Bárki szeretne beszélgetni, az itt megteheti: https://discord.gg/zWCgfj6dKd
Azt Strider fordítja (Jelenleg 85%)
Ez azt jelenti hogy a Ragnarökből már semmi, az készen van?
Lets Game!
Törölt felhasználó
"Imádlak " Titeket!!!!!!!! Nagyon köszönjük a fáradságos munkátokat, és azt, hogy nem hagytok cserben . :)
Már csak 376 sor maradt az Atlantiszból
Kedves Felhasználók!
Üdv: Zan
Köszönöm, működik.
Én az Art Managert használtam (a játék telepítési mappájában alapból ott van). Csak teszt jelleggel kipróbáltam egy fájllal most, így csinálom:
Most ahogy próbálgattam, kicsit makacskodott az Artmanager és nem akarta létrehozni az új mod mappáját, ezért a Tools - Options menüben az alapértelmezett mappákat átállítottam egy, az asztalon létrehozott mappára, és oda már szépen megcsinálta. De lehet csak nálam vacakolt valami.
A játék visszacsomagolásánál a program valamiért nem csak a fájlokat helyezi bele a Text_EN.arc fájlba, hanem magát a mappát is, ami tartalmazza, ezzel szétzilálja a játékban a teljes struktúrát a visszahelyezésnél.
Azt lehet tudni hogy mi a gond? Csak mert az én csomagom ránézésre továbbra is gond nélkül működik a játékkal.
Törölt felhasználó
Köszönjük szépen.! Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy van e összefüggés az op. rendszer közt, és a visszacsomagolni váró fájlok közt? Arra gondoltam , hogy a régi titan quest forditását pl Win Xp -n viszza lehetett pakolni a fajlok közé,de lehet , hogy a win 10 ez valamiért nem engedi .
Kedves Fordításra Várók!
Beszéltem Striderrel és sajnos a program jelenleg nem nagyon tudja visszatenni a lefordított fájlokat. Én is belekezdtem, de amíg erre nem találunk megoldást addig nem lesz fordítás. 😐
Augusztusi helyzetjelentésem óta nem történt változás a fordítás állapotát illetően. Amint időm engedi csinálom, de jelenleg más dolgok élveznek prioritást. Amint érdembeli változás történik ki fogom írni a fórumba.
Törölt felhasználó
Persze a Ragnarok, és az Atlantiszrol kérdeztem.
Törölt felhasználó
Sziasztok 😊Nem vagyok,.... egy kicsit sem türelmetlen, de szeretném tudni, hol merre tart a Titan Quest, hogy magyaritása? 🤔 Eskü tűkön ülök már. 😅😅Köszi a választ választ.
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó