En Epicen huztam be, azzal tokeletesen mukodik! Nalad pontosabban ki a gond?
Szia
Nagyon szépen köszönöm a fordítást.
Sajnos nekem nem indul a telepítés után a játék.
De azért le a kalappal. Nagy munka lehetett.
Épp az előbb filóztam rajta, hogy a két ünnep között lehet nekiállok a Mirage-nak. De így magyarítással tutifix! Zotya, nagyon köszi a sok-sok éves fordítói munkádat.
Semmi gond! :) Ennyiert total szuper az AC Mirage szerintem, a SW Jedi Survivort is hasonlo osszegert lehet behuzni!
Bocs közbe megtaláltam
Szia!Bocs ,de ez Neked hogy jön ki a 8000 alatt,mert 11.683 Ft van kiírva.
A Ubisoftot emlitettem, ergo osszessegeben az uzletpolitikajara ertendo, az osszes IP egeszere. Tessek ertelmezni!
Mi a lehúzás neked? A játékok már 70 eurónál kezdődnek és csak felfelé megy. Mirage meg szerintem megéri a pénzt. Az hogy milyen hosszú lesz egyértelműen elmondta az ubi.
Igazad van, benéztem, a DE kiadás voltt 60 euró, a sima valóban 50, de még -- szerintem -- így is magas ez az ár, ha az árral magával akarnak arra utalni, nem "teljes" értékű cím a korábbi trióhoz képest. Az Epicen futó akció talán most jól mutatja a -- szerintem -- reális árat, ha nem teljes értékű (minden kuponnal 8 ezer forint alatt van).
Vacillálok is rajta, mert nekem a Valhalla speciel nagyon nem tetszett, a sok töltelékkel megölte a sztorit, arról nem is beszélve, ha a történet folyamán nem úgy válaszoltál, akkor a "valós" végkifejletet nem is kaptad meg -- lezárás volt, csak egy nagyon fontos szösszenetet nem kaptál meg! A Mirage magyarítás értékéből ez persze semmit sem von le, szimplán a Ubisoft szégyene ez, a cég az utóbbi pár évben nagyon átvette a stafétát az EA-től lehúzás terén.
Hatalmas köszönet Neked a gyors munkádért, amiért ilyen rövid idő alatt elkészítetted ennek a remek Assassin's játéknak a magyarítását!! Természetesen köszönöm azoknak is, akik valamilyen formában segítették a fordítás létrejöttét!!
És azt is megérdemelné, hogy kikerüljön a főoldalra...
Az lehet, hogy sz@rul megy az UBI -nak, de a Mirage ettől még jól is indult:
https://www.gamekapocs.hu/hir/80704/a_jelenlegi_generacio_legjobb_startjat_produkalta_az_assassin_s_creed_mirage
Nagyon szépen köszönjük a magyarítást, Boldog karácsonyt!
Nem igazán értem, miért beszéltek nem teljes játékról. Az első Ac-k is kb. ekkorák voltak, ezek az elszállt méretű térképek az Origins-szel jöttek be először. Én vártam már egy ilyen típusú Ac-t, remélem méltó lesz a régiekhez, egy jó történettel.
Törölt felhasználó
Szarul megy az ubinak a gaming szóval jók lesznek ezek majd az 1 euros ubisoft+-ba :)
Crew is nemrég jelent meg azt már -50%...
Soha nem volt 60 euró. 49.99-el indított. Még ezzel is volt reklámozva, hogy nem teljes árú. Ami manapság már 60-70 euró.
https://isthereanydeal.com/game/assassinscreedmirage/history/
Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu
60 euró volt az ára ugyan úgy, szóval, de... az árcímke ugyan annyi, mint a Valhalla, vagy bármely teljes cím esetében volt premierkor! Leakciózták, mert nem kell a népnek és így próbálják az embereket ösztönözni; jól mutatja, mennyire nem hatotta meg a népet a Mirage, Epicen akciókkal együtt 8 ezer forint alatt a Mirage most!
Köszönjük szépen a gyors és minőségi munkát!
"A gépigénye is jóval gagyibb a vallhallához képest."
Ez csak jó hír hiszen fejlődött a 3D motor.
"Mirage mennyire rövid egyébként, holott az árcímkéje teljes..."
Nem teljes, olcsóbb, egy teljes játéknál és már régóta tudni lehetett, hogy egy Valhalka kieg.-et minnősítettek át önálló játékká.
"Ez a magyarítás gyakorlatilag el is mondja ennek a gamenek a hosszúságát az előzőekhez képest :"
De azért a szöveg mennyisége nem kevés, a játék hosszához képest óriási, érdemes a kódex tartalmakat is megnézni, ebből is látszik mekkora munka volt ilyen rövid idő alatt lefordítani.
A gépigénye is jóval gagyibb a vallhallához képest.
Nagyon szépen köszönjük a belefektetett munkát és időt! Én most szembesültem vele, hogy ez az AC Mirage mennyire rövid egyébként, holott az árcímkéje teljes...
Törölt felhasználó
Az igen nagyon szépen köszönöm ez gyors volt. Kellemes ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok :)
Köszönjük szépen! Boldog karácsonyt! 🌲
Törölt felhasználó
Ez a magyarítás gyakorlatilag el is mondja ennek a gamenek a hosszúságát az előzőekhez képest :)
Köszönöm, viszont minden kedves játékosnak és fordítónak
Nagyon szépen köszönjük a fordítást. :) Igazán szép ajándék. Boldog karácsonyt kívánok! :)