Ja, igen! Mielott belekezdenel, egy jatekfile ellenorzest az Epicen belul csinalj, ha valamelyik hianyos, vagy hibas lenne, akkor az javitasra keruljon!
Utana johet a Ubi Connect megnyitasa, ha nem tenne a rendszer automatikusan, majd a magyaritas telepitese.
Volt mar par jatek, amely eseteben kellett mokazni, ini-ben, atnevezgetni ezt-azt, inditasi parancsot megadni, vagy hasonlo, de itt konkretan semmit sem kellett mokolni nekem.
A Ubisoft Connect telepitve van, a jatek inditasa elott fut a Ubi kliens is? Csak segiteni probalok!
Mas: Koszonom a topic nevenek a javitasat!
Csak a Ubisoft Connecttel tettük kompatibilisé, mivel más verzió nincs a birtokunkban; de a képlet nagyon egyszerű: akkor lesz elérhető az Epic Games Store verzióra is a fordítás, ha hajlandó lesz az egyik Epic Store verziós tulaj Zotyával felvenni a kapcsolatot, utána rendezzük a többit egymás között.
Ugyanez érvényes a hibajavításra, akkor lesznek az esetleges hibák kijavítva, amennyiben el lesznek küldve a fordító részére.
Általában az online áruházak repói ugyanazok mint Epic Store-on, szóval ha még ott is vettétek érdemes megnézni a Ubisoft Connectet, és onnan telepíteni, mivel általában nincs megkötés, hogy honnan telepítsétek, lásd: AC: Syndicate. De akadhatnak azért kivételek.
Az álmok üzenetek a mélyből.
Azt írja a telepíítő, hogy Ubisoft Connect alatt fut, tehát gondolom Epices verzióval nem, nekem sem indúl el, vagy ha el is indúl akkor csak a menüig magyar, de a játék 1.0.6 ra frissítésével már a játék sem indúl el. Leszedve a magyarítást, sem indúl el, Fájlok javításával elindúl angolúl.
Érdekelne mikor lesz elérhető a magyarítás Epices verzióval.
A "D" meghajtódon van a windows is? Telepítsd a játékot egy másik helyre pl. a D:\Jatekok\Epic Games\A.C mirage mappába. Valószínűleg a windows megajadályozta, hogy lefusson a magyar fájlok beültetése. Soha ne telepítsetek játékot a Program Files mappába, ha arra még fordítást is akartok tenni!
Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu
Most megneztem, idokozben nem jott hozza esetleg valami frissites, de nem, mukodik a magyaritas -- igaz, csak a menuig mentem, jatszani kesobb fogok vele.
Probaltad rendszergazdakent futtatni a jatekot? En ugyan siman, Epic kliensbol inditottam, de nalad is jo lesz igy, avagy a magyaritast telepitsd ujra, oda, ahol a jatek exe-je is van.