazítani a magyarítást, vagy ennyi év után már mondjak le róla, és játsszam angolul? :(