Hali! Pont tegnap tettem fel a kiegészítőt magamnak, bár kicsit megszenvedtem vele, mert 1.36 verzióm volt és azzal valahogy nem akart menni, úgyhogy feltettem az 1.47-et és azzal simán robog. Akartam is kérdezni, hogy valaki fordítja-e már, mert szívesen beszállnék, hogy mielőbb meglegyen. De ha nincs akkor belevágok. A küldetések szövegei, majd a párbeszédek, végül pedig a cuccok és miegymások lenne a sorrend. Mielőtt még szó érné a ház elejét, nem vagyok kezdő fordító, bár játékot most fordítanék először.
Csinálgatom majd, ahogy időm engedi, de társakat is szívesen fogadok. Lektorálókat is.
Hozzáigazítottam a magyarítást a Ragnarök kiegészítőhöz, a kieg. szövegei nem kerültek fordításra, azok angolul jelennek majd meg, de minden, ami az eredeti játékból van az magyar lesz. Ha valaki szeretné fordítani, txt-ben megtalálja az angol szövegeket a csomagban. Ha nincs még meg a kiegészítő, akkor nem tudom, hogy ezzel működik-e, elvileg igen, de tesztelve nem volt.
[url=https://drive.google.com/file/d/1hjP9lZ_fQ-pHRB2dDfN8r1C7HEBLu-0r/view?usp=sharing]Magyarítás link[/url]