Szia!
Az alapjátékok szövegét kicsit átrendezték itt-ott és kibővítették, így abból már csak 283 sor nincs helyreigazítva a az eredetileg 400-ból, Ragnarokból 318 sor van vissza és Atlantisból 1512 sor vár fordításra. A DLC-k átvezetői lefordítva.
Fantasztikus hír, köszönöm. Elkezdtem egy végigjátszást youtube-ra, most kezdtem el a 3. fejezetet +még ugye vissza van az Immortal Throne, szóval lehet kb. mire elkezdem a Ragnarokot el is készül hozzá a magyarítás xd
Meglátjuk, már várom. Kitartást, és hálás vagyok a munkádért.
Szia!
Köszönöm az információt. A Ragnarokból 620 sor van vissza, amint időm engedi csinálgatom. Ahogy végeztem a DLC-vel tesztelem és feltöltöm, hogy azt már magyar nyelven élvezhessétek.
Köszi az infót, várjuk szeretettel :)
Addig is, ha érdekel valakit az alap+IT magyarítását újracsomagoltam, frissítve az Atlantis fájljaival, hogy használható legyen a kiegészítővel is.
[url=https://drive.google.com/file/d/12ku52BVc_9ubTwUW4LBAmGugrqBDIJWQ/view?usp=sharing]Innen tölthető.[/url]
Sziasztok!
Megjelent a Titan Quest Anniversary Edition új DLC-je Titan Quest: Atlantis néven.
Kis helyzetjelentés:
A Ragnarok DLC 11 fájljából már csak 3 fájl van vissza.
Az új Atlantis DLC 12 fájt tartalmaz és 1510 sorból áll.
Amint végzek a Ragnarok fordításával fel fogom tenni ide, és később frissítem az új DLC magyarításával.
Addig is arra kérlek benneteket legyetek türelemmel.
Szia! Sajnos időhiány miatt részemről nem történt jelentős előrehaladás. Pár fájlt még a leírtakon kívűl lefordítottam, de nem tudtam vele igazán foglalkozni. Tervben van és amikor időm engedi fordítom ezt a projektet is (általában hétvégente pár órát, de ez sem mindig jön össze).
[color=#d7d8d8]Húha gyorsan haladsz. Még bele se kezdtem. Akkor a mütyűrökkel hamar megleszel. Csináljuk azt, hogy akkor beszállok a Dialogba, úgyis az a kemény dolog. Meg még valamit. Ide írhatsz: wearwolf[kukac]freemail[pont]hu[/color]
Szia wWolfff!
Én már belekezdtem, de csak most olvastam, hogy téged is érdekel.
A x2tutorial.txt, x2mainquest.txt, x2sidequest.txt, x2skills.txt fájlokat már lefordítottam.
Küldj egy email címet, és megbeszéljük a részleteket.
Hali! Pont tegnap tettem fel a kiegészítőt magamnak, bár kicsit megszenvedtem vele, mert 1.36 verzióm volt és azzal valahogy nem akart menni, úgyhogy feltettem az 1.47-et és azzal simán robog. Akartam is kérdezni, hogy valaki fordítja-e már, mert szívesen beszállnék, hogy mielőbb meglegyen. De ha nincs akkor belevágok. A küldetések szövegei, majd a párbeszédek, végül pedig a cuccok és miegymások lenne a sorrend. Mielőtt még szó érné a ház elejét, nem vagyok kezdő fordító, bár játékot most fordítanék először.
Csinálgatom majd, ahogy időm engedi, de társakat is szívesen fogadok. Lektorálókat is.