Le kell, hogy lombozzalak, de nem fordítják a srácok. Azért mert Zotyáé a fordítás, ha ő akarja, akkor lefordítja, magam részéről pedig annyit tudok mondani mint eddig is, a balesetem miatt még mindig nem tudok ezzel foglalkozni.
Az álmok üzenetek a mélyből.
Törölt felhasználó
Félreértetted. Nem kértem senkitől semmit. Az ubisoftos game pass címek ubi connectesek azaz nem a game pass appból futnak hanem az ubi connetcből arra meg jó a magyarítás. Szóval ha valamit nem nyúltak azóta hozzá illene mennie majd
Törölt felhasználó
Game pass: Assassin’s Creed Mirage (Cloud, Console, and PC) – August 7
Remélem a magyarítás jó lesz hozzá :)
De amúgy végigmentél a telepítőn, megadtad a mappát? Vagy csak megijedtél az üzenetektől és bezártad? Való igaz, hogy ma jelent meg Steamre, de attól még nem biztos, hogy a fájlok is változtak.
Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu
Vagyis indítsam a Ubisoftról, ha jól értem. Ilyenkor ha szerzek egy teljesítményt, azt Steamen is érzékelni fogja? (ez nálam alap követelmény). Persze ha végigviszem a Ubin, majd letörlöm és letöltöm a Steamen, akkor feltételezhetően minden, amit megszereztem korábban, az ott is meg fog jelenni.
Mint ahogy azt láthatod, a "Suspicious Object" azt jelenti gyanús objektum (vagy kód). Elég sok telepítőt raktam illetve rakok össze, és mindig ellenőrzöm vírusirtóval, szóval nincs benne káros kód; ebben mindenki nyugodt lehet. Csak azt tudom javasolni mint minden esetben, hogy küldjétek be a vendorhoz, (a vírusirtót fejlesztőhöz) a megadott beküldési felületen keresztül egy "szitálásra". És igen fogalmazhatunk úgyis, hogy túl érzékeny a heurisztika.
Az álmok üzenetek a mélyből.
Érdemes szétnézni az ESET-ben, és beküldeni nekik a fájlt ellenőrzésre. Biztos van valami menü ehhez. Ha minden igaz, x idő után visszajeleznek, és ha rendben van a fájl, ezután már nem fogja törölni. Próbáld ki, hátha utána jó lesz.
Az ide feltöltött fájlokat mindig ellenőrzik fizetős szoftverrel a szerkesztők, szóval nem szabadna kártevőnek lennie bennük.