Vajon a shadows-t is megfogja csináli?
Megkérdeztem Zotyát. Azt írta, hogy január körül fog megjelenni a DLC-hez a magyarítás.
Rendben, köszönjük a tájékoztatást!
Jobbulást István! Mielőbbi felépülést!
Le kell, hogy lombozzalak, de nem fordítják a srácok. Azért mert Zotyáé a fordítás, ha ő akarja, akkor lefordítja, magam részéről pedig annyit tudok mondani mint eddig is, a balesetem miatt még mindig nem tudok ezzel foglalkozni.
Az álmok üzenetek a mélyből.
Ez engem is érdekelne, de tippre fordítják a srácok. :P
Sziasztok. Esetleg lehet annyit tudni ,hogy tervben van a most 11.18. megjelent DLC-hez a fordítás vagy ne várjam?
Köszönöm szépen a választ előre is illetve a munkátokat is.
Törölt felhasználó
Félreértetted. Nem kértem senkitől semmit. Az ubisoftos game pass címek ubi connectesek azaz nem a game pass appból futnak hanem az ubi connetcből arra meg jó a magyarítás. Szóval ha valamit nem nyúltak azóta hozzá illene mennie majd
Szebben is kérhetnéd, hogy időt, munkát áldozzanak a srácok a szabadidejükből.
Törölt felhasználó
Game pass: Assassin’s Creed Mirage (Cloud, Console, and PC) – August 7
Remélem a magyarítás jó lesz hozzá :)
Köszönöm, írni fogok neki.
Nem itt, Discordon kéne írni. Így nem tudjuk megoldani, nekem amúgy sincs meg a játék, sem az eszközök hozzá. Első körben Zotyát kéne megkeresni Discordon, és akkor ő tudna rajta módosítani.
Rendben, köszönöm! Akkor vedd úgy kérlek, hogy most felvettem veled a kapcsolatot a Steames verzió ügyében. :)
Mitől ijedtem volna meg? :) Természetesen végigmentem rajta és már csak maga a telepítés lett volna hátra.
Az integritás-ellenőrző akkor bukik meg ha különböznek a fájlok. Vedd fel a kapcsolatot legalább Zotyával, vagy velem, és megpróbáljuk valahogy megoldani, hogy menjen a Steames verzión is.
De amúgy végigmentél a telepítőn, megadtad a mappát? Vagy csak megijedtél az üzenetektől és bezártad? Való igaz, hogy ma jelent meg Steamre, de attól még nem biztos, hogy a fájlok is változtak.
Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu
Szerintem az lesz, amit elsőre kérdeztem. Hozzá kell igazítani a Steames verzióhoz a magyarítást. Gondolom nem fog problémát okozni a készítőjének és innen is előre köszönöm, ha ezt megteszi.
Ahogy nézem, mivel Steames verzióról van szó, csak onnan engedi letölteni. Hiába indítom a Ubisoft Connect-ről a letöltést, akkor is a Steam telepítő jön be.
Vagyis indítsam a Ubisoftról, ha jól értem. Ilyenkor ha szerzek egy teljesítményt, azt Steamen is érzékelni fogja? (ez nálam alap követelmény). Persze ha végigviszem a Ubin, majd letörlöm és letöltöm a Steamen, akkor feltételezhetően minden, amit megszereztem korábban, az ott is meg fog jelenni.
Ha megvetted steamen és összekapcsoltad a profilod az ubisoftal, akkor az ubisoft connectben töltsd le a játékot, majd a hová letöltötted azt a könyvtárat add meg a magyarítás telepítőnek.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Igen, természetesen ehhez is kell a Ubisoft kliens de attól még nem működik vele. Próbáltam és azt írja ki, hogy az integritás ellenőrzés megbukott, valamint figyelmeztet, hogy a telepítő csak a Ubisoft Connect-es kiadással (1.0.8) jó.
Nem működik vele, próbáltad?
Az esetek többségében az ubisoft játékokat ha máshol vásárlod meg (steam, epic) akkor is az ubisoft connecten keresztül kell majd elindítani.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Sziasztok! Hozzá lesz majd igazítva a magyarítás a Steames verzióhoz?
Mint ahogy azt láthatod, a "Suspicious Object" azt jelenti gyanús objektum (vagy kód). Elég sok telepítőt raktam illetve rakok össze, és mindig ellenőrzöm vírusirtóval, szóval nincs benne káros kód; ebben mindenki nyugodt lehet. Csak azt tudom javasolni mint minden esetben, hogy küldjétek be a vendorhoz, (a vírusirtót fejlesztőhöz) a megadott beküldési felületen keresztül egy "szitálásra". És igen fogalmazhatunk úgyis, hogy túl érzékeny a heurisztika.
Érdemes szétnézni az ESET-ben, és beküldeni nekik a fájlt ellenőrzésre. Biztos van valami menü ehhez. Ha minden igaz, x idő után visszajeleznek, és ha rendben van a fájl, ezután már nem fogja törölni. Próbáld ki, hátha utána jó lesz.
Az ide feltöltött fájlokat mindig ellenőrzik fizetős szoftverrel a szerkesztők, szóval nem szabadna kártevőnek lennie bennük.
Sajnos letöltés után az ESET jelez, hogy kártevő található a fájlban (ok: Suspicious Object) ezért törli. Az én vírusvédőm túl érzékeny vagy másnál is jelez?