[color=#d7d8d8][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=4][size=4]An[/size][/size][/font][/color][color=#d7d8d8][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=4][size=4]n[/size][/size][/font][/color][color=#d7d8d8][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=4][size=4]yiból részt vennék a tesztelésben hogy végigjátszás alatt jelezném az elírásokat. A fordításban nem igazán szólnék bele, mert az mindig nagyon rossz szokott lenni, abból a szempontból, hogy mindig rengeteg mondatban olyan szavak vannak betéve ami az eredetiben nincs vagy olyan szó van kihagyva ami az eredetiben nagyon ott van.[/size][/size][/font][/color]
Szia, remek! Én kedden és csütörtökön tudok 3-3 órát rászáni, illetve péntek, szombat. Szerintem ennyi idő alatt le tudom tolni a kiegészítő tartalmakat, ha ennél kicsit temposabb ütemre gondoltál, akkor sajnos nem tudok segíteni.
Az nagyon jó hír ha hamarosan kész, előre is köszönöm!! Kíváncsiságból elkezdtem, hát szinte minden körben beszél valamit az öreg central xd
Az első rész 5. pályán vagyok, szerintem az ezüst meglesz, de az arany az kemény dió. Talán nehezebb fokozaton könnyebb, mivel több ellenség több pontot jelent, majd meglátjuk. De addig is kitartást!
Nemsokára elkészül a fordítás. Ha arany-ezüst medállal viszel végig egy küldetéssorozatot, akkor feloldhatsz a sima játékban új fegyvereket és páncélokat. A fegyverek régi-világbeliek, tehát nem lehet rájuk szerelni az új fegyverbővítményeket, viszont alapból el vannak látva 1-2 régi darabbal. A fegyverek fejlődésével ezekből is fejlettebb változatot kapsz (más kiegekkel).
Most bemásolom neked a hivatalos szöveget a sima játék újdonságairól:
Új térképek:
Csatázz 28 új térképen, köztük néhány felújított terepen az XCOM: Enemy Unknown és az XCOM: Enemy Within játékokból. Ezek az új térképek szerepelni fognak a Central’s Archives módban.
Új fegyverek és páncélok:
Szereld fel katonáidat a hagyományos, lézer- és plazmafegyverek újragondolt változataival, valamint az XCOM: Enemy Unknown játékból ismert Kevlar, Carapace és Titan páncélokkal . Teljesítsd a Central’s Archives feladatait, és elérhetővé teheted ezeket az új kiegészítéseket a fő egyszemélyes hadjárat során.
Új testreszabási és fotófülke lehetőségek:
Tedd egyedivé katonáidat új hozzáállásokkal és sisakokkal. Készíts új képeket a Photobooth segítségével további hátterek, színek és pózok felhasználásával.
Új zenei beállítások:
Az új Soundtrack Selector segítségével kiválaszthatod, hogy az XCOM 2: War of the Chosen hadjáratot a meglévő zenével, az XCOM: Enemy Unknown zenéjével vagy egy vadonatúj, az eredeti X-COM: UFO Defense zenéje által ihletett aláfestéssel játszod végig.
Én például most az UFO Defense zenését használom.
Szia azt lehet tudni, hogy kb mennyi szöveg van a Legacy Packban? Ha jól tudom van az a 4x7 pálya ahol bradford beszél, de azokivűl pl a sima játékban van valami új? Válaszodat előre is köszönöm.
[color=#dcddde]A XCOM 2 - War Of the Chosen honosításának javítása az új DLC-hez. Javított, teljesen lefordított változat! A Tactical Legacy pack fordítását nem tartalmazza! [/color]
https://data.hu/get/11485023/X2.W.TLP.UPD.1.1.HUN.ZIP
Rohadt formázás!!!!
[color=#dcddde]A XCOM 2 - War Of the Chosen honosításának javítása az új DLC-hez. A Tactical Legacy pack fordítását nem tartalmazza!
[/color]
https://data.hu/get/11471899/X2.W.TLP.UPD.HUN.ZIP