Ja biztos.
Ezt nem tudom azért írtam talán nincs semmi baj vele
Hogy nem jelentkezik.
Mi miért?
Mért?
Nem tudom mi volt a probléma a feltöltöttel ,de ha valakinek megvan az fel tudja telepíteni úgy hogy a játékot letörli újra telepíti .Úgy fel ment a magyarítás rá,ha más baj nincs játék közbe akkor így működik.Úgy tudom nekem se engedte hiába 1.08-as ,hogy törlöm a régit és rakom rá az újat.Csak a játék törlése után ment.Reméljük hogy nincs semmi baj a készítővel,már nem jelentkezik egy ideje.
várható a magyarítás?
Tudható mi változik? Mert az eddigivel sem volt problémám.
Hiba csúszott a gépezetbe, a magyarítás tesztelés alatt áll, kiadása április 28 és május elseje között várható.
Hová tűnt a magyarítás?
szia
nem tudlak felvenni barátnak discordon de itt a discord accom: Adaren1029
köszönöm
Helló, keress meg Discordon.
Az álmok üzenetek a mélyből.
Heló próbálom feltelepíteni ubisoft kliensel és azt írja hogy csak az 1.0.8 as verzióval támogatott ,a ubisoft klienset megnéztem és 2.0. verzó van fent estleg valaki valakivel történt ugyan ez
köszönöm a választ
A hétvégén várható a telepítő hozzáigazítása az 1.08-as verzióhoz, türelmeteket előre is köszönöm :)
Sziasztok!
Várható az 1.08 frissítéshez magyarosítás? Nagyon megköszönnénk ha lenne.
Szeretnék megkérni mindenkit, aki a fordítással kapcsolatos problémáinak megoldására keresi a választ, hogy igyekezzék elsősorban a fordítás készítőinek megnyilatkozásaiból tájékozódni. Minden egyéb "laikus" hozzászólás - legyen az bármilyen segítő szándékkal írva - félreértésekhez és kellemetlenségekhez vezethez.
Ezt Discordon is leírtam, de ide is beszúrom:
Ez azoknak szól, akik az Epic Games Store-ban vették meg a játékot. Akinek esetleg nem indulna el a fordítás, azok töröljék le az Epic Games Store által feltelepített játékot, még a mappáját is töröljék le! Ezután menjetek át a Ubisoft Connectbe, és onnan telepítsétek fel a játékot, végül rá a fordítást. Valószínűleg az egyik kliens bekavar a másiknak (az elérési utak kuszálódhatnak össze), korábban az AC: Syndicate-nél is történt hasonló. Úgyhogy nem javasoljuk az Epic kliens által felajánlott telepítést.
Légy kedves, és írd le légy szíves, hova van feltelepítve a játék, lehet-e önmagába telepíteni csak és kizárólag Ubisoft Connectből? Használsz-e ékezetes mappát? És jó lenne ha tényleg átjönnél Discordra, egyrészt, csak így tudunk normális segítséget adni most láttuk mi is, hogy teljesen tévútra vezettétek egymást. Az hatalmas baromság, hogy a kliensnek futnia kell... Aki még járatlanabb, az feljön a fórumra, és végig olvas mindent, de semmi érdemi segítséghez nem jut ezáltal.
Tényleg komolyan mondom, ott van Zotya csatornája, onnantól kezdve el tudsz minket érni. Te akarsz magyarul játszani, ezért a te érdeked ez a dolog. Szóval ha tetszik neked, ha nem, alkalmazkodnod kell hozzánk. Ráadásul ha tényleg gebasz van a telepítővel, (amit kétlek, mivel alaposan le volt tesztelve) azt én tudom megoldani.
Igen ezzel én is így voltam, eddig a magyarításig, minden innen letöltött magyarítással.
De amikor elkészűlt ez a magyarítás, az első verzió telepítése után nem volt magyar az első indításkor, a második indítás alkalmával,elindúlt mint most, de a menüig sem jutottam el. Aztán ha vissza olvasol, nem túl sokat mert szinte ezzel véget is ért a fórum bejegyzés, csak úgy indúlt el, lett magyar a játék, és játszottam egészen a jelenlegi frissítésig, hogy megnyitottam az Ubisoft Connect et és így telepítettem a magyarítást.
Most is így tettem, meg megpróbáltam úgy is, hogy nem indítom el a Ubisoft Connectet de most elindúl eltűnik a Mirage logó és kész, látom az Ubisoft Connectben hogy nem tölti be a játékot (nem fut). Most nekem leírhatod ezt amit 40 éves fejjel én is tudok hogy mindegy honnan veszem meg mennie kell, és hogy adjam meg neki az elérési utat, nem most telepítek először magyarítást, ha egyszer nem indúl el a játék, érted, ezzel én is tisztában vagyok, de ez a második alkalom, hogy probálom beizzítani, és most nem járok sikerrel.
Na azért tegyünk tisztába pár dolgot, mert visszaolvasva látok néhány igen nagy marhaságot. Szóval:
Ha valami probléma merül fel egy telepítővel vagy magyarítással kapcsolatban, akkor nekünk könnyebb beazonosítani a problémát, ha részletes leírás van megadva, mert abból semmit sem értünk, hogy még úgy sem megy, mint az előző verziónál, hogy nyitott az uc*(Itt jön képbe az első pont :
Nekem sosem volt nyitva az uc mikor telepítettem, mert más gépen van a játék és más gépen történik a fordítás.
Helló, nem kioktatni akarlak, de ebből a mondatból semmit nem lehet kibogozni: "Jelenleg úgy sem indúl el magyarítással a játék mint a legelső verziónál, hogy nyitott uc alatt telepítem."
Vedd fel velem a kapcsolatot Discordon, hogy kiderítsük mi a probléma.
Hali!
Jelenleg úgy sem indúl el magyarítással a játék mint a legelső verziónál, hogy nyitott uc alatt telepítem.
Nem megoldható úgy megcsinálni mint bármelyik magyarítást, hogy mindegy honnan veszem meg működjön egyből?
Szuper. Köszönöm a választ
A Portál discord szerverén a fordító saját csatornáján ezt írta:
Ma érkezett egy frissítés az ACMirage játékhoz, ezért a jelenlegi magyarítás használhatatlan, pár nap és frissítve lesz a magyarítás
- Zotya0330 - 2024.02.20.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Igen.