Sziasztok!
Először is nagyon köszi a fordítóknak. Barátnőm gyerekkorának kedvenc játéka a TQ és most sok boldog percet okoz nekünk. Azonban belefutottunk abba, hogy már a kiegészítős részeknél vagyunk és azoknál nem az angolt tartja meg, hanem a kódolt szövegeket, ami hátráltat minket a játékban.
Van mód arra, hogy visszaváltsunk az eredeti angolra? Tudtok ebben segíteni?
Nagyon köszi a munkát!
Törölt felhasználó
"Imádlak " Titeket!!!!!!!! Nagyon köszönjük a fáradságos munkátokat, és azt, hogy nem hagytok cserben . :)
Én az Art Managert használtam (a játék telepítési mappájában alapból ott van). Csak teszt jelleggel kipróbáltam egy fájllal most, így csinálom:
Most ahogy próbálgattam, kicsit makacskodott az Artmanager és nem akarta létrehozni az új mod mappáját, ezért a Tools - Options menüben az alapértelmezett mappákat átállítottam egy, az asztalon létrehozott mappára, és oda már szépen megcsinálta. De lehet csak nálam vacakolt valami.
Törölt felhasználó
Köszönjük szépen.! Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy van e összefüggés az op. rendszer közt, és a visszacsomagolni váró fájlok közt? Arra gondoltam , hogy a régi titan quest forditását pl Win Xp -n viszza lehetett pakolni a fajlok közé,de lehet , hogy a win 10 ez valamiért nem engedi .
Törölt felhasználó
Persze a Ragnarok, és az Atlantiszrol kérdeztem.
Törölt felhasználó
Sziasztok 😊Nem vagyok,.... egy kicsit sem türelmetlen, de szeretném tudni, hol merre tart a Titan Quest, hogy magyaritása? 🤔 Eskü tűkön ülök már. 😅😅Köszi a választ választ.
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó