Sziasztok ! lehet tudni valamit arról hogy a 1.07 -es hez is lesz e frissítés ? Mert nekem elszállt a magyarítás amint frissített. Járt így valaki ? Köszönöm a választ
Köszi! Meglesz. :)
Szuper, orulok, hogy sikerult! Valamelyik file-t ezek szerint nem tudta lecserelni, vagy beepiteni a Ubi Connect nelkul. Jo jatekot! :)
Igen az megoldás, hogy nyitott Ubisoft Connect alatt kell telepíteni a magyarosítást, így már működik, és minden indításkor elindúl.
Kössz szépen.
Ja, igen! Mielott belekezdenel, egy jatekfile ellenorzest az Epicen belul csinalj, ha valamelyik hianyos, vagy hibas lenne, akkor az javitasra keruljon!
Utana johet a Ubi Connect megnyitasa, ha nem tenne a rendszer automatikusan, majd a magyaritas telepitese.
Azt próbáltad, hogy a magyarítást rendszergazdaként telepíted? A telepítést úgy csináld, hogy a Ubisoft Connect fusson!
Alapjáraton elindúl az Ubi, ha olyan játékot használok ami kell hozzá. Feltelepítéskor 1.03 on elindúl a menüig magyarúl, aztán ha ráfrissítek 1.06 ra akkor már el sem indúl.
Volt mar par jatek, amely eseteben kellett mokazni, ini-ben, atnevezgetni ezt-azt, inditasi parancsot megadni, vagy hasonlo, de itt konkretan semmit sem kellett mokolni nekem.
A Ubisoft Connect telepitve van, a jatek inditasa elott fut a Ubi kliens is? Csak segiteni probalok!
Mas: Koszonom a topic nevenek a javitasat!
Nem most telepítek először, magyarítást, és nem is kell hozzá nagy tudás, de te nagy varázsló lehetsz, én 1 órán át próbálkoztam mindennel és vagy nem indúl el, vagy nem lesz magyar a menütől.
Más! Valamelyik mod, vagy admin nem tudná esetleg javítani a topic nevét? Köszönöm! Assassin's creed: Mirage -> Assassin's Creed: Mirage
Steamhez hozzáadva nem Steames játékként is tökéletesen működik, és lesz mellé normális gamepad-támogatás is.
Megnéztem, nálam minden rendben van az Epic verzióval; elindul a játék elsőre, azonnal, magyar felirattal van minden, a játékmenet is magyarul fut. Kliensből, valamint ikonnal is megnéztem, minden rendben van.
Csak a Ubisoft Connecttel tettük kompatibilisé, mivel más verzió nincs a birtokunkban; de a képlet nagyon egyszerű: akkor lesz elérhető az Epic Games Store verzióra is a fordítás, ha hajlandó lesz az egyik Epic Store verziós tulaj Zotyával felvenni a kapcsolatot, utána rendezzük a többit egymás között.
Ugyanez érvényes a hibajavításra, akkor lesznek az esetleges hibák kijavítva, amennyiben el lesznek küldve a fordító részére.
Általában az online áruházak repói ugyanazok mint Epic Store-on, szóval ha még ott is vettétek érdemes megnézni a Ubisoft Connectet, és onnan telepíteni, mivel általában nincs megkötés, hogy honnan telepítsétek, lásd: AC: Syndicate. De akadhatnak azért kivételek.
Az álmok üzenetek a mélyből.
Azt írja a telepíítő, hogy Ubisoft Connect alatt fut, tehát gondolom Epices verzióval nem, nekem sem indúl el, vagy ha el is indúl akkor csak a menüig magyar, de a játék 1.0.6 ra frissítésével már a játék sem indúl el. Leszedve a magyarítást, sem indúl el, Fájlok javításával elindúl angolúl.
Érdekelne mikor lesz elérhető a magyarítás Epices verzióval.
Kíváncsiságból, de magyarítás nélkül elindul a játék? Mert volt már rá példa, nem is egyszer más játék/fordítás esetében, hogy fordítás nélkül sem indult/futott a játék, az illetőknek.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Az lehet. Mondjuk nekem az első dolgom egy kliens telepítésekor, hogy kiválasztom hova tegye a játékokat, úgyhogy ilyen tapasztalatom nem volt.
Holnap ranezek, hogy sztoriban nalam mit mutat, aztan visszajelzek.
Felraktam még egyszer. A főmenüig magyar lett.A főmenütől ismét nem működik.
Nem tudom mit balekoskodok...
Meg kell, hogy cafoljalak, mivel alapmeretezetten mind oda akarja telepiteni (kivetel a Windows Store jatekok), igy ha nincs, csinal egyet, pl.: D:\Program Files\Ubisoft\AC Mirage.
Én a klienseket(epic,steam,stb) sem telepítem c-re soha.
Ahoj.
D meghajtón jellemzően nincs program files mappa..
En speciel mindig oda szoktam telepiteni, soha nem volt gondom, meg a rendszermeghajton sem, de persze egy probat meger!
A "D" meghajtódon van a windows is? Telepítsd a játékot egy másik helyre pl. a D:\Jatekok\Epic Games\A.C mirage mappába. Valószínűleg a windows megajadályozta, hogy lefusson a magyar fájlok beültetése. Soha ne telepítsetek játékot a Program Files mappába, ha arra még fordítást is akartok tenni!
Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu
Most megneztem, idokozben nem jott hozza esetleg valami frissites, de nem, mukodik a magyaritas -- igaz, csak a menuig mentem, jatszani kesobb fogok vele.
Probaltad rendszergazdakent futtatni a jatekot? En ugyan siman, Epic kliensbol inditottam, de nalad is jo lesz igy, avagy a magyaritast telepitsd ujra, oda, ahol a jatek exe-je is van.
Epicen vettem meg ma. Feltelepítettem a játék főkönyvtárába. D: Program files/Epic Games/A.C mirage mappa,persze rövidítve.
Aztán behozza a Krédó logót és utána eltűnik. Nem megy tovább.
Köszönöm,hogy válaszoltál