Törölt felhasználó
Mi a helyzet a fordítással? Mert kb három hónapja egy szót sem hallani...ugyanúgy 50%-ot jelez a dolog, történt előrehaladás?
Helló
Valószínűleg az a CPY verzió még a legelső változat a magyarításhoz pedig az 1.5.6-os kell.
Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu
Időközben beszereztem a standard verziót.
A 40%-os fordítás kitűnően működik!
A telepítőnek útvonalat kell adni (legalábbis nálam steam esetén ) C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Assassins Creed Odyssey\
2 perc volt amíg importálta a szükséges dolgokat majd a végén sikeres magyarítás kiírva.
Játék indítás
Boldogság :-)
Hálás köszönet a fordításért!
Karácsonyra nektek járó támogatást fogok kérni ;-)
Sziasztok!
Szeretném Steam-en megvásárolni a játékot és telepíteni hozzá a 40 % os magyar fordítást.
Standard, Deluxe, Gold és Ultimate verziót kínálnak. Kérem aki tudja melyik verzióval kompatibilis a fordítás jelezze nekem.
...és itt köszönöm meg a fordítóknak odaadó lelkes munkájukat! Köszönöm!
Nem tudom ki hogy van vele,de az Odyssey már nem ma jelent meg és a magyarítás évekre van. Nem lett volna egyszerűbb egyből a Valhallával kezdeni? Nekem nagyon bejön az Odyssey és jó lenne magyarul játszani,de mire kész lesz, félő hogy a kutyát nem fogja érdekelni egy ezeréves játék. Az Origins-el sem hiszem hogy sokan játszanak már. Megnéztem hoggy aki fordítja még elég sok projektet visz egyidejüleg. Szegény nem győzi csinálni. Ha tudnék segítenék,de sajna nem tudok. :(
Megkérdezték mikor lesz felirat, ha az Origins ennyi idő alatt készült el akkor az Odyssey mivel több szöveget tartalmaz nyilván több idő lesz. Ez van, mi evvel a problémád? Konkrétan evvel a válasszal mi volt a baj, gyorsan írj ide valamit. Esetleg ha jövőbe látó vagy kérlek oszd meg velünk mikor lesz kész a fordítás, és akkor senki nem fog kérdezgetni.