Fórum Magyarítások Titan Quest Anniversary Edition

hirdetés

Bárki szeretne beszélgetni, az itt megteheti: https://discord.gg/zWCgfj6dKd

2021. 01. 31. - 18:09

Azt Strider fordítja (Jelenleg 85%)

2021. 01. 31. - 14:00

Ez azt jelenti hogy a Ragnarökből már semmi, az készen van?

Lets Game!

2021. 01. 31. - 13:49
Törölt felhasználó

"Imádlak " Titeket!!!!!!!! Nagyon köszönjük a fáradságos munkátokat, és azt, hogy nem hagytok cserben . :)

2021. 01. 30. - 22:03

Már csak 376 sor maradt az Atlantiszból

2021. 01. 30. - 11:34

Kedves Felhasználók!

1. Dolog: Striderrel úgy döntöttünk, hogy én az Atlantist ő a Ragnarök kiegészítőt magyarosítja.
  2. Dolog: Ha elkészülök a magyarítással, akkor átrakom utómunkálatok módba, ameddig meg nem oldjuk

Üdv: Zan

2021. 01. 30. - 11:06

Köszönöm, működik.

2021. 01. 29. - 19:12

Én az Art Managert használtam (a játék telepítési mappájában alapból ott van). Csak teszt jelleggel kipróbáltam egy fájllal most, így csinálom:

1. Mod menü - New... --> adsz egy tetszőleges nevet, nem lényeges hogy mit.
  2. A Sources fülön lenyitod a "modneve/source" részt és ráállsz a Text mappára. Itt behoz a jobb oldali blokkban egy fájlt, amit kitörlök mert nem kell és jobb klikk Import... menüt választva hozzáadom a lefordított txt fájlokat (ezt sajnos fájlonként egyesével kell hozzáadni)
  3. Kijelölöm az összes hozzáadott fájlt, jobb klikk és Auto-Create Asset, itt is fájlonként egyesével okézgatni kell.
  4. Átmegyek az Assets fülre majd az ott lévő "modneve/assets" jobb klikk és Build.
  5. Létrejön az arc fájlunk, alapértelmezetten a Dokumentumok\My Games\Titan Quest - Immortal Throne/custommaps/modneve/resources mappában, ezt nevezem át Text_EN-re és felülírom a játék eredetijével

Most ahogy próbálgattam, kicsit makacskodott az Artmanager és nem akarta létrehozni az új mod mappáját, ezért a Tools - Options menüben az alapértelmezett mappákat átállítottam egy, az asztalon létrehozott mappára, és oda már szépen megcsinálta. De lehet csak nálam vacakolt valami.

2021. 01. 29. - 18:33

A játék visszacsomagolásánál a program valamiért nem csak a fájlokat helyezi bele a Text_EN.arc fájlba, hanem magát a mappát is, ami tartalmazza, ezzel szétzilálja a játékban a teljes struktúrát a visszahelyezésnél.

2021. 01. 29. - 17:09

Azt lehet tudni hogy mi a gond? Csak mert az én csomagom ránézésre továbbra is gond nélkül működik a játékkal.

2021. 01. 29. - 15:57
Törölt felhasználó

Köszönjük szépen.! Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy van e összefüggés az op. rendszer közt, és a visszacsomagolni váró fájlok közt? Arra gondoltam , hogy a régi titan quest forditását pl Win Xp -n viszza lehetett pakolni a fajlok közé,de lehet , hogy a win 10 ez valamiért nem engedi .

2021. 01. 29. - 00:06

Kedves Fordításra Várók!

Beszéltem Striderrel és sajnos a program jelenleg nem nagyon tudja visszatenni a lefordított fájlokat. Én is belekezdtem, de amíg erre nem találunk megoldást addig nem lesz fordítás. 😐

2021. 01. 28. - 22:02

Augusztusi helyzetjelentésem óta nem történt változás a fordítás állapotát illetően. Amint időm engedi csinálom, de jelenleg más dolgok élveznek prioritást. Amint érdembeli változás történik ki fogom írni a fórumba.

2020. 10. 21. - 21:49
Törölt felhasználó

Persze a Ragnarok, és az Atlantiszrol kérdeztem.

