Fórum Magyarítások A forditók miért irják bele, hogy virusmentes de nem garantálak semmit?

Kiváncsi vagyok, erre. A cim magáért beszél.
hirdetés

Nem is azért kérdeztem, mert feldobta a windows hogy veszélyes, lehet csak szimplán kiváncsi voltam, de ez amit leírtál ezt érdekesnek találtam.

2023. 11. 26. - 22:40
Tesztelő

Annyit hozzáfűznék tesztelőként hogy sokszor a telepítőt is tesztelem, amire lehet nem is gondolna az ember, ahogy én sem gondoltam régebben. Ilyenkor a vírusirtó (+windows) sipákol hogy veszélyes lehet. No, én ezt a telepítőt elküldöm ellenőrzésre a vírusirtón keresztül. Volt hogy megjelent egy fordítás és hetek múlva jött az e-mail hogy nem találták veszélyesnek, futtatható. Abban a pár hétben mindenkinek feldobta hogy veszélyes file, aztán frissítették az adatbázist és onnantól már simán telepíthető volt figyelmeztetés nélkül.

2023. 11. 26. - 20:51

Áh, értem köszönöm a választ.

2023. 11. 26. - 20:17
Vezető szerkesztő
Senior fordító

Semmire sincs garancia. Ahogy mondani szokták, 2 dolog biztos az életben; a halál és az adók.

Minden feltöltés fizetős vírusirtóval ellenőrizve van, de mivel nem a fordítók vagy az oldal üzemeltetői készítik a vírusirtó szoftvereket, így nem tudjuk garantálni azok hibamentes és tévedhetetlen működését, így a felelősséget sem, ha X év múlva kiderül, hogy egy addig ismeretlen trójai, vírus vagy bármi van a telepítőben.

Vagy valaki fogja az eredeti telepítőt, kártevőt tesz bele, és más oldalakon terjeszti, az sem a fordítást vagy a telepítőt készítő felelőssége.

2023. 11. 26. - 20:13

A kérdésem inkább az hogy MIÉRT nem garantálnak semmit.

2023. 11. 26. - 19:26

Csak kiváncsi vagyok.

2023. 11. 26. - 18:51