Igazad van, benéztem, a DE kiadás voltt 60 euró, a sima valóban 50, de még -- szerintem -- így is magas ez az ár, ha az árral magával akarnak arra utalni, nem "teljes" értékű cím a korábbi trióhoz képest. Az Epicen futó akció talán most jól mutatja a -- szerintem -- reális árat, ha nem teljes értékű (minden kuponnal 8 ezer forint alatt van).
Vacillálok is rajta, mert nekem a Valhalla speciel nagyon nem tetszett, a sok töltelékkel megölte a sztorit, arról nem is beszélve, ha a történet folyamán nem úgy válaszoltál, akkor a "valós" végkifejletet nem is kaptad meg -- lezárás volt, csak egy nagyon fontos szösszenetet nem kaptál meg! A Mirage magyarítás értékéből ez persze semmit sem von le, szimplán a Ubisoft szégyene ez, a cég az utóbbi pár évben nagyon átvette a stafétát az EA-től lehúzás terén.
Törölt felhasználó
Szarul megy az ubinak a gaming szóval jók lesznek ezek majd az 1 euros ubisoft+-ba :)
Crew is nemrég jelent meg azt már -50%...
Soha nem volt 60 euró. 49.99-el indított. Még ezzel is volt reklámozva, hogy nem teljes árú. Ami manapság már 60-70 euró.
https://isthereanydeal.com/game/assassinscreedmirage/history/
Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu
60 euró volt az ára ugyan úgy, szóval, de... az árcímke ugyan annyi, mint a Valhalla, vagy bármely teljes cím esetében volt premierkor! Leakciózták, mert nem kell a népnek és így próbálják az embereket ösztönözni; jól mutatja, mennyire nem hatotta meg a népet a Mirage, Epicen akciókkal együtt 8 ezer forint alatt a Mirage most!
Köszönjük szépen a gyors és minőségi munkát!
"A gépigénye is jóval gagyibb a vallhallához képest."
Ez csak jó hír hiszen fejlődött a 3D motor.
"Mirage mennyire rövid egyébként, holott az árcímkéje teljes..."
Nem teljes, olcsóbb, egy teljes játéknál és már régóta tudni lehetett, hogy egy Valhalka kieg.-et minnősítettek át önálló játékká.
"Ez a magyarítás gyakorlatilag el is mondja ennek a gamenek a hosszúságát az előzőekhez képest :"
De azért a szöveg mennyisége nem kevés, a játék hosszához képest óriási, érdemes a kódex tartalmakat is megnézni, ebből is látszik mekkora munka volt ilyen rövid idő alatt lefordítani.
Törölt felhasználó
Az igen nagyon szépen köszönöm ez gyors volt. Kellemes ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok :)
Törölt felhasználó
Ez a magyarítás gyakorlatilag el is mondja ennek a gamenek a hosszúságát az előzőekhez képest :)