Nagyon jó munka lett, a mostani hétvégén rászántam és ledaráltam a játékot. Fordítási hibákkal nem találkoztam.
Akkor a WOTC kiegészítőt is le fogjátok még fordítani? Mivel láttam nem egyedül csináltad azért kérdezem.
Nagyon szomorú, hogy még nem került ki a fordítás az oldalra... Az előző linket pedig törölték a datáról... Ezért itt egy újabb, ha valaki ki akarja próbálni:
data.hu/get/10852460/X2H.1.2.ZIP
Az EVAC ALL modnál kimaradt egy könyvtár az elérési útból. Helyesi így van:
Másold be a "618977388" könyvtárat a Steam\steamapps\workshop\content\268500\ helyre (ez felülírja az ott lévő fájlt)
Na úgy sikerült megoldani, hogy felraktam az alien hunter DLC-t gondolom abban megvan a korábbi frissítés is, megy simán teljesen jól működik :) Köszönjük Szépen neked/nektek. Sokan várták már. :)
Az XCOM 2 Update 20161108-CODEX a legújabb frissítés és a 2 után jött ki. Viszont nem tudom, hogy kell-e hozzá az előző kettő. A 2-höz kell az 1, ez biztos.
Bocs ha értetlenkedek, de nekem nem egyértelmű :) Van egy update 2, az rendben, de az update 1 az a 20161108-Codex néven fut? Mert az még újabb mint az update 2, más viszont nincs fent, én legalábbis nem látok mást :)
Köszönjük Szépen! :)
Nekem valamiért nem működik, feltettem a sima CODEX változatot de ahogy elindítom a játékot csak négyzeteket lát és nincs szöveg. Újratelepítettem megpróbáltam máshogy is de ugyan ez a helyzet, esetleg van rá valami megoldás? Vagy frissíteni kellene újabb változatra? :)
A WOTC kiadással nem fog menni, mert az a kiegészítő teljesen külön van az alapjátéktól (külön könyvtárban is) és az eredeti szövegek össze vannak vonva az újakkal, tehát össze kell majd fésülni az eddigieket az újjal és a maradékot kell fordítani (ami elég sok).