Sziasztok!
Sajnos én a magyarosítás telepítésén se vagyok túl vmiért nem engedi elinditani a letöltött inditófájlt, azaz maga a telepítő nem indul el. (túl vagyok az admin engedélyezésen a mindenféle biztonsági kockázatmegkerülésével de semmi. ) se hibaüzenet semmi. Ötlet?
Be is jelenteném az első "hibát". Az "így telepítsd a magyarítást" doc nekem egy kicsit zagyva. Ugyan elsőre sikerült telepítenem, de nem teljesen világos, hogy milyen english.pak fájlt kellene bemásolni, és hova. Idézem: "A mappában English.pak nevű fájlt kell bemásolni a játék könyvtárába." Miért kell bemásolni? Telepítettem az exét, megadtam az útvonalat (megjegyzem, akik nem a rendszerlemezre telepítenek, mint például én, nekik már itt is gond lehet), és kész. Semmilyen pak fájlt nem kellett bemásolni sehová, de a mondat így is elég értelmetlen.
Nem sietünk sehová, ezt már ki kell tudni várni. Amúgy is, ezt fogja fel mindenki munkaként, tesztként, a magyarításról, a szórakozás része másodlagos. Ennyi tisztelet jár a készítőknek, ha már nyílt teszt van.
NFO fájl a telepítés mikéntje miatt kell, de szokott az lenni, gondolom lesz most is.