Törölt felhasználó
Moderálta: Cyrus (2023. 03. 24. - 09:53)
honnan tudod? Te is csináltál már ilyent? *****
Moderálta: Cyrus (2023. 03. 24. - 09:42)
Én azt nem értem, hogy miért nem lehet kiadni a törthöz is, kb 10p lenne hozzá igazítani az egészet...
Biztos, hogy nem eredeti. Az egyik ismerősöm ugyan így járt, rám írt messengeren, hogy mit csináljon.
Nekem minden tökéletesen megy, ezért megvettem neki a játékot mert ő még tanuló. Mostmár neki is hibátlanul fut a magyarítás nála is.
Én ugyan tudok angolul, de jó így magyarul is olvasni, és kedvet kaptam az újbóli végigjátszáshoz.
Elég furcsa hibának tűnik, általában egyáltalán nem lesz magyar, ha valami gond van. Első tippem az lenne, hogy nem eredeti a játék és nem megfelelő a verziója. Mi (a készítők) sajnos csak eredeti és 1.5.6-os verzióra tudjuk biztosítani a fordítást. Javaslom a leárazásokat, most éppen Ubisoft Connecten és Steamen is nagyon olcsón hozzá lehet jutni.
Tisztelt játék társak .
Új vagyok a csapatba .
Még sose magyarositottam le játékot .
Assasins Creed odyssey játékról van szó.
Letöltöttem a magyarosítás fájlt.
Feltelepítettem a játék főkönyv tárába.
De valami bibi van nálam vagy valamit rosszul csinalhatok .
Mivel nékem csak azokat fordította le amikor a játékot elinditjuk azt a pár szöveget ., nézem hátha valamelyik nyelv van át írva a beállításoknal magyarra de az sem .
És már szomorkodok ,hogy nem sikerül és nem tudom kiélvezni a játékot 100% ra.
Mit csinalhatok rosszul?
Kérem segítsenek tisztelt játék társak.
Előre a válaszokat köszönöm.
Köszönöm! Akkor megnyugodtam! :)
Szia!
Igen, amit kérdeztél az mind az Atlantisz DLC része, ami még fordítás alatt van.
Sziasztok! Azoktól kérdezném, akik játszották a játékot, hogy az normális, hogy a közelharci fegyverek, íjak stb. menüpontban jó néhány dolog angol maradt? Vagy az a le nem fordított DLC-khez kapcsolódhat? Pl.: "Knockback on CRIT Bow Charged Shot" vagy "Basic Arrows Damage applies to Nearby Enemies".
Sziasztok!
Kijött a magyarítás új verziója:
Javítások + Első Penge öröksége (Legacy of the First Blade) DLC vel bővült.
Tamás 11, ha Ubisoft Connect-et használsz, akkor a Játékok menüjében látod az AC képes ikonját (AC borítója, alatta a játék neve). Az ikonnál ha a játékra viszed az egeret, akkor a név alatt jobb alul megjelenik egy kis háromstög jel, További műveletek felirattal. Kattints rá, majd válaszd a Fájlok ellenőrzése opciót. Ezután az egész játékot ellenőrzi, majd jelzi, hogy talált problémát és válaszd a javítást. Ekkor visszaáll angol nyelvre a játék.
Üdv! Nálam is az összeomlás a probléma! Pedig frissen vettem az Ubisofton a megfelelő verziót.
A magyarítás felrakása után állandóan összeomlik a játék, és elnézést kérek az értetlenségemért, de melyik ikonra kell rányomni, hogy visszaálljon az angol nyelv, hogy utána meg tudjam oldani ,amit az előzőekben válaszoltál!
Előre is köszönöm a segítségedet!
Szia!
Az ikonnál nyomj egy verify files-t várd meg amíg végez (visszaállít mindent eredetibe, mentés megmarad),
utána indítsd el és akkor minden angol lesz és játssz vele legalább 1 percet.
Ha ok lépj ki és tedd fel a magyarítást.
Jobb ötletem nincs, mert mindenkinél jó szokott lenni.
Sziasztok valaki help? Feltelepítettem a Magyarítást és beakarok lépni a játékba,de mindig összeomlik! (1.5.6 verzíó, Ubisoft connect)
Szia nekem is ez a problémám, megkérdezhetem hogy mit csináltál hogy jó lett?
Bocsánat, megoldottam!
Sziasztok!Gratulálok, nem semmi munka. Az én gondom, hogy a menű magyar, de a belső besztélgetés felirata angol. Mit kellene tennem, hogy működjön?Köszönöm.
Végülis valami kuponnal 3700-ért megkaptam, a hülyének is megéri.
Köszi, akkor megveszem, 5K-t simán megér az alap verzió.
Tökéletesen fut az Epic-es verzióval is, nálam is ezzel megy!! Vedd meg, nem fogod megbánni!!
Epices verzióval megy a magyarítás? Mert akkor lehet megveszem.
Assassin's Creed Odyssey: Discovery Tour
Hogy lehet érteni azt az 1 millió karaktert hogy túra ami kimaradt?
Idén.
Bocs, elnéztem a kupont, megvettem a Spider Mant és abból 4 ezret vont le a kupon, azt hittem az az alap.