Fórum Magyarítások Until Dawn

Magyar felirattal?
hirdetés

Ja értem, hát ezek nálam kimaradtak egynek jó lesz.

2025. 04. 29. - 19:22
Senior fordító

Az Until Dawn az kb. egy interaktív film, ráadásul ismert színészek arcait is bescannelték hozzá, így adja, hogy legyen hozzá szinkron (és akkor már a Dark Pictures játékokhoz is, mert miért is ne). Mondhatni a Detroit - Become Human után simán könyvelhető, hogy ilyen gamék kapjanak szinkront.

A Kena-val nem játszottam, de gondolom ott is beszél a karakter, átvezetők vannak meg miegymás, szóval miért is ne.

Az It Takes Two-ban RENGETEG párbeszéd van, komoly átvezetőkkel és ilyesmi. Ráadásul annó Év játéka díjat kapott, nem is véletlenül, oda-vissza játszottunk vele.

Végezetül a Spyro - Reignited Trilogy nekem is kissé fura döntésnek hangzik, de abban is vannak átvezetők, valamint a pályán több NPC is beszél.

"Csak szólíts TRC-nek!"

Weboldal | Facebook

2025. 04. 27. - 09:25

A most kiderült szinkronlistáról ez is kapja a magyart.

A kenán kívűl másik kettőbe is lenne szöveg? Nem is sztory alapúak.

2025. 04. 27. - 09:17
Vezető szerkesztő
Senior fordító

Január-Február

2024. 12. 17. - 14:13

Szia érdeklődni szeretnék, hogy körülbelül mikorra várható a teljes fordítás?

Szép napot!

2024. 12. 17. - 10:10

Szia!

Annyi lenne csak a kérdésem, hogy az átvezető videók is fordításra kerülnek?

Köszönet a munkádért. :)

Szép napot!

2024. 11. 01. - 12:16

tuti nem ő jolvok, mert ő használ vesszőt, és értelmesen is tud fogalmazni.

2024. 10. 19. - 19:56
Vezető szerkesztő
Senior fordító

A terv, hogy ebben a hónapban elkészüljön. Ismétlem, ez terv, nem kijelentés, hogy ekkor lesz. Sajnos ezt magyarázni kell, mert van, akinek ez nem egyértelmű.

Már a fordítás 50% felett van, mivel a PS4 -> PC átültetés során fordítom már azokat a sorokat is, amik kimaradtak a végigjátszáskor megjelenő szövegekből, mint az alternatív döntések szövegei vagy azok következményei. DE, mivel a kész, de átültetett fordított mondatok is átnézésre kerülnek, hogy pl jó mondatnál szerepelnek-e, vagy a PS4-esben szereplő szövegben eltérnek (mondjuk a mondat végén pont van nem 3 pont, van pár ilyen), így amíg a párbeszédek végére nem értem, nem tudok pontos százalékot mondani. Ebből következően lehet, hogy egyik nap hirtelen csak 90%-ra ugrik.

Jelenleg annyi kijelenthető, hogy 50+%-nál jár a fordítás, de nem akarok kamu adatot megadni, sem mondjuk naponta durván saccolt +1 vagy +2 százalékokat beírni. Illetve számolni kell némi teszttel is, mert több szöveg is van, amivel nem találkoztam, de valamelyik döntéssor következménye.

Illetve amennyiben megoldható, tételezzük fel, hogy a másik jó szándékkal kérdez vagy ír,amíg azt többszörösen meg nem hazudtolja.

Valamint a biztonság kedvéért leírom, hogy az Until Dawn PS4-es alapjáték fordítása nincs tervben, csak a szövegek kerültek belőle felhasználásra az előre dolgozáshoz, mivel visszacsomagoló program tudomásom nem létezik a szövegekhez, és én sem tervezek hozzá írni. Megoldható, de időbe telik, amit én nem tervezek rászánni, mikor itt ez az újabb kiadás. Az Until Dawn PS5 lehet, menni fog a PC-ssel, erről sajnos nincs információm, feltételezem.

2024. 10. 19. - 19:27

Szia!

Finoman megjegyzem, hogy tudom, hogy van naptár ikon, és hogy 10.04-e óta 50%. És elég rossz felfogás, ha azt hiszed, azt hiszem, kétóránként ugrik a százalékmutató. Azért frissítem gyakran, mert várom hogy más számot mutasson 50 helyett, akár 51%-et. Szimplán érdeklődtem, mert ha olyan visszajelzést kapok, hogy fennakadások, időhiány, stb. van, nyilván kevésbé gyakran fogok ránézni, hogy hogy áll. Sajnálom, hogy megzavartam lelki békéd :D

2024. 10. 19. - 16:33

Hello! Finoman megjegyzem, hogy már több, mint egy hete 50 % az állapota a készülő magyarításnak. Van egy naptár ikon mellette, ha fölé viszed az egeret, akkor kiírja, hogy mikor volt utoljára frissítve. És elég rossz felfogás, ha azt hiszed, hogy két óránként ugrik majd a százalékmutató. Nem értem, hogy egyeseket honnan szalasztottak! Remélem nem a jolvok gyerek vagy más nickkel.

2024. 10. 19. - 15:29

Sziasztok!

Lehet valamit tudni a fordítás állapotáról? Az oldalon feltüntetett 50%-nál bővebben? Csak hogy feleslegesen ne frissítgessem kétóránként.. :D

2024. 10. 19. - 13:15

Ha kitoltad az alan wake 2 őt akkor módosítanod kéne az adatlapodon hogy min játszottad ki. Mert 1050ti meg 6600 as i5 el nem indul el semmilyen formában.

2024. 10. 05. - 09:44
Törölt felhasználó

Nagyon szépen köszönöm a munkádat kedves Evin még nem olyan régen vittem végig az Alan Wake 2-tőt de nagyon minőségi munka. Ha valaki kérdezi mert nincs gépem Amd fsr 3 mellett vittem végig. Nagyon vàrom az until dawn fordítàsàt is :)

2024. 10. 05. - 08:03
Vezető szerkesztő
Senior fordító

Ez a terv, de majd időközben kiderül, én is hogy tudom beszerezni a játékot, hogy egyáltalán a PS4-ből kivont szöveg mennyire passzol a PC-s feldolgozáshoz. Jelenleg még a fő szálat csinálom, és a különféle választási lehetőségek szövegei csak részben vannak készen, mivel azokat nem mind látom élesben.

2024. 09. 30. - 11:24

Persze, hogy kész lesz! Le is fogják tesztelni, csak neked. De nem ám megjelenés napjára, hanem egy nappal korábban! Gondolom előrendelted a játékot, tehát nem virágbolti verziót fogsz használni (mert azt ugye tudod, hogy csak azok játszhatnak a magyarítással, akiknek eredeti verziójuk lesz meg).

2024. 09. 30. - 09:53
Törölt felhasználó

Szia kedves Evin azt szeretném megkérdezni hogy làtom hogy 50% a fordítàs és most a megjelenésre kész lesz?

2024. 09. 30. - 07:07
Vezető szerkesztő
Senior fordító

A Steam adatlapja szerint nem: https://store.steampowered.com/app/2172010

2024. 02. 24. - 10:37
Törölt felhasználó

Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy az Until Dawn magyar felirattal érkezik pc-re?

2024. 02. 24. - 08:01