Gondolom az 5.1, és a 7.1 lesz az a két szám.
Köszönöm! Lehet elszúrtam valamit, de a "Portál discord szerverhez" meghívást nem lehet elfogadni....
Egyébként hiba, amire hirtelen emlékszem: Beállítások / Hang. Felülről a 6. pont, "Hangszórókra optimalizálva" Kiválasztható: Stereo, 44317, 44378.
Nos, mi a 44317 és 44378? Hogy megtudjuk, gondolom le kellene szedni a magyarítást.
Kutya az ember legjobb barátja...lenne, ha tudna kölcsönadni.
Jeleztem a fordítóknak, hogy nem adtak meg elérhetőséget az adatlapon, de a telepítőben benne vannak az elérhetőségek mindig.
Javaslom csatlakozz a Portál discord szerveréhez és ott a fordítókkal kapcsolatban tudsz lépni.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Sziasztok! Hol / kinek lehetne jelezni a fordítással kapcsolatban egy hibát / észrevételt / kérdést?
Kutya az ember legjobb barátja...lenne, ha tudna kölcsönadni.
Innentől a Bakerrel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek! (Baker törölte az itteni felhasználóját, vagyis nem kívánja hogy ő itt jelen legyen, sem személyesen, sem képviselet fomájában.)
hogy is irták Bakernek a cdo ww2nél? Minek egy 2017es játékhoz magyarítás? Akkor ehhez a 2015-ös minek kellett? felesleges, nem?
Félreértés ne essék, nem azt írtam, hogy a programozó felesleges egy fordításnál, sokkal inkább arra gondoltam, hogy a program maga globális (más nyelveknél is használható), s hazai szinten a fordítás maga az, ami időt, energiát igényel.
Persze még így is igényelhet utólagos programozói munkálatokat egy-egy fordítás, de mivel a hazai réteg meglehetősen kicsi, ezek a programok nem ide készülnek elsődlegesen. Ergo maximális tisztelet a programozóknak is, de hazai kontextusban más erőforrás(ok) miatt nehezebb egy-egy magyarítás.
Ez a másik véglet és röviden elmondhatom neked, hogy nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy programozó nélkül a fordító ér bármit is. Több szempontból sem így működik a valóságban.
Na és ha már programok: garantálom, hogy tudok tucatnyi olyan játékot, aminek a program nélkül soha sem lett volna fordítása és hiába bújod a netet, nem fogod megkapni senkitől ezeket a programokat. És sajnos olyat is tudok, amihwz senki sem írt programot és bizony nem kezdő szintű feladat volna.
Tudomásom szerint - javítsanak ki az illetékesek ha tévednék - nem is Baker programját használták, mert az nem csomagolt ki mindent.
De ettől függetlenül nézzük logikusan:
Ha én odaadok neked egy programot, amivel meg tudod csinálni a fordítást, (amit letöltöttem valahonnan) akkor ez azt jelenti, hogy a te fordításod nélkülem nem jöhetett volna létre?
Érdekes gondolat.
A program a legkisebb, elenyésző erőfeszítést igénylő hozzávaló, amiért az elismerés jár, az a fordításba fektetett munka! Én nem haragszom Bakerre, nem ismerem, ahogy a munkáit sem, viszont a Mad Maxet nem neki köszönhetjük, ahogy a programot sem.
Vannak fórumok, ahol pár komment és bármilyen programot megkapsz, amit csak szeretnél. Pár hazai fordító nevébe belebotlottam már egy-két ilyen csoportban, szóval nagyon jól tudják, hol kell keresni. Persze, ha már valaki rendelkezik az adott programmal és magától felajánlja, akkor plusz köröket nem kell futni, de na... engedjük már ezt el.
Kérlek ne itt szítsd megint a feszültséget! Te írtad, ne nem vagy Baker, és az, hogy Baker milyen feltételek mellett adta ki a programokat, ami nála volt, az csak rá és a másik személyre tartozik. Ha nem kötötte ki, hogy ott legyen a neve, akkor senki sem köteles sehol megemlíteni.
Azt mondta, nem ő írta, de megtehette volna hogy nem köldi el és megtartja magának azt is. fearka poedig használhatta volna a butitott programot,a mivel kitudja mikor lett volna kész a firdítás.- Mindet meg lehet magyarázni
De ugye azt a programot nem ő írta? Csak kérdem, nem kell ellenségeskedésnek venni. Én ez úton köszönöm neki is, hogy korrekt volt és legalább szólt, hogy nem fejezi már be ezt, ne várja senki sem, illetve a programért is nyilván hálásak vagyunk. Noha jómagam mással vagyok elfoglalva és ebböl kimaradtam, szurkoltam a háttérből, hogy sikerüljön mégis befejezni.
igaz, ő csak egy senki, akicsak a programot küldte meg fearkának és még vagy 3 embernek..meg sincs említve, hogy küln köszönet a programért Bakernek. gratuálok! Mindesetre jó, hogy nem fvagy ki a játék a betöltsé után!
Köszönjük szépen bakeren kívűl mindenkinek.
Jobbulást és kellemes játékot! :D
Az álmok üzenetek a mélyből.
Nagyon szépen köszönöm a magyarítást!
Köszi !! Baker !!! Jah nem....
Nagyon vagytok srácok !! 1000 köszönet !!!
Senki nem mondta, hogy nem lesz. ;)
Hoppáré megis lett, nagyon köszi :)
Én meg már sok éve végigtoltam. A magyarítás miatt nem fogok még egyszer nekiállni, mer' azért nem olyan bonyolult a sztori.
Szóval jó lesz az még két év múlva is.
Én is készülök már rá! A játékot már feltelepítettem, ám míg nem kerül kiadásra a magyarítás, bepótolók néhány régebbi címet.
Maga a játék egyébként már megvan pár éve, de fél óránál többet eleddig nem tettem bele, a magyarításra vártam, aztán lehet, maga a játék nagy csalódás lesz, habár a Mad Max világát csípem!
Lassan már tenyleg elkészülhetne, táppenzen vagyok, napjában többször is ránézek 🤣. Reális még a július?
Először is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a munkáját aki részt vett a fordításban. Ha elkészül nekiállok harmadjára is végigjátszani. :)