Nálam is működik, Cassandrával indítottam újra a játékot (eredeti, Ubisoft-on megvásárolt game).
a hiba nálad van, nálam tökéletesen működik
Nem az baj a menü se magyar hiába próbátam másikal menni
Úgy tudóm,hogy egyenlőre csak a Cassandrás szál lesz megcsinálva.Lehet az a gond,hogy Alexioszal poróbálod.
Miért van az hogy hiába el inditom játékot pedig rá töltöm a magyarositás nem magyar
Nagyon jól halad, mint látod kint a 70%+ verzió.
Gyakorlatilag a fő történet szál készen van.
Törölt felhasználó
Mi a helyzet a fordítással? Mert kb három hónapja egy szót sem hallani...ugyanúgy 50%-ot jelez a dolog, történt előrehaladás?
pontosan, több 100 óra játékidő, tökéletesen müködik a magyarítás, megérdemlik a fejlesztők
Vedd meg eredetiben a játékot! :D
Pontosan.
Az új verzió más fájlokban tárolja a szövegeket.
Helló
Valószínűleg az a CPY verzió még a legelső változat a magyarításhoz pedig az 1.5.6-os kell.
Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu
Sziasztok!
Én elindítottam a telepítőt, végig ment, de sajnos nem lett magyar.
Mi lehet ennek az oka? CPY verzió :D
Időközben beszereztem a standard verziót.
A 40%-os fordítás kitűnően működik!
A telepítőnek útvonalat kell adni (legalábbis nálam steam esetén ) C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Assassins Creed Odyssey\
2 perc volt amíg importálta a szükséges dolgokat majd a végén sikeres magyarítás kiírva.
Játék indítás
Boldogság :-)
Hálás köszönet a fordításért!
Karácsonyra nektek járó támogatást fogok kérni ;-)
Sziasztok!
Szeretném Steam-en megvásárolni a játékot és telepíteni hozzá a 40 % os magyar fordítást.
Standard, Deluxe, Gold és Ultimate verziót kínálnak. Kérem aki tudja melyik verzióval kompatibilis a fordítás jelezze nekem.
...és itt köszönöm meg a fordítóknak odaadó lelkes munkájukat! Köszönöm!
szia lajti szuper lett a magyaritásnak a fele a teljes magyaritást nagyon várom sok sikert lajti szuper vagy
Sok sikert Lajti, köszönjük! :) én megvárom a 100%-ot, addig meg ott az Origins meg majd az unity másodjára :D
Köszönjük Lajti, hogy elérhetővé tetted jelenlegi állapotában a magyarítást! Tegnap este el is kezdtem újra :) Az is szuper lenne, ha pl. 10%-os változások után megosztanád a friss verziókat. Köszönöm Lajti.
Én is azért vettem meg az Originst, mert volt hozzá magyarítás. Előtte nem is játszottam vele.
Én pl csak a magyarítás megjelenése után játszottam az Originsel, amúgy a fordítók dönti el, hogy mit akar fordítani,ebbe senki sem szólhat bele.
Egy fillért se kér, ezért nincs is értelme számon kérni.
Nem tudom ki hogy van vele,de az Odyssey már nem ma jelent meg és a magyarítás évekre van. Nem lett volna egyszerűbb egyből a Valhallával kezdeni? Nekem nagyon bejön az Odyssey és jó lenne magyarul játszani,de mire kész lesz, félő hogy a kutyát nem fogja érdekelni egy ezeréves játék. Az Origins-el sem hiszem hogy sokan játszanak már. Megnéztem hoggy aki fordítja még elég sok projektet visz egyidejüleg. Szegény nem győzi csinálni. Ha tudnék segítenék,de sajna nem tudok. :(
Én nem türelmetlenkedtem az Odyssey miatt, kész lesz amikor kész lesz. Mivel már végigtoltam magyarul nekem annyira nem sürgős. Ha meglesz a minőségi akkor újra végig játszom.
Megkérdezték mikor lesz felirat, ha az Origins ennyi idő alatt készült el akkor az Odyssey mivel több szöveget tartalmaz nyilván több idő lesz. Ez van, mi evvel a problémád? Konkrétan evvel a válasszal mi volt a baj, gyorsan írj ide valamit. Esetleg ha jövőbe látó vagy kérlek oszd meg velünk mikor lesz kész a fordítás, és akkor senki nem fog kérdezgetni.
Segíts nekik és csökken az idő
Az eddigi üzeneteid abból álltak, hogy a másik oldal linkjeit akarod megosztani, elégedetlenkedsz a moderálás miatt, vagy becsmérelsz.
Minek regisztráltál erre az oldalra?
Miért vagy itt?
Miért ide írogatsz és nem a másik tábor fórumába?
Ez van az oldalon: az Origins volt 2 év az Odyssey az majd 3xor ennyi szöveg
Lehet számolgatni....