szia, már müködik csak béna voltam xd csak a telepitő fülni el volt elitva valami nálam és azért volt ful üres minden. De ezer köszi a forditást :)
Szia!
Most próbáltam ki és nálam jól működik minden.
Vagy rosszul követted a videó utasításait, vagy nem eredeti verziót (steam) használsz.
Üdv:
gyurmi91
stiasztok, lesze frisités a forditás hoz mert nálam nem müködik? Néztem a videot rola hogyan kéne de a telepitönél ful üres minden.
Törölt felhasználó
Szerintem a tört verzión nem működik a fordítàs. Én mindent le töltöttem. És sajnos a pulsén belül azokon a fileistc32 meg az összes többin csak az Archives fàjlok jelentek meg. Az XGRB meg az összes többit nem làttam amit a videóba volt.
De elvileg a tool már meg van ami kicsomagolja és vissza a fájlokat. Kérdés hogy a lighting Returns-nal müködik-e vagy nem. :)
Törölt felhasználó
Szerintem nagyon nehezen fordíthatók a részek a szöveg fàjl meg ami alatta van motor miatt.
Törölt felhasználó
Meg vettem így mindent fel ismert. Nagyon szépen köszönöm a munkàtokat :)
Nekem a törtel tökéletesen fut. Nem tujátok a Lighting Returns fordítható? Köszönöm.
5 EUR most a steamen, annyit megér, hogy ne kelljen szenvedni a törttel:
https://store.steampowered.com/app/292120/FINAL_FANTASY_XIII/
Törölt felhasználó
Sziasztok először is meg szeretném köszönni a munkátokat. Azt szeretném megkérdezni hogy a tört verzió van meg nekem és fél raktam hozzà az Update 3--mat is. És úgy indítottam el a pulse fàjlt ahogy a videóba csak nekem. Nem úgy jelennek meg a fàjlok ahogy videóba. Nekem csak az Archives jelenik meg mindegyiken. Ami videóba làtható fàjlok sajnos nem. Hogy kell fel rakni hogy a pulse fàjlba meg jelenjenek azok a fàjlok mint a videóba.