Fórum Magyarítások Avatar: Frontiers of Pandora

A játék fordítása kész, mégsem kerülhet ki a portálra, mert vírusosnak ítélték.
hirdetés
Gábor Szabó

Nekem Ubisoft-os verzióm van, bemásoltam a 7z tartalmát, de így el se indul a játék, csak pörög az ubisoft-os betöltő. Ha a dbgcore.dll-t kiszedem akkor elindul, de így meg nyilván nem megy.

2026. 09. 21. - 20:55
Torder

a vortexet is szed le, majd azon bellül is a modloadert. Úgy működni fog. Viszont nekem is csak úgy hogy minden magyar de a lényeg nem. vagyis minden magyar de a párbeszédek angolul maradtak.

2026. 09. 20. - 19:02
blaki

Sziasztok valaki tudna segíteni? Leszedtem Nexusmods-ról a magyarítást, be is másoltam a játék főkönyvtárába de ne működik.

2026. 09. 20. - 14:16
istvanszabo890629
Senior fordító

Még nem volt aki megnézze, azért is raktam fel a bemásolóst. De ModDB-n is fent lesz nemsokára.

Az álmok üzenetek a mélyből.

2026. 09. 19. - 21:40
Cassio1987

A telepítős változat karanténban van nexusmodson is, legalábbis nekem nem engedte letölteni, de a bemásolós letölthető.

2026. 09. 19. - 20:58
7Janek7

Szuper, nagyon köszi a segítséget és az infót!

2026. 09. 19. - 17:17
istvanszabo890629
Senior fordító

Fent van a telepítő és a bemásolós verzió NexusModson, a telepítőnek semmi baja nincs, a belső szimmetrikus titkosítás miatt fals riasztást ad pár vírusirtó szoftver, illetve még mindig a Delphit szeretik a hackerek a kártevők megírására ezért ugrik rá izomból a heurisztika. A telepítős verziónál a "keretrendszer" amit használok rengeteg változáson ment keresztül az utóbbi évben, amiket nem tudnak követni a gyártók (a vírusirtó fejlesztői); ezért szoktam kérni, hogy küldjék be elemzésre többen, többféle gyártóhoz.

Az álmok üzenetek a mélyből.

2026. 09. 19. - 12:22
7Janek7

Sziasztok portál vezetők. Az Avatar: Frontiers of Pandora kézi fordítása 1 hónapja készen van, de a fordító szerint vírusosnak találta valaki a telepítőt. Kérdésem, hogy többen is megvizsgálták a telepítőt? Illetve sok magyarításnál jelezve is van, hogy a vírusirtók tévesen beriaszthatnak a telepítőknél, nem lehet hogy jelen esetben is csak erről van szó?
Már nagyon várjuk a játék magyarítását és tegnap tudtam meg, hogy már 1 hónapja játszhatnánk magyarul, de fennakadt ezen a szűrőn. Valaki újra meg tudná vizsgálni a telepítőt és ha csak a szokásos téves riasztásról van szó, akkor felkerülhetne ide a magyarítás?
Köszönöm előre is egítségeteket!

2026. 09. 17. - 06:31