2020. 10. 21. - 21:43
Törölt felhasználó

Sziasztok 😊Nem vagyok,.... egy kicsit sem türelmetlen, de szeretném tudni, hol merre tart a Titan Quest, hogy magyaritása? 🤔 Eskü tűkön ülök már. 😅😅Köszi a választ választ.

2020. 10. 21. - 21:41
[b]Sziasztok,[/b] A többi játékos nevében is köszönjük szépen hogy foglalkoztok a magyarítás folytatásával munkátokért rendkívül hálásak vagyunk és ha van kedve valakinek társaságban játszani a játékot jelöljön be steamen. Achievement miatt akár szívesn újra is kezdem a játékot 0-ról. [b]https://steamcommunity.com/profiles/76561197979616935/[/b]
2020. 08. 23. - 00:13
Annakidejék egyik kedvenc játékom volt és a lányom is szeretne vele játszani! Végül is ő kért meg rá hogy próbáljak meg egy fordítást összehozni hozzá mivel csak az alap játékhoz érhető el !  Ezért kértem segítséget!
2020. 08. 22. - 12:18
Sziasztok!  Nincs elfelejtve a fordítás, sőt haladtam vele:  - Immortal Throne 89 sor van vissza az új párbeszédeiből, minden más kész. - Ragnarok 204 sor van vissza szintén párbeszéd. - Atlantis 753 sor kész. Hátravan: x3items_nonvoiced.txt (376 sor), x3nametags_nonvoiced.txt (146 sor), x3servicenpcs.txt (159 sor), x3flavournpcs.txt (36 sor). - Bevezetők mindegyike lefordítva.  @foldiz81 szeretnélek megkérni, hogy hagyd, hogy az Atlantis DLC-t is befejezzem.
2020. 08. 22. - 11:22
Köszönöm 
2020. 08. 22. - 09:56
Én amikor frissítettem a magyarítást a két új kiegészítőhöz, akkor kicsomagolásra az Arc Explorert használtam, visszacsomagoláshoz pedig az ArtManagert (ezt megtalálod a játék mappájában) ezekkel működött gond nélkül.
2020. 08. 21. - 16:02
Helló! Belekezdtem az Titan Quest Anniversary Edition Atlantis fordításába és ehez kérnék némi segítséget! A Text_EN.arc fájlt sikeresen kicsomagoltam az ARC_Encryptor programmal és a változtatásokat is ezzel csomagoltam vissza viszont a játék nem akarja használni!  Akkor is ez a helyzet ha az eredeti nyelvi fájlt ki csomagolom és váltotatások nélkül újra becsomagolom ! Valaki tud segíteni hogy a becsomagolás után a játék miért nem akarja alkalmazni? Köszönöm a segítséget! Üdv.: Zoltán
2020. 08. 21. - 15:33
Törölt felhasználó
Szia , Strider ! Ezer hála és köszönet érte . :) Az e-mail cimem: [email protected]
2020. 06. 15. - 21:36
Üdv SilverM! A fordítással az utolsó bejegyzésem óta kb. semmit sem haladtam. Az alapjáték helyreigazításából nagyjából 100 sorral vagyok előrébb. A vizsgaidőszak nem volt egyszerű és a munkahelyemen történt változások prioritást élveztek. Ez nem mentség, de gondoltam megírom. A fordítást félkészen nem fogom kiadni, de kitalálok valamit, hogy haladjak vele, mert már engem is bosszant, hogy ennyire elhúzódik. Ha megírod az e-mail címed, akkor a fordítás tesztelési fázisban küldök majd egy példány.
2020. 06. 15. - 19:26
Törölt felhasználó
Szia Strider ! Egy olyan kérdésem lenne, hogy elkezdtem  Titan Quest Ragnarok kiegészitőjét, de feltettem rá a Anniversary E. magyaritását.Igy a játék félig magyar lett. Irtad, hogy majdnem készen vagy a forditással. Tudom, hogy félkész munkát nem adsz ki a kezedből, de most az egyszer nem küldenéd el e-mailben ami már megvan? 3 küldin túl vagyok , de mégis szeretném tudni a történet szálait . Előre is köszönöm .   :) 
2020. 06. 13. - 22:30
Szuper köszönöm! Xd
2020. 04. 01. - 23:54