Fórum Magyarítások Divinity: Original Sin 2

https://magyaritasok.hu/hirek/5235/jelentkezoket-keresunk-a-divinity-original-sin-2-tesztelesehez
hirdetés
Moderátor
Senior fordító

Van egy kis gond, csak nem minden tesztelo tud rola, mert a belso tesztet nem hatraltatja. Igyekszunk megoldani, hogy a jelentkezesi hatarido utan nem sokkal elindulhasson a nyilvanos kor. Csak meg egy kis turelmet kerunk, amint tobbet tudok, szolni fogok.

2022. 05. 27. - 00:17

Az csak nekem ellentmondás, hogy Warg fiú azt írja, idézem: "Van egy kis gond a csapaton belül (...)", míg te meg azt, hogy "Nincs semmi gond a csapaton belül.". Akkor most van gond a csapaton belül, vagy nincs?

2022. 05. 26. - 21:32
Tesztelő

Nincs semmi gond a csapaton belül. Jelenleg a zárt tesztelés zajlik, amiben részt veszek Én is, így van némi rálátásom a dolgokra. Igaz csak saját tapasztalatom alapján tudok írni és ezt vegye mindenki figyelembe. Nekem eddig a tesztben 90 órám van és várhatóan még úgy kb 40-45 óra legalább hátra van a tesztelésből, mire azt tudom majd mondani, hogy Én végeztem a vállalásommal. (Ami megjegyzem nem befolyásolja a nyílt teszt kezdését, mielőtt ezt valaki félreérti.) Ahogy tudom a többiek is aktívan tesztelik a címet, mert folyamatosan érkeznek az észrevételek amiket javítani kell és javítva is vannak. Hogy mikor kezdődik a nyílt teszt nem tudom megmondani, de nem hiszem, hogy olyan sokat kellene már várni rá. Nyílt tesztre meg jelentkezhet majd bárki és jelezve lesznek a részletek több helyen is. Ha az véget ért akkor fog a fordítás 1.0-as verziója kiadásra kerülni. Tudom, hogy szar várni és már mindenki játszaná a fordítással a játékot, de higgyetek el, hogy megéri várni rá, mert a srácok ezúttal is fantasztikus munkát végeztek és elképesztően sok szöveget fordítottak le magyar nyelvre. A végleges fordítás pedig úgy hiszem, hogy mindenkit kárpótolni fog, amikor neki kezd ennek a grandiózus és közel felejthetetlen alkotásnak. Mert ez a játék főleg ezzel a fordítással, az igazi nagybetűs RPG élményt fogja nyújtani, szóval a minőségre ezúttal sem lehet majd panasz. Viszont meg kell érteni azt is, hogy a tesztelést mindenki munka, család és magánélet mellett és után csinálja, így nem két perces a folyamat, és nagyon is jó oka van a dolognak, mert mostanáig is rengeteg hiba került javításra. Szóval csak magam tudom ismételni, hogy türelem, nem kell már várhatóan olyan sokat várni senkinek sem, hogy neki kezdhessen a nagy kalandnak magyar felirattal is. Sajnos vagy nem, de egy ilyen kaliberű címnél nem csak a fordítás, hanem a tesztelés is egy hosszú folyamat.

2022. 05. 26. - 20:28

El nem tudom képzelni, hogy milyen olyan gond lehet csapaton belül, ami hátráltatná egy magyarítás kiadását. Azon megy a vita, hogy kinek a neve legyen előrébb, vagy ötletem sincs, ha más fórumosnak van, írja meg!

2022. 05. 26. - 19:01
Moderátor
Senior fordító

Szerencsére nem ilyesmiről van szó.

2022. 05. 26. - 18:13

Jól értem, hogy van valaki, aki hisztiből, hiúságból vagy sértettségből a magyarítás működéséhez és/vagy teljességéhez elengedhetetlen dolgot visszatart, ezért most udvarolni kell neki, hogy ne tegye ezt?

2022. 05. 26. - 16:20
Moderátor
Senior fordító

Van egy kis gond a csapaton belül, amit rendezni kell, de igyekszünk. :)

2022. 05. 26. - 10:02

Warg Uram! Ne kínozzatok tovább bennünket, hadd kezdjük el a külsős tesztet... :) Ígérem belefoglalom a neved az esti imámba... :)

2022. 05. 26. - 09:25

Megvettem Steamen, akciós most. Részemről nincs akadály a tesztelésre. Wargi, remélem megkaptad a jelentkezésemet! ;)

2022. 05. 25. - 18:38
Moderátor
Senior fordító

Jelentkezesi hatarido a Divinity: Original Sin 2 nyilvanos tesztelesere: majus 31.

Teszteles kezdete: ???

