Lehet tudni, hogy halad, hol tart a nyílt tesztelés? Esetleges "kész" kiadási dátum terv van e?
Lets Game!
Nem merek megesküdni rá, de ha jól emlékszem, valaki már kipróbálta, és működött.
De ha nem, akkor igyekszünk majd megoldani a tesztelés befejezése után.
Én letölteném még egyszer. Esetleg más böngészővel, vagy esetleg valaki másnál.
Sziasztok érdeklödnék hogy a gog galaxy verzioval müködni fog a magyarositás?
Átvinnéd ezt a kérdést a morrohun.hu fórumába? Ott látja majd néhány srác, aki ért a technikai részéhez. Köszi!
Sziasztok!
Sajnos én a magyarosítás telepítésén se vagyok túl vmiért nem engedi elinditani a letöltött inditófájlt, azaz maga a telepítő nem indul el. (túl vagyok az admin engedélyezésen a mindenféle biztonsági kockázatmegkerülésével de semmi. ) se hibaüzenet semmi. Ötlet?
Neked bármit! ;)
Töröltem ezt a fájlt, mert csak a belső tesztnél volt jelentősége. Köszi, hogy szóltál!
Be is jelenteném az első "hibát". Az "így telepítsd a magyarítást" doc nekem egy kicsit zagyva. Ugyan elsőre sikerült telepítenem, de nem teljesen világos, hogy milyen english.pak fájlt kellene bemásolni, és hova. Idézem: "A mappában English.pak nevű fájlt kell bemásolni a játék könyvtárába." Miért kell bemásolni? Telepítettem az exét, megadtam az útvonalat (megjegyzem, akik nem a rendszerlemezre telepítenek, mint például én, nekik már itt is gond lehet), és kész. Semmilyen pak fájlt nem kellett bemásolni sehová, de a mondat így is elég értelmetlen.
Szuper! :-)
Kicsit összecsúszott ugyan a Syberia finissel, de belevágok, amint tudok! ;-)
És elkezdődött!! (-:
Aki jelentkezett a nyilvános tesztre, de nem kapott még üzenetet, nézze meg a Spam mappáját.
Adjatok neki azért pár órát, mert több száz levél van úton az optikai kábelekben.
Nem sietünk sehová, ezt már ki kell tudni várni. Amúgy is, ezt fogja fel mindenki munkaként, tesztként, a magyarításról, a szórakozás része másodlagos. Ennyi tisztelet jár a készítőknek, ha már nyílt teszt van.
NFO fájl a telepítés mikéntje miatt kell, de szokott az lenni, gondolom lesz most is.
Nem akarok (megint) xy-t csinálni a számból, de remélem, hogy hamarosan megoldódik minden. Bár értenék hozzá...
Pedig ettől a fos időtől nem is tudok alkalmasabb időpontot a játékra. A fűrészelésre váró fa bassza meg az anyját ott ahol van az esőben... :)
Nem tudom, a technikai részéhez nem értek.
Tegnap előjött néhány technikai zűr, igyekszünk megoldani őket. Elnézést a késésért.
Lesz NFO fájl, Warg?
Nyitva hagytuk a jelentkezést a kezdésig. Szotsaki intézi a technikai dolgokat a teszteléshez, de dolgozik, úgyhogy szerintem csak (késő) este fog eljutni odáig, hogy kiküldjön minden infót és feltöltse a telepítőt.
Van esetleg valami fejlemény, indul ma a tesztelés? A weboldalon nem nagyon van mozgás, még a jelentkezés is aktív.
Peti, az túl kézenfekvő és logikus lett volna. Különben is, van egy kis gond a csapaton belül, amit rendezni kell.
Srácok, nem lehetne ma elindítani a tesztet, hogy az egyszerű, holnap egész nap otthon semmit sem csináló ember reggeltől estig a gép előtt ülhessen? :D :D D:
Nem lehetne június 7?
Jelentkezési hataridő a Divinity: Original Sin 2 nyilvános tesztelésére: május 31.
Tesztelés tervezett kezdete: június 8.
Még nem, majd miután mindennel elkészültünk. :)
Cuki vagy, Wargi, ez az egyenes beszéd!
A Larian-nal felvettétek már a kapcsolatot a fordítást illetően?