Törölt felhasználó
Volt szinkron a 2. részhez? Annak én is nagyon örülnék akkor ha valakinek sikerülne hozzá igazítani.
Sziasztok!
Tudom hogy van honosítás a remastrerdhez,de volna kedve valakinek a 2. rész szinkronját hozzáigazítani ehhez a kiadáshoz?
A fájlokat nézegetve a hangsávok külön mappában vannak ogg formátumban,talán működve átkonvertálva és a megfelelő fájlnévvel kiegészítve.
Szerintem olyan kevés szöveg van benne (legalábbis az első részében) hogy felesleges.
Ami van, az meg kb "elmegy". Van 1-2 olyan szó ami nevetséges, PL Deadzone = Halott zóna, Extra's = Külön
Szóval tényleg vicces\siralmas de sztem nem igényel magyarítást.
Nem tűnik teljesen gépinek, mivel elgépelések elég gazdagon fellelhetők a szövegben (a gépi fordító ilyeneket azért nem téved). De egy biztos: a minősége vállalhatatlan.
@jolvok: A történet azért nem fekete és fehér, fejlesztő és kiadó válogatja mi-merre. Elég csak a Spider-Man 2-t megnézni, abba is akadnak furcsaságok.
Az álmok üzenetek a mélyből.
Törölt felhasználó
De hát ha gépi fordítás hogy kerülhet bele a játékba? Nem minőségi fordítás szokott belkerülni a játékba?
Törölt felhasználó
PS topikban pont most olvastam hogy olyan mintha valami Ai fordította volna :) Sanszos lehet a dolog a költséghatékonyság világában
Törölt felhasználó
Alig várom nekem ez most új lesz a régi tomb raidereket azzal a tank irànyítàssal nem tudtam meg szokni :)
Holnap kiderül. Belenéztem Twitchen, pont ment egy átvezető a 2. részben és az feliratozva volt. Epic Games Storeban is ott a magyar, így lehet mégis kap feliratot.
Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu
Törölt felhasználó
A játék steam oldalán láttam hogy a magyar be van pipálva
Törölt felhasználó
Sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogy a magyar fel irat benne lesz a játékba alapból? És lesz benne fel irat is?