2022. 05. 25. - 15:20
Moderátor
Senior fordító

Szerintem rugalmas lesz a teszt, szóval ha éppen nincs időd, de mondjuk pár hét múlva lesz, jelentkezz most nyugodtan, mert amikor elkezdődik a teszt, lezárjuk a jelentkezést. Mindig az elején érkezik be a legtöbb hiba, aztán meglátjuk, mikor kezdenek megfogyatkozni. Amikor látjuk, hogy x ideje csend van, kezdődhet a második kör. Ha hetekig kitartóan érkeznek a hibák, akkor tovább fog tartani a tesztelés is. Szóval nehéz így előre belőni, mert a tesztelőktől függ majd.

2022. 05. 03. - 18:45

Remek hír. Én most nem jelentkezem mert most nem igazán lenne alkalmam tesztelni.

Viszont egy olyan kérdésem lenne, hogy ez a teszt időszak fix ideig szól? Tehát innentől kezdve a jelentkezőknek van két hetük jelenti az elvárt mennyiségű hibát aztán a következő két hétben újabb feltételeket kell teljesíteni?

Így mondhatni hogy fix 1 hónap van a tesztre, vagy inkább hagyva van mindenki tesztelhet mondjuk egy hónapig is? Esetleg hiba mennyiség függvényében lenne megszabva az idő intervallum?

Lets Game!

2022. 05. 03. - 18:25
Senior fordító

Szuper hír! Lesz több időm a következő hónapokban, úgyhogy jelentkeztem is :)

2022. 05. 03. - 14:07
Moderátor
Senior fordító

Megnyílt a jelentkezés a nyilvános tesztre!

2022. 05. 03. - 12:38
Moderátor
Senior fordító

100%! Ezuttal tenyleg. ^^

Hamarosan indul a belso teszt, nem tudni elore, meddig fog tartani. Amig ki nem fulladnak a csapattagok, hehe. Szolni fogok, amint indul a jelentkezes a nyilvanos teszthez.

Sok locsolot!

2022. 04. 18. - 15:01

Nagyszerű, már alig várom és köszönöm a kemény munkát.

2022. 04. 10. - 12:02
Moderátor
Senior fordító

Remek, akkor mar legalabb 1 tesztelonk lesz GOG verzioval. :)

Par heten belul elindul szerintem a belso teszteles, viszont nem tudom, hogy meddig fog tartani. A teszteloktol fugg. Amikor letisztul nagyjabol a forditas es javitottuk a legdurvabb hibakat, elokeszitjuk a nyilvanos tesztet. Amint elindul a jelentkezes, jelezni fogom itt is.

2022. 04. 10. - 10:03

Üdv, Nekem GOG verzió van meg a Skyrim és Pillars of eternity-nél segítettem tesztelni ennél is szívesen kipróbálnám.Lehet sejteni mikor lesz a tesztelés?

2022. 04. 09. - 06:46
Moderátor
Senior fordító

A Steam biztos, nekem is ott van meg. A GOG verziot meg ki kell majd probalni, talan lesz tesztelo, akinek olyan van. :-)

2022. 04. 08. - 15:37

Warg Barát! Közel a cél. Lehet tudni, hogy melyik verzióval fog működni a magyarítás (Steam, GoG, stb)? Hogy tudjam, melyiket kell megvennem.

2022. 04. 07. - 21:10
Moderátor
Senior fordító

Elkezdtük a frissítést. Sajnos nem tudom, meddig fog tartani, mert a technikai emberkék a csapatban nagyon elfoglaltak.

Utána lefordítjuk és lektoráljuk az új/megváltozott sorokat, és egy belső teszt után jön majd a nyilvános tesztelés.

Amint eljutunk odáig, írunk egy hírt itt és a Magyarítások Portálon is, hogy minél több emberhez eljusson a link a jelentkezéshez.

Köszönjük a türelmet és a pozitív energiákat! :-)

2022. 03. 15. - 09:45

Én most kezdtem el az 1-et aszt hiszem amíg kész addig vele el leszek :D Am kitartást és köszönjük a munkát :)

2022. 03. 08. - 08:00
Moderátor
Senior fordító

Szia! Húsvétig 5 hét van hátra, így szerintem sajnos nincs rá reális esély. Nem tudom, hogy meddig tart majd a frissítés (nem értek hozzá, gőzöm sincs, mennyi munkával jár), és utána még kb. 10-12% fordítása és lektorálása vár ránk, ami szerintem alsóhangon 2 hónapig fog tartani. Aztán szükség lesz egy belső tesztre, hogy legalább a legdurvább hibákat javítsuk, mielőtt hozzátok kerül a fordítás a nyilvános tesztre. Ezek alapján inkább nyár elejére tippelek, HA sikerül a srácoknak gyorsan frissíteniük.

2022. 03. 07. - 16:15

Elképesztő! Warg a kedvenc pasim. Vajon a négynapos húsvétkor (április 17) lesz már rá esély, hogy játsszunk vele?

2022. 03. 06. - 15:33
Moderátor
Senior fordító

A DOS1 kapcsán Ardeának jár a babérkoszorú, de reméljük, hogy sikerül hasonlóan jó minőséget elérnünk.

2022. 03. 04. - 11:51