Szia!
Én az Epicen vettem de ugyanaz a verzió mintha az Ubisoft Connectbe vettem volna, ugyanúgy a Ubisoft Connecbe telepűl.
Ha azt kérdezed, hogy alap/gold/ultimate akkor Ultimate Editiont , sűrűn szokott 28eur körül lenni (pl 1 hete) és ha van UBI pontod akkor lejön 20% és 300óra benne van.
Most 114eur :( az ultimate de az EPICen 38000ft ami egy 10 essel olcsóbb.
De a magyarítás elvileg minden verzióval megy, a (Steam-est nem próbáltam de jelzték volna már itt ha nem megy.)
(És a hónapban kijön a 100%os alapjáték verzió).
Facebookon kaptam normális választ az egyik fordítótól igen. :)
Azt a bemásolt szöveget meg én is el tudtam olvasni, hogy ne kérdezgessétek mikor lesz kész. Nem is ezt kérdeztem...Egy csomó olyan játéknak látok még fordítást aminek ugyanúgy létezik az adatlapja, de teljesen elengedték, és már nem is halad semmit.. 1000 éve frissült stb. Ezért kérdeztem csak, semmi másért és senkit nem siettettem, hogy jaj igyekezzenek stb...
Oké, de én nem azt kérdezgettem, hogy jaj mikor lesz már végre kész stb! Hanem csak az érdekelt, hogy halad-e még... :) ennyi.. De mostmár azt vettem észre, hogy bármit megkérdezek normálisan, mindig valami nem is tudom hogy mondjam milyen választ kapok. Nem cseszegetésből érdeklődöm nyilván... de szerintem többet én nem kérdezek meg semmit :D
Az adatlap leírásánál ez olvasható:
Ne kérdezgessétek, mikor lesz kész! Rengeteg szöveg van benne, kb. az Origins 2,5-szerese. Fordítók jelentkezését örömmel vesszük, jelentkezés a weboldalon vagy e-mailben!
Addig ameddig az adatlap létezik a fordítás készül.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Sziasztok! Nekem is tök jól működött a fordítás. Nemrég kijátszottam a fő sztorit is. Néha fordult elő, hogy angol maradt a párbeszéd egy kis része.
Majd Alexios-al is nagyon várom, hogy kész legyen a fő sztori, mert nekem Ő a kedvenc :) Az lenne a kérdésem, hogy hogy halad a project? Nem türelmetlenségből írom, csak azért kérdezem, mert már 2 hónapja nem frissült. (^_^ )
Helló
Ahogy a letöltésnél is írva van, az 1.5.6-os verzióhoz készült a fordítás.
Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu