Szia, kicsit megzavart az "új oldal", mert semmilyen új linket nem láttam, de szerencsére a régi link a régi verziószámmal és dátummal átvitt máshová, drive-ra, ahonnan le lehetett tölteni a frissített magyarítást, köszönöm. A kezdő videót megnéztem, láthatóan magyar feliratos. A dlc-k magyarítását nem is tudom hogy lehet megnézni (egyáltalán elindítani), ezért kérdeztem rá, hogy azzal mi a helyzet. Köszönöm.
Hozzá lettek adva az új videók a letöltéshez.
Igen, kivéve az előző hozzászólásomban említett videók.
És új oldalról tudjátok letölteni a fájlt.
Hamarosan feliratozásra kerül a Ragnarök és az Eternal Embers videója.
Az alapjáték + Atlantisz videója már fordítva van.
De ezeket le kell hozzá töltened.
Kipróbáltam többféle módon, a Ragnarok nekem angol nyelvű.
A sima játék magyar.
Valamint a videók feliratozását, az előző magyarításban megoldották, nem lehetne elkérni tőlük?
Ránéztem én is, a comodo valóban reklamál rá, meg egy-két ismeretlen vírusirtó. A kérdésem az lenne, hogy az összes dlc lefordításra került (Ragnarok, Atlantis, Eternal Embers?) Köszönöm.
Kipróbáltam, nekem nem jelez be az Avast pedig kétszer is átvizsgáltattam kibontva meg csomagolva is. A telepítőt engedi futni a live védelem.
Mondjuk van 2 magyarítás.
COMODO Internet Security Premium
Melyik vírusirtó?
Nem nyert, úgy látszik a telepítőben van a vírus. Tömörítve letöltöttem de kicsomagoláskor törli a vírusírtóm. Tömörítetlenül nem is engedi letölteni. a MEGA-ról töltöttem le.
Mostmár jó lesz, ha nem jó oldalra dobna át, akkor frissíts rá az oldalra.
Szia. Ha le akarom tölteni a vírusírtóm TrojWare.Win32.Spy.Fitin.DA@383525265 vírusra hivatkozva megtagadja a letöltést.
Ok. Köszi.
A letöltések oldalra frissíts rá, mivel páran panaszkodtak rá, ezért átalakítottam.
Hello. A TQ-Ragnarok fordítása állítólag kész. Hol tudom letölteni? Hiányzik a letöltés gomb. Csak egy linket ad, de ott az Atlantisz verzió van fent.
Nálam ez fordult elő, azért még jó lehet. Amúgy sem szándékozom mostanában játszani vele.
Tudtommal az icedrive egy megbízható oldal, ezért használom, de ha kell, akkor megoldom más oldallal.
Zan1456: Kíváncsiságból megnéztem az oldaladat, a letöltésnél jött a "Vörös felirat". Vigyázzak, veszélyes anyagot akarnak letöltetni velem, stb... Valami icedrive.net helyről. Így nem mentem bele a letöltésbe. Amúgy hosszabb idő után jelent csak meg a letöltési lehetőség.
Stridernek a gépe jelenleg nem működik és más dolgok vannak prioritásban az életében, ezért megkaptam az augusztusi mentés, mivel elveszett a többi része. Innentől én csinálom a fordítás a ragnarökhöz.
TQ - ragnarok fordításáról van valami infó? Ahogy látom a DLC-nél 2021.02.05.-ös állapot Strider fordítása, miszerint 90%-on van.
Készül az Eternal Embers kiegészítő fordítása.
Hát pedig ha az Atlantiszhoz igazított csomagomat használjátok, annak kugya kötelessége működni. Egyébként egy játékfájlok épségének ellenőrzésével bármikor vissza lehet állítani az eredetit.
Holnap elküldöm az eredeti szövegfájlokat, ha nem működne, akkor keress fel:
Discord: Zan#1456
Email: [email protected]
Igen, gyors elmagyarázom, hogy működik itt a szöveg:
Van egy zip fájl ami tartalmazza a szövegfájlokat. Kiegészítőknél hozzáadódik még pár fájl a zip-be, de ha felülírod a zip fájt, akkor eltűnnek az kiegészítők által hozzáadott szövegfájlok.
Sziasztok!
Először is nagyon köszi a fordítóknak. Barátnőm gyerekkorának kedvenc játéka a TQ és most sok boldog percet okoz nekünk. Azonban belefutottunk abba, hogy már a kiegészítős részeknél vagyunk és azoknál nem az angolt tartja meg, hanem a kódolt szövegeket, ami hátráltat minket a játékban.
Van mód arra, hogy visszaváltsunk az eredeti angolra? Tudtok ebben segíteni?
Nagyon köszi a munkát!