Jut eszembe én lefordítottam az átvezetőket pár sor kivételével :D csak nem lektorálták xD Meg a magyar karaktereket is megcsináltam, ha kell szólj és küldöm :D Csak dobj egy címet :)
Ha más nem csinálja már, lehet, hogy belefognák... de nem a workshopos módszerrel. Hamarosan jön az új dlc is, aki esetleg elő akarja rendelni, most a legolcsóbban az instant gaming-on teheti (-46%).
Mod-ként, az angol int fájlokat olvassa be. Ezzel kellene valamit csinálni. Mert sokan steamen keresztül használják. Ha a játék fájlait írom felül úgy nincs ilyen gond tehát későbbiekben egy telepítős változat szóba jöhet.
Az introt fordítottam le benne. Szerintem ha engedélyezed a feliratokat, akkor beolvassa őket. Vagy ha az .int fájlokat szerkeszted nem a mod-ot, akkor a mod frissítéskor felülírja azokat és csak az jelenik meg, ami a modban le van fordítva. Vagy mire gondolsz...?
Aryol te az xcom2 fordításában benne vagy? :) Mert az nagyon pang :P Egy csomó mindent megcsináltam már hozzá betűkészlet+átvezetők fordítása, interface-ba leírásokba kellene még időt beleölni a közepes angol tudásommal ez is elég megterhelő volt :D Nem igazán látom, hogy más dolgozna rajta :( SteamWorkshopon Mod-ként valamiért nem hajlandó a sub-ot beolvasni, arra nem tudsz vmi megoldást?
A MOD nem írta át a betűkészletet... a szöveg kódolása volt rossz.
De most néztem, hogy ezt már előttem lefordította Querda, csak nem tette közzé itt... ha ezt tudom, egy percet sem áldoztam volna az egészre...
Letesztelem a fordítást és utána kipróbálhatjátok (tesztelésre lehet jelentkezni).
Kész az első részhez készült Long War fordítása, csak szemét módon a MOD átírja a betűkészletet, így az ékezetek nem jelennek meg rendesen. Most erre keresek megoldást...
Helló
Engem biztos, hogy érdekel és abból kiindulva, hogy az alap magyaritast 32015 ember töltötte le szerintem nem én lennék az egyedüli aki igy kipróbálná ezt az elég hires és nem is kicsi modot.
A fordítás elkezdődött, ezen a linken többet megtudhatsz:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=752308606
Egy videó is van:
https://www.youtube.com/watch?v=_1P5ikCs-Go&feature=youtu.be