Szia!
Feltöltöttem Neked, discordon átküldtem a linket.
Szia!
Feltöltöttem a drájvra mindent ami a tracks mappban volt,hátha kellhet más is.
Moderálta: Evin (2024. 02. 17. - 13:27)
Helló
Töltsd fel valahova a hangokat. steamdb alapján 2/TRACKS/EN/ mappában lévő ogg fájlok.
Törölt felhasználó
Volt szinkron a 2. részhez? Annak én is nagyon örülnék akkor ha valakinek sikerülne hozzá igazítani.
Sziasztok!
Tudom hogy van honosítás a remastrerdhez,de volna kedve valakinek a 2. rész szinkronját hozzáigazítani ehhez a kiadáshoz?
A fájlokat nézegetve a hangsávok külön mappában vannak ogg formátumban,talán működve átkonvertálva és a megfelelő fájlnévvel kiegészítve.
A Tomb Raider Magyarország megerősítette facebookon, hogy gatyába fogják rázni a fordítást.
Szerintem olyan kevés szöveg van benne (legalábbis az első részében) hogy felesleges.
Ami van, az meg kb "elmegy". Van 1-2 olyan szó ami nevetséges, PL Deadzone = Halott zóna, Extra's = Külön
Szóval tényleg vicces\siralmas de sztem nem igényel magyarítást.
Akkor van még egy kérdésem.Csináltok hozzá ti rendes magyarítást? :D
Kis indie csapatok szoktak olyat csinálni sajnos, hogy kiadják a játékot 20 nyelvre, bármiféle emberi beavatkozás nélkül, és olyan, amilyen, de benne van. Állítólag itt még ennél is rosszabb, én még nem láttam.
Nem tűnik teljesen gépinek, mivel elgépelések elég gazdagon fellelhetők a szövegben (a gépi fordító ilyeneket azért nem téved). De egy biztos: a minősége vállalhatatlan.
@jolvok: A történet azért nem fekete és fehér, fejlesztő és kiadó válogatja mi-merre. Elég csak a Spider-Man 2-t megnézni, abba is akadnak furcsaságok.
Az álmok üzenetek a mélyből.
Törölt felhasználó
De hát ha gépi fordítás hogy kerülhet bele a játékba? Nem minőségi fordítás szokott belkerülni a játékba?
Törölt felhasználó
PS topikban pont most olvastam hogy olyan mintha valami Ai fordította volna :) Sanszos lehet a dolog a költséghatékonyság világában
Helló! Igen, magyar felirattal jelent meg, de a minősége erősen megkérdőjelezhető.
Az álmok üzenetek a mélyből.
Sziasztok! Magyar felirattal?
Ja már lehet tolni.
Törölt felhasználó
Alig várom nekem ez most új lesz a régi tomb raidereket azzal a tank irànyítàssal nem tudtam meg szokni :)
Holnap kiderül. Belenéztem Twitchen, pont ment egy átvezető a 2. részben és az feliratozva volt. Epic Games Storeban is ott a magyar, így lehet mégis kap feliratot.
Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu
Törölt felhasználó
A játék steam oldalán láttam hogy a magyar be van pipálva
Mi alapján reméled, hogy lesz benne magyar felirat? Még az eredeti játékok sem magyarul jelentek meg. Szerintem felirat sincs a játékban.
Törölt felhasználó
Sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogy a magyar fel irat benne lesz a játékba alapból? És lesz benne fel irat is?