Már csak 3 fordítási adag befejezésére várunk, utána (remélhetőleg 1-2 héten belül) végre elkezdődhet a frissítés. :-)
Jujj de jó, már 92% a lektorált állapot, tényleg ügyesen haladtok. A legislegvárósabb magyarítás, mert nálam egy szerepjátéknak olyannak kell lennie, amilyen a DOS 1 volt, a DOS 2 meg a tesztek alapján azt is überelte, szal hatalmas vállveregetés nektek srácok. A tesztelés engem is érdekelne majd.
Izgalmas-izgalmas! :)
Szerintem lesz nyilvános teszt, majd szólok, amikor eljutunk odáig. :-)
Ha nyilvános lesz a tesztelés, szívesen segítek. Szólsz, megveszem a játékot, és mehet.
Ketten atkapcsoltunk, aztan meglatjuk, meddig tart ki a Red Bull... XD A frissitestol viszont tartok egy kicsit, nem tudni, mennyi minden valtozott ket ev alatt...
Koszi a biztatast!
Mint a kés a vajban, úgy haladunk!
Hajrá, már nincs sok hátra! Továbbra is Veled vagyok.
Haha, igen is és nem is. A fordítás jobban haladt, most húztunk bele újra a lektorálásba, szerencsére most ketten vagyunk. 100% után lesz egy durva kör, mert a fájl, amin dolgozunk, gyakorlatilag 2 éves, és frissíteni kell majd. Azzal meg új sorok is járnak, és a változásokat is javítani kell.
+ A technikai gurunk apuka lett, szóval nem tudom, hogy ez a frissítéses rész meddig fog tartani, de remélem, nem húzódik sokáig.
Haladunk tovább, idén szerintem sikerül legalább a tesztelésig eljutni. :-)
Wargi-margi, mint ha kicsit belassultunk volna!?
Go-go-go! Havi tíz százalék, és karácsonyra meg is vagyunk. :)
Koszi szepen, igyekszunk. Most epp (majdnem) offline szabi, de szeptembertol ujra gyorsul majd kicsit a haladas. :)
Hajrá Warg! Hajrá Warg!
Veled vagyunk!
Nem gond, te tudod. Csak akkor érdemes belekezdeni, ha tudod, hogy fixen van x időd, amit rá tudsz szánni.
A spoilerezés meg már csak ilyen, a szövegekből mindent is megtud az ember. :D
:D :D :D
Fenét.
Komolyan írom Neked, hetek óta gondolkodom rajta, hogy besegítsek. Nyelvvizsga meg van, szótár is létezik. De megmondom őszintén, hogy miért nem jelentkeztem eddig. Egyrészt nagyon kiszámíthatatlan az életem, másrészt félek, hogy elspoilerezném saját magamnak a történetet! :O
Haladunk. A fordítás jelenleg gyorsabban megy, viszont a lektorálást számoljuk, ezért mozdul lassabban az állapotjelzõ. Mostanában egyedül lektorálok, így ez várhatóan lassú is marad egy darabig, a projekt legvégén viszont gyorsulni fog.
Ha ismertek valakit, aki szívesen fordítana (és ideje is van), idõvel akár lektorálna, adjátok tovább a linket. Érkeznek néha páran, de sokan sajnos elég hamar el is tûnnek, és ennyi szöveget nem lehet pusztán néhány emberrel rövid idõ alatt átdarálni, akármilyen szorgosan is csináljuk. Tudom, ha már egy csapat fordít valamit, mindenki rögtön arra számít, hogy sokan vagyunk, sajnos nincs így. A honlap csapat fülén lévő emberek nagy része is a múlté, azért szerepel ott a nevük, mert legalább egy fordítást leadtak.
A cica szó használata jogvédelem alatt ál a feleségem részére, aki viszont nem él ezzel, mert egérnek hív. :-P
:D :D :D
Egy 6 millió+ karakteres fordításnál ne várd, hogy naponta haladjon 5%-ot a fordítás, úgy hogy közben fordítókat keresnek, mert kevesen vannak.
Április 29-én lett 55%-ról 57%-ra frissítve az állapotjelző, ez alapján halad a fordítás. De ezt magad is láthatod ha a Portálon megnézed az adatlapot.
Az hogy a fordítok nem azt lesik mikor kinek tudnak válaszolni egy feltett kérdésre azért az is megérhető, holott a szabadidejükben fordítanak. Ettől nem halott egy oldal max attól, hogy a mai közösség (generáció) már nem úgy használja a régi felületeket/fórumokat ahogy anno a régebbi generáció, mert régen nem volt ennyi közösségi felület, csak szinte fórumok.
Javaslom a Portál discord szerverét, és keresd ott a #morrohun-es-warg csatornát, ott biztos hamarabb fog válaszolni a fordító egy feltett kérdésedre, ha már a halott fórumok nem kielégítők számodra.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Ez hetek óta meg sem mozdul, az oldal halott, csak külföldi botok írogatnak a fórumba. Ez nem tűnt fel, te zseni?
https://www.morrohun.hu/divinity-original-sin-2/
Szia Warg Cica! Csináljátok még, vagy megállt a projekt?